Zlín – Liberec 5:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:3 (1:1, 3:0, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
Středa 09.02.2022, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (20:25:33)
     
    Během poslední třetiny jsme byli svědky opět tří branek, v tomto případě jich ale více zařídili Bílí Tygři. Právě oni měli již od začátku třetiny herně navrch, o to více když se jim podařilo vsítit jednu a následně i druhou branku. Ani přesto to ale na stažení manka nestačilo a tři body tak až fantasticky zůstávají na domácím ledě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Tlak Bílých Tygrů stále neustává, nicméně času již mají opravdu málo. Jejich počínání v útočném pásmu není vůbec špatné, v cestě jim ale vždy stojí Libor Kašík.
     
    58:38
    Tak tento pokus z hole Alexandre Malleta příliš velkou šanci na úspěch neměl, jelikož tento hráč pálil z opravdu hodně velkého úhlu. Na druhé straně se ale dostal téměř ke gólu Tomáš Filippi, který trefil tyč.
     
    57:39
    Za bránou soupeře zvládl vybojovat puk Petr Jelínek. Díky tomu se po křižné přihrávce dostal k zakončení od levého kruhu Adam Klapka, který ale minul bránu.
    56:40 Jakub ŠEDIVÝ - 5:3
     
    56:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se nám ještě závěr utkání pořádně dramatizuje. Ani přes obdržený gól hosté nepolevili a udělali dobře. Nyní toho totiž využívá JAKUB ŠEDIVÝ, který svým zakončením od modré prostřelil vše co mu stálo v cestě.
     
    56:25
    Po buly po pravici Kašíka získal kotouč Martin Novotný. Jeho následný pokus o vyhození ale končí v rukavici jednoho z obránců, který tak dokázal udržet útočné pásmo.
     
    55:26
    Dnešní utkání sleduje 1000 diváků.
     
    55:26
    Sudí je v posledních minutách opravdu hodně mírný a nechává opravdu hodně hraniční zákroky na obou stranách neodpískané. Z toho nyní těží hosté, které ale zastavuje v postupu do útočného pásma ofsajd.
    54:27 Pavel KUBIŠ - 5:2
     
    54:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tady je s největší pravděpodobností rozhodnuto dámy a pánové. Pět minut před vypršením časomíry se po bleskovém útoku prosazuje PAVEL KUBIŠ, který tak v dnešním utkání překonává gólmana již podruhé. Asistence: Darek Hejcman.
     
    53:28
    Tak toto zakončení Michalu Birnerovi vůbec nesedlo. Ten se pokusil vyslat ostrou střelu od pravého kruhu, k jeho smůle mu ale kotouč v poslední moment sjel z hole a tak sotva ujel pár centimetrů.
     
    52:29
    Po dlouhé době tady máme přerušení, které Berani berou všemi deseti, jelikož plnému nasazení jejich soupeře momentálně odolávají jen stěží. Na následném buly získal puk Valentin Claireaux, který tak alespoň na chvíli osvobozuje svůj celek.
     
    51:30
    Hosté nyní hrají opravdu s plnou vervou. O další nebezpečnou teč se nyní postaral Jaroslav Vlach, který ale trefil rovněž pouze výstroj gólmana. Nutno ale uznat, že Libor Kašík neměl nejmenší ponětí o tom, že kotouč putuje jeho směrem.
     
    50:31
    Tak toto je opravdu masivní tlak, který si po snížení vytváří celá formace celku ze severu Čech. O metelici od levého kruhu se postaral Tomáš Filippi, který ale trefil pouze vyrážečku.
    49:32 Jan ŠÍR - 4:2
     
    49:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak hra čtyři na čtyři očividně svědčí více Bílým Tygrům. To dokazuje po vytvořeném tlaku a následné kombinaci JAN ŠÍR, který po obdržení křižné přihrávky zakončoval do zcela prázdné brány. Asistence: Ladislav Šmíd a Michal Ivan.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 20. Michasjonok (TS), 26. Kubiš (Ferenc, Hejcman), 30. Gazda (Michasjonok, Kubiš), 34. Mallet (Honejsek, Zabusovs), 55. Kubiš (Hejcman) – 4. Rychlovský (Čederle), 50. J. Šír (L. Šmíd, M. Ivan), 57. J. Šedivý


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – M. Novotný, Gazda, O. Němec (A), Suhrada, Žižka, Ferenc, Kubiš (C) – Honejsek, Claireaux, Mallet – R. Veselý, Zabusovs, Köhler – Hejcman, Michasjonok, P. Sedláček (A) – Makarenko, Okál, Karafiát.
    Trenér: Luboš Jenáček

    Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Kváča) – L. Šmíd (A), J. Šedivý, Aubrecht, Melancon, M. Ivan, Štibingr, Derner – Birner (A), Filippi, Ordoš – Faško-Rudáš, J. Šír, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Klapka – Rychlovský, Čederle, Jiruš.
    Trenér: Patrik Augusta

    Rozhodčí: Pešina, Hejduk – Gerát, Ganger

    Diváci: 1000
    ocianews.com