Jihlava – Havířov 3:2 (3:0 po s.n.) | Vsetín – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Prostějov 2:0 (kon.)
Litoměřice – Slavia 0:2 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 0:5 (kont.)
Přerov – Sokolov 3:0 (kon.) | Vrchlabí – Třebíč 5:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
HC Baník Sokolov
Středa 16.02.2022, 18:00Chance liga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Jan SÜSS - 3:0
     
    59:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    O dnešním vítězi je rozhodnuto! Přerovští hráči se zmocnili ve vlastní třetině kotouče, který vyvezli až na dostřel prázdné branky a do ní si připisuje druhou trefu v zápase JAN SÜSS! Bez asistence.
     
    58:45
    Teď si hosté málem vsítili branku sami, zpětnou a nečekanou přihrávku totiž Pohl zachytával těsně před prázdnou bránou!
     
    58:25
    Sokolov jde na buly před Klimeše v šesti bez brankáře!
     
    57:32
    Další ze série nebezpečných protiútoků Pechancovy formace! Na středu zakončoval Herman, kterému vedla doslova dálnice až k Beranovi, nechal ale vyniknout pouze vyrážečku hostujícího brankáře!
    52:06 Jan SÜSS - 2:0
     
    52:06
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nyní ale nejproduktivnější Zubr JAN SÜSS svou chybu napravil! Jan Pohl totiž nedokázali vyhodit puk ven z obranné třetiny a naopak vyrobil hrubou chybu, kterou věnoval Süssovi dostatek prostoru v rozhozené obraně soupeře. Dal si načas a zamířil přesně do šibenice! Výstavní střela mladého tahouna domácího útoku! Bez asistence.
     
    51:24
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Rulík – 2 min., hákování).
     
    51:16
    Šikovně teď Jan Svoboda vybojoval puk pro Hermana, který jej pak hledal na zadní tyči, přihrávka zde ale mířila o desetiny vteřiny později!
     
    49:09
    Sokolov teď zmatkoval na obranné modré, z čehož se urodila nebezpečná protiakce Pechancovy lajny! Herman tandemovou přihrávku využil ke střele, kterou mohl nebezpečně dorážet Doležal, nakonec ale skončil pouze v Beranovi, jemuž nechtěně shodil masku.
    44:14 Tomáš ŠOUSTAL - 1:0
     
    44:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři rychle využívají přesilovou hru a po 44 minutách hry otevírají skóre zápasu! Klíčové pro ně bylo vyhrané buly a následné udržení modré čáry Hrdinkou. Po chvíli zapojil Süss do souhry Černého, kterému se odkryla branka, trefil však pouze sokolovského obránce. Poblíž byl ale pohotový TOMÁŠ ŠOUSTAL, který rychle zametl kotouč do Beranovy klece! Asistence: Robert Černý, Jan Süss.
     
    43:51
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jan Novák – 2 min., podrážení).
     
    33:11
    Jakubu Svobodovi se uvolnil prostor na pravém křídle, odkud vyslal tvrdou ránu zápěstím! Ta prosvištěla těsně kolem branky a rozduněla hrazení za Beranem!
     
    30:41
    Prošek měl na hokejce první branku, když po křížném pasu mířil z pravého kruhu na odkrytou branku, trefil ale pouze boční síť!
     
    27:40
    Přerov mohl skórovat v oslabení! V souboji dva na dva se Herman stáhl před branku, Doležal vystřelil a nehlídaný Herman se rázem ocitl sám před Beranem ve velké šanci! Zblízka ale nakonec trefil pouze jeho beton.
     
    26:40
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matěj Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    21:11
    Sokolov si nyní vypracoval svoji největší šanci v zápase! Konečný našel zpoza branky Janduse, ten ale zblízka pálil pouze do Klimeše.
     
    16:29
    Sokolovští hráči se na ledě těžce zatavili a v některých momentech už jen stáli a sledovali domácí kombinaci! Ta málem po Hrdinkově nahození a následné teči Šoustala málem skončila gólem! Tlak Zubrů už je u konce, hosté mohou jít střídat.
     
    14:48
    Dvojka přerovských obránců mohla otevírat skóre v přečíslení! Kudělka přihrál před branku puk Kubešovi, který jej mírně přizvedl. Beran jej sice zachytil, následně mu ale vypadl do nechráněného prostoru brankoviště! Být poblíž další hráč v modrém, už by se zřejmě konal první střelecký zápis!
     
    04:19
    Pěkná akce třetí formace Přerova! Pechanec vybojoval puk v rohu pro Doležala, který přesně načasoval přihrávku do volného prostoru dojíždějícímu Hermanovi! Ten střílel bez váhání z první, Beran se však přesunul a připsal si zákrok, který by jistě ocenily i objektivy fotografů.
     
    01:10
    A ze své první šance mohli ihned skórovat Přerovští! Süss v rychlé akci po levém křídle vytáhl brankáře Berana z branky a zasouval puk z ostrého úhlu za jeho záda, ten ale proletěl pouze odkrytým brankovištěm do protějšího rohu!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 45. T. Šoustal (R. Černý, Süss), 53. Süss, 60. Süss


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Petrásek) – Kubeš, Kudělka, R. Černý, Hrdinka, Ševčík, Krisl (C), Dluhoš – Jakub Svoboda, M. Kratochvil, Jan Svoboda – T. Šoustal, Süss, Goiš – T. Doležal (A), Pechanec, Herman – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Tadeáš Král.
    HC Baník Sokolov: A. Beran (Cichoň) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, Kadeřávek, Vodička, A. Rulík, Seemann – Jurčík (A), Kverka (A), Tomi – Vracovský, T. Rohan (C), Prošek – T. Jandus, Vrhel, J. Konečný – V. Bílek, Hašek, M. Sloboda.

    Rozhodčí: Wagner, Jaroš – Kleprlík, Vašíček
    bahis siteleri