Ústí n/L – Poruba 2011 4:2 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 2:0 (kon.) | Prostějov – Přerov 4:2 (kon.)
Havířov – Vsetín 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Jihlava 5:4 (po pr.) | Benátky n/J – Kadaň 5:0 (kont.)
Kolín – Šumperk 1:2 (po pr.) | Třebíč – Litoměřice 0:1 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 19.02.2022, 17:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:16
    V Sokolově máme asi definitivně hotovo, dvě minuty za hákování inkasuje Michal Pochobradský (VRC).
     
    58:41
    Další kočkovaná před Beranem už se bez trestu neobešla, Ondřej Jurčík (SOK) je vyloučen za krosček a hosty čeká přesilovka šest na čtyři.
     
    58:04
    Ale pozor, Beran to teď neměl vůbec jednoduché a musel se hodně otáčet, aby všechny dorážky Vrchlabí vykryl! Domácí náročnou situaci vyřešili icingem.
     
    57:03
    Soukup po konci timeoutu zůstává na střídačce, Vrchlabí nemá co ztratit a hraje vabank!
     
    55:31
    Mohlo být definitivně hotovo! Kverka s Jurčíkem se dostali do přečíslení dva na jednoho, první jmenovaný našel laserově přesnou přihrávkou před brankovištěm toho druhého a ten následně nastřelil Soukupův beton!
    52:42 Jaromír KVERKA - 2:0
     
    52:42
    Baník právě vstřelil branku!
    První útočná formace Sokolova vystřihla parádní útočnou akci a jde do dvoubrankového náskoku! JAROMÍR KVERKA poslal puk na stranu Přibylovi, ten popojel dopředu a následně pryž poslal přes nedůsledného protihráče před brankoviště zpět na hůl volného střelce, který zakončil přesně pod horní tyč – 2:0! Asistence: Daniel Přibyl.
     
    45:40
    Po obrovské chybě Pohla se sám před brankoviště dostal Chrtek! Beran už byl položený na břiše a stačilo zakončit do horní části klece, jenže mladý hostující útočník zazmatkoval a vůbec puk neposlal na branku!
     
    41:18
    Vrchlabí jde z oslabení takřka okamžitě do přesilovky, za vyhození puku je trestán Patrik Kadeřávek (SOK).
     
    39:00
    Souboj Vrhela s Pochobradským se obešel bez trestu, následné poznámky někoho na vrchlabské střídačce směrem k rozhodčím už ale nikoliv. Lavička inkasuje dvě minuty za nesportovní chování, které odsedí útočník Ondřej Matýs (VRC).
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:39
    Tohle mohl být pro Stadion hodně smolný gól! Brankář hostů může děkovat brankové konstrukci, Jandusovo nahození škrtlo o Soukupovu lapačku a zamířilo do tyčky!
     
    34:00
    Přesně šest minut před koncem druhé části je za hrubost trestán Tomáš Linhart (VRC).
     
    30:25
    Chrtek obral Pohla o kotouč na kruhu a bleskově se přesunul před Berana, nepříjemné zakončení sokolovský brankář zkrotil s velkým úsilým!
     
    28:05
    Vojtěch Tomi (SOK) dle čárového zachytil puk až těsně za modrou čarou, a jeho následná rozehrávka tak vedla k ofsajdu. Za protesty sokolovský forvard dostává dvě minuty, nesportovní chování.
     
    24:49
    Stadion sice v posledních sekundách poměrně úspěšně tlačil na sokolovskou branku, nyní ovšem bude mít jiné starosti. Patrik Urban (VRC) je trestán za držení a nesportovní chování, uvidíme dlouhou přesilovku.
     
    19:34
    Přesilovka ale hned končí, Ondřej Jurčík (SOK) je vykázán za držení a hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    19:28
    Následující dvě minuty na trestné lavici za nedovolené bránění stráví Filip Moník (VRC).
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    15:11
    Tohle vůbec nebylo marné! Kverka vybojoval v rohu puk a posunul ho na Přibyla, který jej následně zpoza branky nahrál na mezikruží Rulíkovi. Ten byl v ideální pozici pro zakončení, odkud ale přestřelil!
     
    12:17
    Po strkanici před domácím brankovištěm je z kluziště vykázán Adam Rulík (SOK), a to za držení.
     
    07:27
    Předtím byl faulován, teď sám zatáhl za záchranou brzdu. Vítězslav Bílek (SOK) usedá na trestnou lavici, stejně jako Pochobradský jde ven za podrážení.
     
    05:38
    Sérii přihrávek z modré čáry prudkou ranou uzavřel Pohl a před brankou byl následně k vidění další chaotický závar, Soukup ale tentokrát puk udržel před brankovou čarou!
     
    04:28
    Chtěl gól, místo toho si do statistik zapisuje dvě trestné minuty. Michal Pochobradský (VRC) totiž jen pár sekund po nájezdu Bílka u mantinelu podrazil.
     
    03:58
    Po zaváhání sokolovského zadáka se do úniku málem dostal Pochobradský, na poslední chvíli jej však dojel Bílek a zabránil mu Beranovu svatyni pořádně ohrozit!
     
    02:56
    Tyčka, k vyrovnání teď chyběly jen milimetry! Tečovaná střela jednoho z vrchlabských borců lízla brankovou konstrukci!
    00:30 Jaromír KVERKA - 1:0
     
    00:30
    Baník právě vstřelil branku!
    Hororový vstup do utkání pro hráče z Krkonoš, Baník jde ihned do vedení! Vrchlabí úvod nezvládlo a před Soukupem okamžitě vznikla hodně chaotická situace, kterou zakončením z hranice brankoviště naplno využil JAROMÍR KVERKA – 1:0! Asistence: Daniel Přibyl.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 1. Kverka (D. Přibyl), 53. Kverka (D. Přibyl)


    HC Baník Sokolov: A. Beran (Cichoň) – J. Pohl, A. Rulík, J. Novák, Kadeřávek, Vodička, Klejna, Seemann – Jurčík (A), Kverka (A), D. Přibyl – Vracovský, Hašek, Tomi – T. Jandus, Vrhel, M. Sloboda – V. Bílek, T. Rohan (C), Prošek.
    Trenér: Martin Štrba.

    HC Stadion Vrchlabí: J. Soukup (O. Štěpánek) – Linhart (C), Lytvynov, Kajínek, T. Kynčl, M. Voženílek, Nedbal, Oliva – Koffer, T. Kaut (A), T. Zeman – M. Machač, P. Urban (A), Mrňa – Matýs, Chrtek, Kusý – Pochobradský, D. Chalupa, F. Moník.
    Trenér: Tomáš Jirků.

    Rozhodčí: Svoboda, Valenta – Beneš, Tvrdík.

    Diváci: 697
    ocianews.com