K. Vary – Zlín 5:1 (kon.) | Litvínov – Sparta 0:5 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 6:4 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 4:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Třinec – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 13.02.2022, 18:05 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Situace bude pro Třinec ještě složitější. Petr Vrána (TRI) je vyloučen za hákování a hosté budou hrát v šesti proti čtyřem.
     
    57:45
    To se ale rychle dostalo do útočné třetiny a hraje bez brankáře. Frodl je na lavičce.
     
    52:01
    Do útočného pásma postupoval Chmielewski s Michalem Kovařčíkem (TRI) ale hra byla přerušena. Důvodem byl faul vysokou holí druhého jmenovaného třineckého hráče. Dynamo bude mít po komerční přestávce cca osm minut před třetí sirénou velkou šanci vyrovnat průběh utkání.
    48:27 Martin RŮŽIČKA - 3:2
     
    48:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři kombinovali sedmdesát sekund v útočném pásmu a nebezpečné situace chodily především přes Růžičku na levém kruhu a Svačinu na pravé straně. Nakonec gól padl ze situace, kdy MARTIN RŮŽIČKA napálil z první přihrávku do své kanceláře na levém kruhu. Kolikrát jsme to již viděli? Asistence: Milan Doudera, Vladimír Svačina. Stav utkání 3:2.
     
    47:18
    Nenápadná situace v rohu třineckého útočného pásma. Matt Petgrave (PCE) zasáhl vysokou holí v tváři třineckého Bakoše a je z toho přesilovka pro Oceláře.
     
    39:25
    Nestrašil získal puk pro Kofroně, který postupoval na Frodla sice osamocen, ale velmi těsně bráněn, takže neměl moc možností, jak zakončit. Zkusil bekhend a pardubickou branku přestřelil.
     
    32:35
    Domácí kombinovali v útočném pásmu a po rychlé výměně puku pálil z mezikruží volný Vrána. Nezvedl puk a Frodl odrazil betonem do strany.
     
    31:34
    Hosté špatně vystřídali a přesilovku budou mít domácí. Za příliš mnoho hráčů na ledě dostává hráčská lavice Dynama menší trest, který odpyká Robert Říčka (PCE).
     
    29:25
    Dalším vyloučeným hráčem je Jan Jaroměřský (TRI), který si při faulu sám ublížil. Je však vykázán za podrážení.
     
    25:08
    Velká šance Třince! Po rychlé výměně puku po ose Ondřej Kovařčík – Kofroň – Nestrašil plácl před Frodlovým brankovištěm do puku posledně jmenovaný, ale pardubickou branku přestřelil.
    24:03 Mikuláš ZBOŘIL - 2:2
     
    24:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pardubice teď byly aktivní v útočné třetině, ale Ocelářům se podařilo rychle obrátit hru. Hrehorčák zavezl puk do útočného pásma a hledal zcela volného Růžičku. To se mu nepodařilo, ale po objetí brány puk putoval na vrchol levého kruhu, odkud se tvrdou a umístěnou střelou prosadil poprvé ve třineckých barvách MIKULÁŠ ZBOŘIL. Asistence: Patrik Hrehročák, Petr Vrána. Stav utkání 2:2.
     
    22:01
    Velký závar před pardubickou brankou. Chmielewski se vytočil před Frodlovo brankoviště a už se zdálo, že odražený puk zasune za Frodlův beton, který mu na poslední chvíli vystavil stopku.
    20:38 David CIENCIALA - 1:2
     
    20:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Oceláři ztratili v útočném pásmu puk a následoval rychlý kontr. DAVID CIENCIALA vyvezl puk přes střední pásmo, dal jej do strany na Poulíčka a jeho ideální přihrávku do předbrankového prostoru v situaci dva na jednoho pardubický křídelník bez obtíží proměnil v druhý gól. Asistence: Patrik Poulíček. Stav utkání 1:2.
     
    19:20
    Šance před Frodlovou brankou! Nestrašil si vyměnil puk s Adámkem a jeho lehkému líznutí z předbrankového prostoru mnoho nechybělo. Následně dorážka Ondřeje Kovařčíka z bezprostřední blízkosti orazítkovala zadní mantinel.
    17:06 Petr VRÁNA - 1:1
     
    17:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům se nakonec v přesilovce podařilo srovnat krok. Kapitán PETR VRÁNA byl zakončujícím hráčem. Stál v mezikruží, kam mu poslal puk na střelu z první Marcinko od pravé Frodlovy tyče. Asistence: Tomáš Marcinko, Martin Růžička. Stav utkání 1:1.
     
    16:55
    Domácí se prokombinovali až ke střele Martina Růžičky z první z levého kruhu, který se odrazila od Frodlovy tyče!
     
    15:43
    Už jsem chtěl napsat, že se Oceláři nemohou dostat k protihře, ale nakonec si vybojovali přesilovku. Puk se dostal na útočnou modrou na Vránu, který si obhodil Matta Petgravea (PCE) a ten jej následně podrazil.
     
    12:48
    Po komerční přestávce bude hra pokračovat opět početní výhodou Dynama Pardubice. Za držení protihráče jde na dvě minuty Vladimír Dravecký (TRI).
    11:07 Robert ŘÍČKA - 0:1
     
    11:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Otřepaná hokejová pravda o neproměnění šance na jedné straně a gólu na straně druhé opět v praxi! ROBERT ŘÍČKA dostal nabito na levý kruh, odkud střelou švihem prostřelil Kacetla mezi betony. Asistence: Patrik Poulíček, David Cienciala. Stav utkání 0:1.
     
    10:50
    Dobrá šance Ocelářů! Marcinko sebral ve středním pásmu špatnou rozehrávku hostů, poslal do strany na najíždějícího Bakoše, jehož lehkou žabičku usměrnil těsně vedle Svačina.
     
    08:25
    Obrovský závar před Kacetlem! Kacetl byl vyjetý do strany, před brankou operoval Cienciala, Říčka a Hecl a už se zdálo, že není šance, aby puk do sítě nedostali. Nepodařilo se jim to ale a následně se Oceláři úplně osvobodili.
     
    07:34
    Košťálek dostal nabito na modrou čáru. Vsadil na razanci a jeho rána zazvonila za Kacetlem. Domácí brankář střelu neviděl.
     
    06:42
    Prvním vyloučeným třineckým hráčem je Jakub Teper (TRI) za podrážení.
     
    01:33
    Již po devadesáti sekundách vidíme prvního vyloučeného hráče. Za nedovolené bránění je vykázán Jan Košťálek (PCE). První početní výhodu budou mít Oceláři.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 18. P. Vrána (Marcinko, Martin Růžička), 25. M. Zbořil (Hrehorčák, P. Vrána), 49. Martin Růžička (M. Doudera, Svačina) – 12. Říčka (Poulíček, Cienciala), 21. Cienciala (Poulíček)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – M. Adámek, M. Doudera, Jaroměřský, M. Zbořil, Teper, D. Krenželok, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Hrehorčák – O. Kovařčík, A. Nestrašil, Kofroň – Svačina, Marcinko, Bakoš – Dravecký (A), M. Kovařčík, Chmielewski.
    Trenér: Václav Varaďa

    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – J. Mikuš (A), J. Zdráhal, Sergijenko, Košťálek, O. Vála, Petgrave – Říčka, Poulíček (C), Cienciala – R. Kousal (A), A. Musil, Paulovič – Hecl, Švyrjov, Anděl – Herčík, O. Roman, Kaplan.
    Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Jeřábek, O. Hejduk – Ganger, Rampír

    Diváci: 1000
    bahis siteleri