Salzburg – Pardubice 4:2 (kon.) | Chomutov – Jihlava 6:3 (kon.) | Třinec – Kladno 6:1 (kon.)
Havířov – Sparta 1:4 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 0:3 (kon.) | Liberec – Zlín 3:5 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 4:0 (kon.) | Olomouc – Plzeň 2:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:4 (1:0, 0:3, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Sobota 12.02.2022, 14:00 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 38. kolo
Partner:
     
    59:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dvořák se po nepovedené přihrávce vydal s kotoučem před olomouckou bránu, do které pojistil střelou z levého kruhu vítězství Plzně, která tak končí po základní části na prvním místě.
     
    56:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Groch vyslal Joshuu Jamese MÁCHU do úniku, ten si stáhl kotouč na bekhendovou stranu hole a překonal plzeňského gólmana střelou pod beton. Asistenci si připisuje Šimon Groch.
     
    28:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Třetí přesilovka, třetí gól Plzně. Po rychlém protiútoku se k puku dostal Adamec, ten našel volného Adama DVOŘÁKA mezi kruhy, který střelou z první propálil Olomouckého gólmana. Asistenci si připisuje Václav Adamec.
     
    24:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Také druhá přesilovka Plzně je využitá. Tomáš PÁNEK vyslal po pobídce Eremiáše střelu zápěstím z levého kruhu, čímž posílá Indiány poprvé v utkání do vedení. Asistenci zaznamenal Adam Eremiáš.
     
    22:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Po výměně kotouče na modré přišel prudký projektil Slaniny, který Špunarovy vypadl z výstroje. Toho využil Adam EREMIÁŠ, který jej dostrkal až za brankovou čáru. Asistence: Jan Slanina a Marek Soukup.
     
    19:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po nevydařené rozehrávce Plzně se Zapletal zmocnil puku , jenž ho okamžitě vyslal na Lokajíčka. Ten předvedl perfektní zákrok lapačkou, avšak kotouč se odrazil přímo na hůl Jiřího FIBIGRA, který jej pouze usměrnil do odkryté klece. Bod za asistenci si připisuje Jakub Zapletal.
    Marken.cz

    Michal Jonáš

    Branky a nahrávky: 20. Fibigr (Zapletal), 57. Mácha (Groch) – 23. Eremiáš (Slanina, Soukup), 25. Pánek (Eremiáš), 29. Dvořák (Adamec), 60. Dvořák


    HC Olomouc: Špunar (Kmec) – Kočí, Přecechtěl, Groch, Panáček, Drábek, Stratil, Poledna (A) – Tichý, Kučera, Havel – Zapletal, Fasner, Matašovský – Fibigr, Handl (A), Mácha (A) – Tarnoczy
    Trenér: Karel Beran

    HC Škoda Plzeň: Lokajíček (Němeček) – Houdek, Dolhý, Hamšík, Pánek (A), Pavlák, Malák (C) – Kvasnička, Eremiáš, Kopic (A) – Adamec, Korčák, Dvořák – Slanina, Soukup, Ženíšek – Kuchárik, Dáňa
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Goňa, cabák – hlavatý, Veselý
    thejrc.org