Liberec – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Motor ČB – Mountfield HK 7:4 (kon.) | HC Litvínov – Jihlava 1:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
7:4 (2:1, 3:2, 2:1)
Mountfield HK
Čtvrtek 10.02.2022, 16:15 • Budvar aréna, České Budějovice • DHL Extraliga juniorů • 38. kolo
Partner:
     
    53:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí dělají důležitý krok k vítězství! Střelu Janocha dokázal Kasal ještě vyrazit, na dorážku DOMINIKA VAŇKA už byl krátký. Asistence: Jan Janoch a Jan Vavřík.
     
    47:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí přidávají šestou trefu! Koláček vybídl do samostatného úniku TOMÁŠE CHLUBNU, který přesný zakončením kolem lapačky Kasala posílá domácí do dvoubrankového náskoku. Asistence: Josef Koláček a Štěpán Maleček.
     
    42:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Budina našel krásně volného JAKUBA NAARA, který tvrdou ranou propálil Malečka. Asistence: Matyáš Budina.
     
    39:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou opět do vedení o dva góly! Přesnou ranou pod horní tyč přidává pátou branku domácích Josef Koláček, pro kterého jde o druhou trefu v dnešním duelu. Asistence: Jaroslav Pouzar a Jiří Remta.
     
    35:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou opět do vedení! Do samostatného úniku na Kasala se řítil sám JOSEF KOLÁČEK, který přesnou střelou po horní tyč nedal brankáři hostí žádnou šanci. Asistence: Tomáš Chlubna a Martin Willmann.
     
    32:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Hosté zatlačili domácí v jejich pásmu. Dostatek prostoru dostal následně mezi kruhy hostující kapítán JAROSLAV KAŠPAR, který přesnou střelou nedal domácímu brankáři žádnou šanci. Asistence: Tomáš Perička a Jakub Naar.
     
    28:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté opět stahují náskok domácích! Matěj Beneš dokázal najít před brankou JIŘÍHO KLÍMU, který překonává jako druhý hostující hráč dnes Malečka. Asistence: Matěj Beneš a Jan Boukal.
     
    24:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí navyšují náskok! Zprava se řítil na Kasala sám JAN JANOCH, který krásnou backhandovou kličkou překonal Kasala. Asistence: Jan Vavřík a Matouš Masopust.
     
    17:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! MATĚJ BENEŠ dostal dostatek prostoru v prostoru mezi kruhy a přesnou ranou překonává Malečka. Asistence: Matyáš Budina.
     
    05:16
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového vedení! První útočná formace Motoru opět zaúřadovala. Po jejich souhře přidává svojí druhou branku v zápase JAROSLAV POUZAR, který přesnou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Josef Koláček a Tomáš Chlubna.
     
    02:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí se ujímají vedení! Skóre dnešního duelu otevírá aktivní JAROSLAV POUZAR, který zužitkoval nahrávku Tomáše Chlubny. Asistence: Tomáš Chlubna a Jiří Remta.
    Marken.cz

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 3. Pouzar (Chlubna, Remta), 6. Pouzar (Koláček, Chlubna), 25. Janoch (Vavřík, Masopust), 36. Koláček (Chlubna, Willmann), 40. Koláček (Pouzar, Remta), 48. Chlubna (Koláček, Maleček), 54. Vaněk (Janoch, Vavřík) – 18. Matěj Beneš (Budina), 29. Klíma (Matěj Beneš, Boukal), 33. Kašpar (Perička, Naar), 43. Naar (Budina)


    Banes Motor České Budějovice: Maleček (Ludvík) – Remta (C), Fousek, Kouba, Willmann, Vaněk – Placek, Koláček, Sakhno, D. Kašpar (A), Schwartz, Petrásek, Pouzar, Masopust, Sochor, Chlubna, Janoch, Vavřík.
    Trenér: Karel Herr

    Mountfield HK: Kasal (Burda) – Červenka, Boukal, Havlíček, Naar (A), Perička, Pelda – Matěj Beneš, Budina, J. Kašpar (C), Král, Šimek, Jirků, Novotný, Idžan, Klíma, Šedivý (A), Michal Beneš.
    Trenér: Jiří Janoušek

    Rozhodčí: Jaroš, Květoň – Jindra, Maňák
    thejrc.org