Mladá Boleslav – K. Vary 3:2 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Sparta 2:3 (kon.)
Motor ČB – Pardubice 7:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 4:3 (3:1 po s.n.) | Kladno – Vítkovice 4:3 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
7:1 (1:0, 4:1, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 01.03.2022, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:38 Jiří ONDRÁČEK - 7:1
     
    50:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Sedmý gól Jihočechů je na světě! V útočném pásmu po zmatku pardubických hokejistů se dostal k puku Petr Šenkeřík, který ho přiťukl JIŘÍMU ONDRÁČKOVI, který ho dostal do brány. Asistence: Petr Šenkeřík.
    40:20 Jindřich ABDUL - 6:1
     
    40:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se rozjíždí na rychlost číslo 6! V přesilové hře Lukáš Pech adresoval kotouč JINDŘICHU ABDULOVI, který se prosmýkl mezi dvěma obránci a forhendovým blafákem překonal Kloučka. Asistence: Lukáš Pech a Petr Šenkeřík.
    39:13 Jiří ONDRÁČEK - 5:1
     
    39:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Budvar aréně odbíjí pátá! Z pravé strany našel Jindřich Abdul před bránou JIŘÍHO ONDRÁČKA, který vstřelil pátý gól svého týmu. Asistence: Jindřich Abdul a Petr Šenkeřík.
    38:24 Jan KOŠŤÁLEK - 4:1
     
    38:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo snižuje a využívá přesilovku před koncem druhé části! Ve středním pásmu se rozjel JAN KOŠŤÁLEK, který předal kotouč na levou stranu Robertu Kousalovi. Pardubický útočník mu puk poslal zpět, který ho trefil a poslal za Hrachovinu. Asistence: Robert Kousal.
    33:07 Martin BERÁNEK - 4:0
     
    33:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Už je to 4:0 pro Motor! Domácí skórují při vlastním oslabení. V obranném pásmu Jihočechů zazmatkoval Adam Musil, který posílal puk na obránce Mikuše. Do přihrávky mu lehce šťouchl. Rychlejší byl ale MARTIN BERÁNEK, který pardubickému bekovi ujel, a ač byl lehce přidržen, prostřelil Kloučka. Asistence: Roman Vráblík.
    29:30 Roman VRÁBLÍK - 3:0
     
    29:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se rozjíždí a využívá přesilovku. Martin Hanzl poslal kotouč do jízdy rozjetému ROMANU VRÁBLÍKOVI, který si podržel puk a zakončením do bekhendu překonal Frodla. Asistence: Martin Hanzl.
    24:16 Stuart PERCY - 2:0
     
    24:16
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    České Budějovice vedou 2:0! Václav Karabáček vydoloval ve slotu kotouč, který posunul na Martina Hanzla. Ten ho následně poslal na hůl STUARTA PERCYHO, který prostřelil Frodla střelou nad lapačku. Asistence: Martin Hanzl a Václav Karabáček.
    11:51 Roman VRÁBLÍK - 1:0
     
    11:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor otevírá gólový účet zápasu! Lukáš Pech si v prostoru levého kruhu předal kotouč s ROMANEM VRÁBLÍKEM, který z levého úhlu hledal mezírku u bližší tyče Frodlovy branky, a našel ji. Asistence: Lukáš Pech a Petr Šenkeřík.
    Marken.cz

    Pavel Mádl

    Branky a nahrávky: 12. Vráblík (Pech, Šenkeřík), 25. Percy (M. Hanzl, Karabáček), 30. Vráblík (M. Hanzl), 34. M. Beránek (Vráblík), 40. J. Ondráček (Abdul, Šenkeřík), 41. Abdul (Pech, Šenkeřík), 51. J. Ondráček (Šenkeřík) – 39. Košťálek (R. Kousal)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Štencel, Vráblík, Piskáček (A), Percy, Šenkeřík, Bučko, Remta – M. Beránek, M. Hanzl, Karabáček – D. Voženílek, J. Novotný, Valský – Abdul, Pech (A), J. Ondráček – Holec, Koláček, Vondrka (C).
    HC Dynamo Pardubice: Frodl (30. Klouček) – J. Mikuš (A), J. Zdráhal, J. Kolář (A), Košťálek, Petgrave, Hrádek, Sergijenko – Říčka, Poulíček (C), Cienciala – R. Kousal, A. Musil, Camara – Hecl, Anděl, Blümel – Paulovič, T. Urban, Švyrjov.

    Rozhodčí: Sýkora, Šindel – Zíka, Ganger

    Diváci: 5 487
    bahis siteleri