Písek – Kobra 5:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 5:3 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 8:1 (kon.)
Letňany – Nová Paka 8:3 (kon.) | Hronov – Bílina 7:0 (kon.) | Klatovy – Havlíčkův Brod 5:4 (kon.)
Žďár n/S – Opava 1:7 (kon.) | Řisuty – Příbram 3:8 (kon.) | Nový Jičín – Kometa Brno B 0:1 (kon.)
Děčín – Dvůr Králové n. L. 2:12 (kon.) | Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 2:5 (kon.) | Tábor – Cheb 7:3 (kon.)
konec
HC Řisuty
3:8 (2:2, 0:3, 1:3)
HC Baník Příbram
Sobota 12.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec, Příbram po špatném vstupu do zápasu nedopustila překvapení, skóre otočila a nakonec zvítězila přesvědčivým rozdílem. Domácí tak znovu nebodovali a už je velice nepravděpodobné, že by se mohli vyhnout baráži. (20:01:04)
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Dělovku Robina Malého z levé strany tečoval těsně před brankářem jeden z útočníků, Luboš Novotný si ale i tak připsal zákrok.
     
    58:36
    Řisuty se v posledních minutách snaží alespoň o další čestný úspěch, Jiroušek ale další gól nepouští.
     
    56:01
    Domácí měli šanci snížit! Matěj Čermák vysunul Ondřeje Sýkoru, který jel sám na brankáře. Udělal kličku na backhand, Petr Jiroušek byl v této disciplíně znovu úspěšný!
     
    55:07
    Příbram právě vstřelila branku!
    A další přesná trefa hráčů v černozeleném! JAROSLAV CHLOUBA obdržel přihrávku a přesnou střelou k přední tyči překonal brankáře! Asistence: Miroslav Rohlík a Petr Josefus.
     
    54:28
    Michal Kučera byl s pukem v pásmu soupeře sám. I tak se ale dostal do zakončení, backhandem jen vyprášil vyrážečku Jirouška.
     
    53:25
    Příbram právě vstřelila branku!
    Sedmá branka v domácí síti! Luboš Novotný tentokrát inkasuje, po jeho zákroku se totiž k odraženému puku dostal JAN TLAČIL a jeho dorážka už skončila za brankovou čarou. Asistence: Radek Jelínek a Ondřej Panna.
     
    52:39
    Baník kombinoval v útočném pásmu, po chybném zpracování se ale k puku dostal Fortelka, který ho dostal za modrou čáru.
     
    51:58
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Adam Zich – 2 min., vysoká hůl).
     
    51:49
    Novotný je stále stoprocentní! Zdeněk Kutlák chytře na pravé straně vedle branky našel hůl Jaroslava Chlouby, jeho zakončení z prvního dotyku skvěle vykopl domácí brankář!
     
    50:28
    Luboš Novotný sice vyrazil první střelu z pravé strany, puk se ale odrazil jen před brankovou čáru. Tam dorážel jeden z hostujících útočníků, dobře ale zapracovala obrana Řisut, která nedovolila další změnu skóre!
     
    49:47
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci snižují skóre. Adam Zich si počkal s pukem na nájezd spoluhráčů. Hned tři z nich jeli směrem do branky Jirouška, kterého tečí překonal MICHAL FORTELKA! Asistence: Adam Zich.
     
    49:05
    Miroslav Rohlík chtěl obehrát domácího brankáře, ten ale chytře použil hokejku a tak má u svého jména stále nula inkasovaných gólů.
     
    47:27
    Luboš Novotný si připsal třetí úspěšný zákrok, střela od modré skončila na jeho vyrážečce a domácí šli do proti útoku, ten nevyústil v žádné nebezpečí pro hosty.
     
    46:32
    Juja Okegawa se obětavě postavil do dráhy střely Marcela Hlaváčka. To se ukázalo jako špatný nápad, puk totiž domácího útočníka trefil mimo chránič a hra je kvůli tomu přerušena. Okegawovi pomáhají z ledu spoluhráči.
     
    45:58
    Krátce po skončení trestu Chlouby se do zakončení po úspěšné kličce dostal Patyk, Jirouška trefil kotouč do masky.
     
    45:01
    Roman Formánek to nemyslel špatně, když mezi nohama poslal puk před branku, tam ovšem nebyl nikdo z jeho spoluhráčů. Domácí ale zůstávají v pásmu.
     
    44:13
    Střídání brankářů v týmu HC Řisuty: ze hřiště odchází Petr Pánek, přichází Luboš Novotný.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 4. M. Kučera (Okegawa), 5. Sýkora (Petráš, Čermák), 50. Fortelka (Zich) – 7. Pinkas (Seniov), 11. Malý (Josefus), 21. Kutlák (Josefus, Chlouba), 25. Panna (Zdeněk, Chlouba), 39. Chlouba (Rohlík, Josefus), 45. Tlačil, 54. Tlačil (Jelínek, Panna), 56. Chlouba (Rohlík, Josefus)


    HC Řisuty: Pánek (45. Novotný) – Pika, Matula (A), Zich, Malovický, Řepka – Rendla, Patyk (C), Formánek (A) – M. Kučera, Fortelka, Okegawa – Sýkora, Čermák, Petráš.
    Trenér: Jan Boháček

    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Havlín, Hlaváček, Jelínek, Malý, Vinš, Kutlák, Zdeněk – Chlouba, Josefus (C), Bečvář, Panna (A), Rohlík (A), Seniov, Tlačil, Pinkas, Furch.
    Trenér: Pavel Marek

    Rozhodčí: Valda – Zmeškal, Hradil
    bahis siteleri