Vsetín – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 7:1 (kon.) | Sokolov – Šumperk 3:2 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 09.02.2022, 18:00 • ZS Sokolov • Chance liga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:23 Jaromír KVERKA - 3:2
     
    56:23
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak toto byl dobře sehraný rychlý útok. Konečný hezkou žabičkou dostal puk na najíždějícího JAROMÍRA KVERKU a ten poslal Sokolov do opětovného vedení. Asistence: Jakub Konečný a František Klejna.
    51:03 Vojtěch TOMI - 2:2
     
    51:03
    Baník právě vstřelil branku!
    A přece se domácí celek dočkal brankové radosti. Takové obyčejné nahození dokázal před brankou tečovat VOJTĚCH TOMI a snad i za přispění dalšího odrazu od hostujícího hráče, puk skončil v síti. Trochu krkolomná a šťastná branka pro Baník. Asistence: Tomáš Rohan a Patrik Kadeřávek.
    34:24 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:2
     
    34:24
    Draci právě vstřelili branku!
    A pozor. I když byl Sokolov o hodně aktivnější, Šumperk otáčí vývoj zápasu ve svůj prospěch. LUKÁŠ ŽÁLČÍK se hezky obtočil za brankou a zasunul puk do branky. Habal už se nestihl rychleji přesunout ke své levé tyčce. Asistence: Denis Kindl a Tomáš Vildumetz.
    09:53 Petr KRATOCHVÍL - 1:1
     
    09:53
    Draci právě vstřelili branku!
    Přesilovka v podání Šumperku je rychle využita. O vyrovnání se zasloužil PETR KRATOCHVÍL. Asistence: Tomáš Vildumetz a Martin Pěnčík.
    02:53 František KLEJNA - 1:0
     
    02:53
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolovští se dostávají rychle do vedení. O první branku zápasu se postaral FRANTIŠEK KLEJNA. Asistence: Ondřej Jurčík a Jan Novák.
    Marken.cz

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 3. Klejna (Jurčík, J. Novák), 52. Tomi (T. Rohan, Kadeřávek), 57. Kverka (J. Konečný, Klejna) – 10. P. Kratochvíl (Vildumetz, Pěnčík), 35. Žálčík (D. Kindl, Vildumetz)


    HC Baník Sokolov: Habal (Cichoň) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, A. Rulík, Seemann, Vodička, Kadeřávek – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Vracovský, Kverka (A), J. Konečný – L. Adámek, Vrhel, V. Bílek – T. Jandus, Hašek, M. Sloboda.
    Trenér: Štrba

    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (R. Běhula) – Pěnčík, Drtil (A), L. Rutar, Hrachovský, Dudycha, Řezáč – Vildumetz, D. Kindl (A), Žálčík (C) – Vachutka, Macuh, P. Kratochvíl – A. Furch, Kohút, Šuhaj – Antoníček, Šilhavý, Scheuter – J. Horký.
    Trenér: Janeček

    Rozhodčí: Adam, Antl – Adámek, Adamec
    thejrc.org