Třinec – Liberec 2:4 (kon.) | K. Vary – Pardubice 5:4 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:2 (1:0 po s.n.)
Litvínov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Sparta – Vítkovice 2:3 (0:1 po s.n.) | Motor ČB – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 6:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
Berani Zlín
3:2 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:0)
HC Olomouc
Neděle 20.02.2022, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 54. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (18:16:21)
     
    Během samostatných nájezdů jsme byli svědky pouze jednoho jediného gólu, a to v tom úplně posledním! Svým skvělým blafákem se o něj postaral Patriks Zabusovs, který tak výrazně pomohl svému týmu v putování za čtrnáctým místem.
     
    Konec zápasu.
    Patriks ZABUSOVS - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Berani Zlín.
    Autorem vítězné branky je PATRIKS ZABUSOVS.
     
    5. série
    1:0
    Patriks ZABUSOVS proměňuje.
     
    5. série
    0:0
    Jan KNOTEK neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Daniel GAZDA neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Silvester KUSKO neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Ondřej NĚMEC neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    David KREJČÍ neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Antonín HONEJSEK neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Petr KOLOUCH neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Valentin CLAIREAUX neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Lukáš NAHODIL neproměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Během prodloužení jsme byli svědky obrovských šancí na obou stranách, nejvíce za zmínku ale stojí ta, ve které se ocitl Lukáš Nahodil. Ani přesto, že jel sám na brankáře, se mu nepodařilo využít jednoznačně největší příležitosti celé pětiminutovky, díky čemuž budou následovat nájezdy.
     
    Nájezdy začnou přibližně v 18:06.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:35
    Na vhazování u svatyně Lukáše získali kotouč hosté. Přihrávka dozadu od Valentina Claireauxa byla ale tak prudká, že skončila až u jeho vlastní brány.
     
    63:41
    Do akce dva na dva se dostal Petr Kolouch. Právě jmenovaný hráč se dostal k zakončení, které, i přes teč Němce, dokázal Kašík pohotově schovat mezi svými betony.
     
    62:42
    Tak nyní měl Zdeněk Okál obrovskou smůlu. Poté, co se k němu dostala nabídka od jednoho z jeho spoluhráčů, se rozhodl pro střelu od modré. Při zakončení se mu ale zlomila hůl, takže kotouč skončil úplně mimo bránu.
     
    61:43
    Od levého kruhu nyní pálil Lukáš Klimek. Jeho zakončení si ale Kašík pohlídal. Na druhé straně se mohl dostat do samostatného úniku Jakub Ferenc, který ale nezpracoval přihrávku.
     
    60:44
    Na velmi důležitém úvodním buly prodloužení získali puk kohouti. Díky tomu se dostal do slibné šance Lukáš Nahodil, který se ocitl v samostatném úniku. Jeho zakončení ale nebylo ideální a skončilo pouze na boční síti brány.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme neviděli ani jednu branku na obou stranách, což je i důkazem toho jak tato třetina byla vyrovnaná. Oběma celkům se podařilo někdy dostat svého soupeře pod tlak, ten ale vždy úspěšně odolal.
     
    Prodloužení začne přibližně v 17:54.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:27
    Od vlastní brány zakládá útok Martin Novotný. Díky tomu se vzápětí dostal rovnou dvakrát k zakončení Daniel Gazda. V obou případech mu ale jeden z obránců zablokoval hůl.
     
    58:48
    Na druhé straně se po rychlém průniku podél mantinelu dostal k zakončení Zdeněk Okál. Jeho pokus ale našel pouze vyrážečku Lukáše, od které se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    57:49
    Beranům se stejně jako na konci minulé třetiny nedaří opustit obranné pásmo. Díky tomu se postaral o střelu Petr Kolouch, který pálil od pravého kruhu. Ani jemu se ale nepodařilo vyzrát na gólmana soupeře.
     
    56:50
    Tak toto byla šance jako hrom, do které se dostal Silvester Kusko. Ten po obdržení nabídky zpoza brány zakončoval na Kašíka, který již seděl roztažený na zemi. Ani to mu ale nezabránilo v tom, aby vytáhl bravurní zákrok ze své dílny.
     
    55:51
    Na vhazování u brány Olomouce získali puk opět kohouti. Na druhé straně se tak dostal k nahození Lukáš Klimek, které si ale brankář Zlína pohlídal s přehledem.
     
    54:52
    Po zakázaném uvolnění Beranů se podařilo získat kotouč kohoutům. Díky tomu se pokusil o ohrožení branky Rostislav Olesz. Jeho pokus z velkého úhlu ale moc šancí na úspěch neměl.
     
    53:53
    Dobrou nabídku poslal Okál na Ondřeje Němce. K jeho smůle ale byl ale jeho spoluhráč dobře obestoupen obráncem, který ho o kotouč připravil téměř okamžitě.
     
    52:54
    Druhá půle byla ze strany ševců snad ještě horší. V té první se jim alespoň podařilo se usadit v útočném pásmu. Nyní ale mají žlutomodří se vůbec dostat přes střední pásmo.
     
    51:55
    Berani mají nyní velkou šanci na to, získat opět vedení na svou stranu. Moc blízko k tomu ale zatím neměli, jelikož zatím snad ani jednou nevystřelili na bránu.
     
    50:56
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Rostislav Olesz – 2 min., sekání).
     
    50:31
    Tak toto byla další velká příležitost pro Bedřicha Köhlera. Ten se dostal k puku, když byl nikým nehlídaný přímo před brankovištěm. K jeho smůle ale stál brankáři zády, díky čemuž měl gólman dost času na reakci.
     
    49:52
    Na druhé straně se k zakončení od modré dostal Jiří Suhrada. Jeho pokus ale minul horní tyč. O moc lépe si o pár chvil později nevedl ani Matyáš Hamrlík, který ze stejné pozice minul pro změnu pravou tyč.
     
    48:53
    Tak toto byla tutovka, do které se dostal Lukáš Nahodil. Jeho zakončení do skoro odkryté brány ale nakonec skončil pouze na zadním hrazení, jelikož těsně minul horní tyč.
     
    47:54
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Daniel Gazda – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Tomáš Dujsík – 2 min., hrubost).
     
    47:37
    Nekončící souboj v rohu kluziště nakonec dopadl lépe pro kohouty, kterým se tak podařilo si udržet útočné pásmo. Nakonec se ale k puku dostal Daniel Gazda, který ale vyhazuje pouze na zakázané uvolnění.
     
    46:38
    Na vhazování po pravici Libora Kašíka získal puk jeden z jeho protihráčů, díky čemuž se téměř okamžitě dostal k ostré střele Jiří Ondrušek. Jeho pokusem si zlínský gólman nebyl vůbec jistý, nakonec se ale puk objevil vedle brány.
     
    45:39
    Po obdržení přihrávky zpoza brány měl Pavel Sedláček na své holi obrovskou šanci. K jeho smůle se mu ale nepodařilo zpracovat poměrně dost prudkou přihrávku, kvůli čemuž se kotouč odrazil až do rohu kluziště.
     
    44:40
    Nyní mohl Valentin Claireaux napravit počínání jeho spoluhráče v útočném pásmu. Nakonec se se mu ale nepodařilo dohnat prudce letící kotouč, který skončil na zadním hrazení.
     
    43:41
    V útočném pásmu se po krátké kombinaci jeho formace dostal rovnou dvakrát k zakončení Antonín Honejsek. Ani jeden z jeho pokusů mu ale vůbec nevyšel.
     
    42:42
    Do přečíslení dva na jednoho se dostal ještě se svým spoluhráčem Daniel Gazda. Právě jmenovaný hráč se nakonec rozhodl pro zakončení, které mu ale vůbec nevyšlo, jelikož mu v kritický moment zablokoval hůl jeden z obránců.
     
    41:43
    O zajímavé nahození se nyní postaral Ondřej Němec. Ten totiž poslal kotouč tak vysoko, že téměř zapadl až za záda brankáře. Nakonec si ale Lukáš tento pokus pohlídal.
     
    40:44
    Na úvodním buly poslední třetiny získali kotouč hosté, díky čemuž se téměř okamžitě dostal k zakončení David Krejčí. Jeho pokus ale Kašíkovi moc problému nenadělal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Během druhé dvacetiminutovky jsme byli svědky rovnou tří branek, z čehož dvě vystřelili domácí Berani. Ti předvedli mnohem lepší výkon, než v první třetině. Ani přesto se jim ale nepodařilo zabránit velkému tlaku v závěru dějství, během kterého si na své konto připsali branku i kohouti, díky čemuž se skóre opět vyrovnalo.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:13.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:23 Lukáš KLIMEK - 2:2
     
    39:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak toto je veledůležitá branka, která by ještě nakonec mohla podstatně rozhodnout o výsledku utkání. I tentokrát se prosadil LUKÁŠ KLIMEK. Ten tak využil obrovského tlaku jeho spoluhráčů, který trval téměř dvě minuty. Asistence: Lukáš Nahodil.
     
    38:29
    Tak toto byla další nadějná akce, která mohla přinést žlutomodrým ještě gól do kabiny. Jejich přečíslení tři na dva nebylo sehrané vůbec špatně, což potvrdila i koncovka Ondřeje Němce do protipohybu. Brankář hostů se ale na dané místo stihl včas přesunout.
     
    37:30
    Tlak hostů byl opravdu dlouhý, nakonec ho ale brzdí přihrávka rukou jednoho z hokejistů z Hané. Na následném buly se navíc dostali k puku ševci.
     
    36:31
    Na vhazování po levici Lukáše získal kotouč Okál. I přesto se ale k němu nakonec dostal jeden z kohoutů. Díky tomu se tak právě hráči z Olomouce vrhají do útoku.
     
    35:32
    Druhá půle této početní výhody už byla ze strany ševců podstatně lepší. Jejich tlak byl ale natolik překombinovaný, že se jim nakonec nepodařilo snad ani jednou vystřelit na bránu.
     
    34:33
    Od začátku přesilové hry se Beranům snad ani jednou nepodařilo se usadit v útočném pásmu, natož tak vytvořit nějakou nebezpečně vyhlížející akci. Nejčastěji je ale brzdí vlastní chyby, jako například ofsajd.
     
    33:34
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Lukáš Klimek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:07
    Tak toto byla jedovatá střela z hole Tomáše Černého. Ten svou střelou ale nakonec těsně minul levý růžek brány. Pokud by se mu ale podařilo prostor mezi třemi tyčemi trefit, s největší pravděpobností by na něho Kašík nevyzrál.
    32:08 Pavel SEDLÁČEK - 2:1
     
    32:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak nejenže se skóre vyrovnalo, nyní se Beranům dokonce podařilo stav otočit na svou stranu. Tentokrát se pod gól podepsal PAVEL SEDLÁČEK, který zakončoval od pravého kruhu. Asistence: Daniel Gazda a Alexandre Mallet.
     
    31:32
    Tak toto byla obrovská šance, do které se dostal Daniel Gazda. Ten po přihrávce zpoza brány mohl zakončovat od modré. K jeho smůle mu ale na poslední chvíli sjel puk z hole.
     
    30:33
    Druhá půle ze strany Olomouce už nebyla až tak dobrá. Po ztrátě puku, a s ní spojená ztráta útočného pásma, se hráčům z Hané již nepodařilo se usadit před svatyní Kašíka.
     
    29:34
    Tlak kohoutů v této početní výhodě je naprosto učebnicový, což se projevuje i na výkonech Beranů. Ti už by opravdu potřebovali střídat, čehož hosté náležitě chtějí využít.
     
    28:35
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Martin Novotný – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    28:13
    Před první vstřelenou brankou přebírali pomalu, ale jistě, ševci otěže zápasu. Nyní to ale vypadá, že se jim už tak moc do útoku nechce. Toho využívá i Jiří Ondrušek, který ale svou střelou minul bránu.
    27:14 Valentin CLAIREAUX - 1:1
     
    27:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno dámy a pánové! Po přihrávce zpoza brány se dostal k zakončení jeden z ševců. Jeho zakončení sice nebylo úspěšné, následně se ale dostal k zakončení VALENTIN CLAIREAUX, který už pouze uklidil puk do zcela odkryté brány. Asistence: Antonín Honejsek a Alexandre Mallet.
     
    26:38
    Po obdržení zpětné přihrávky pálil od pravého kruhu Tomáš Černý. Jeho střela sice nebyla nijak úspěšná, za to ale způsobila před bránou ševců pořádný zmatek.
     
    25:39
    Ani tento pokus Tomáše Dujsíka nebyl nejhorší. Jeho střela od modré ale skončila pouze v lapačce gólmana. Na následném buly se navíc dostávají k puku ševci, kteří se derou k bráně soupeře.
     
    24:40
    Na druhé straně měl ale poměrně o dost větší příležitost Lukáš Klimek. Ten po obdržení přihrávky zpoza brány zakončoval z prostoru mezi kruhy z první. Jeho pokus ale těsně minul pravou tyč.
     
    23:41
    Během druhé třetiny mají zatím lehce navrch ševci. I díky tomu se nyní dostal k zakončení od modré Ondřej Němec. Jeho pokus ale zastavil gólman svou lapačkou.
     
    22:42
    Tak toto byla obrovská chyba Tomáše Dujsíka, která mohla klidně skončit gólem. Celý olomoucký tým zachránilo jednom to, že se Zdeňku Okálovi nepodařilo zpracovat kotouč.
     
    21:43
    Na druhé straně se pokusil ohrozit bránu pro změnu Valentin Claireaux. Jeho pokus zpoza brány by ale potřeboval spíše nějaký šťastný odraz na to, aby zapadl za záda gólmana.
     
    20:44
    Na úvodním buly druhé dvacetiminutovky získali kotouč opět kohouti. Díky tomu se dostal k zakončení jeden z nejlepších hráčů Olomouce David Krejčí. Jeho pokus ale skončil pouze na betonech.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky poměrně dominantní hry ze strany kohoutů již od úplného začátku. Obrovským důkazem tohoto faktu je i gól, který padl již během první minuty. V závěru třetiny ale přišel faul ze strany hostů, díky kterému se dostali ke slovu ševci. Ani přesto ale už další gól nepadl.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:19.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:01
    Oba týmy se již tváří tak, že by si přáli dohrát tuto třetinu v klidu. Nakonec se ale o nahození na bránu pokusil Jan Švrček. Kašík s tím to pokusem ale neměl žádný problém, a tak rovnou i rozehrává.
     
    18:02
    Tak tady měli kohouti obrovské štěstí. Po střele Pavla Sedláčka, kterou někdo zblokoval, nastal před brankovištěm obrovský zmatek. Po pár vteřinách se ale jako první zorientoval Jiří Ondrušek, který vyhazuje.
     
    17:03
    Ihned na úvod se Beranům nepodařilo vyhrát buly, kvůli čemuž přišli o útočné pásmo. I přesto se ale dostal o pár chvil později ke střele Valentin Claireaux. Jeho pokus od pravého kruhu ale minul horní tyč.
     
    16:04
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Jan Knotek – 2 min., sekání).
     
    15:33
    Nyní se podařilo Beranům usadit v útočném pásmu na pořádně dlouhou dobu. I přes tento velký tlak jsme ale byli svědky pouze jedné střely, kterou navíc zblokovali rovnou dva clonící obránci.
     
    14:34
    Tak toto byla snad jedna z největších šancí ševců! Ti se po hrubce soupeře dostali do přečíslení tři na dva. K jejich smůle si je ale obrana soupeře perfektně rozebrala, díky čemuž se zmohli pouze na zakončení z opravdu hodně velkého úhlu.
     
    13:35
    Časomíra přesilovky se nenávratně chýlí ke svému konci a vypadá to, že ani přes faul soupeře se Beranům nepodaří vyrovnat. Druhá půle z jejich strany byla snad ještě horší, než ta první, a to hlavně proto, že se jim snad ani jednou nepodařilo vytvořit nějakou nadějnou kombinaci.
     
    12:36
    První početní výhoda utkání ze strany ševců není zrovna nijak ukázková, nicméně i přesto se ale žlutomodrým daří vydržet v útočném pásmu. Jejich hře ale chybí střela, jelikož jsme zatím snad neviděli ani jednu.
     
    11:37
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Jan Švrček – 2 min., sekání).
     
    10:33
    O poměrně riskantní rozehrávku se pokusil Lukáš Klimek, což se mu nakonec příliš nevyplatilo. Jeho přihrávku totiž dokonale přečetl Darek Hejcman, který se tak následně dostal k zakončení.
     
    09:34
    Tak toto bylo opravdu hodně špatné nahození z hole Jiřího Suhrady, který se pokusil najít své spoluhráče v útočném pásmu. K jeho smůle ale svou nabídkou po mantinelu našel pouze obránce soupeře, který se okamžitě sune vstříc bráně domácích.
     
    08:35
    Tak toto bylo perfektně mířené nahození přes půlku kluziště, o které se zasloužil Michal Kunc. Ten svým prudkým pokusem trefil přesně střed brány, díky čemuž se nepískalo zakázané uvolnění.
     
    07:36
    Na buly po levici Jana Lukáše získal puk jeden z jeho spoluhráčů. Následně na to se pokusil nahodit kotouč do útočného pásma Tomáš Černý, který ale trefil pouze nohu jednoho z obránců.
     
    06:37
    Z vlastního obranného pásma zakládá další útočné tažení Silvester Kusko. Právě on se i následně dostal k puku v rohu kluziště u brány soupeře. Nakonec ale souboj u mantinelu vyhrál jeden z protihráčů.
     
    05:38
    O podobný kousek se pokusil Rostislav Olesz. Jeho pokus od modré ale nedoletěl ani k bráně, jelikož trefil hned první hůl jednoho ze clonících obránců.
     
    04:39
    Prudkou metelici vyslal od modré čáry Jakub Navrátil. Jeho střela nebyla vůbec špatná a prudkost ji navíc zrovna nescházela. I přesto se ale kotouč přes Kašíka nedostal.
     
    03:40
    Toto je velmi nemilá situace pro Jiřího Karafiáta. Ten se sice obětavě položil do střely, díky čemuž se puk nedostal ke svatyni domácích, k jeho smůle ho ale kotouč trefil přímo do obličeje, načež se tento zlínský borec svalil k zemi.
     
    02:41
    O zajímavý pokus se nyní postaral Daniel Gazda. Ten se dostal ke střele od modré, která se zastavila až o betony brankáře. Olomoucký gólman měl ale v tomto případě kompletně zakrytý výhled, a tak se zmohl jenom na reflexivní zákrok.
     
    01:42
    O nahození od modré čáry se nyní postaral Rostislav Olesz. Jeho pokus tak zcela splnil svůj účel, a to získat buly v útočném pásmu. K jeho smůle se ale na vhazování dostal ke kotouči jeden z ševců.
    00:43 Lukáš KLIMEK - 0:1
     
    00:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak toto je vstup do utkání jako hrom! Po vyhranném buly ve vlastním obranném pásmu se do úniku dva na jednoho dostal LUKÁŠ KLIMEK. Právě zmíněný hráč se dostal po křižné přihrávce ke střele, která mířila do již zcela odkryté brány. Asistence: David Krejčí a Lukáš Nahodil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Kašík (Huf) – M. Novotný, Gazda, O. Němec (A), Suhrada, Hamrlík, Ferenc – Honejsek, Claireaux, Mallet – Kubiš (C), R. Veselý, Zabusovs – Köhler, Hejcman, Karafiát – P. Sedláček (A), Makarenko, Okál – Fryšara.
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Olomouc: Lukáš (Špunar) – Ondrušek (C), T. Černý, Švrček, Dujsík, Řezníček, Škůrek, Rašner – Klimek, David Krejčí (A), Nahodil – Kusko, J. Knotek (A), Bambula – Olesz, P. Kolouch, Navrátil – Burian, Lichanec, Michal Kunc.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Šír, Obadal – Lhotský, Svoboda.
     
    HC Olomouc
    Oproti domácímu celku na tom nejsou hosté o moc lépe. Během posledních pěti utkání, stejně jako jejich soupeř, získali pouze šest bodů. Moc jejich situaci nepomáhá ani to, že pokud by dneska kohouti prohráli, mohli by se poměrně dost začít strachovat o postup do vyřazovací části. I přesto všechno jsou ale hráči z Olomouce v dnešním derby jasným favoritem. Pokud by navíc přemohli jejich soka, vynahradili by si tím prohru proti Beranům na zlínském ledě z půlky listopadu.

    Poslední tři utkání:
    Olomouc vs. Liberec – 3:2 pp.
    Mountfield HK vs. Olomouc – 4:1
    Olomouc vs. Vítkovice – 1:4
     
    PSG Berani Zlín
    Domácím Beranů ještě vysvitla malá naděje na vysněné čtrnácté místo, jelikož se jim podařilo porazit předposlední Rytíře, a to přímo za až dramatických podmínek. Do konce základní části zbývá ještě sedm zápasů nicméně ševci by potřebovali vyhrát alespoň v pěti z nich. I pokud by se jim tento až zázračný kousek podařil, pořád je tady podmínka, že by Kladno nesmělo získat ani bod. Moc této situaci celku ze Zlína nepomáhá ani to, že mu odešlí rovnou dva klíčoví hráči. I přesto ale Berani v poslední zápase ukázali, že tyto borce dokážou nahradit svou bojovností a zarputilostí vyhrát.

    Poslední tři utkání:
    Zlín vs. Kladno – 3:2
    Karlovy Vary vs. Zlín – 5:1
    Plzeň vs. Zlín – 4:0
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování 54. kola Tipsport extraligy, ve kterém se dnes mimo jiné odehraje utkání zlínských Beranů proti olomouckým Kohoutům, které spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 28. Claireaux (Honejsek, Mallet), 33. P. Sedláček (Gazda, Mallet), rozh. náj. Zabusovs – 1. Klimek (David Krejčí, Nahodil), 40. Klimek (Nahodil)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Lukáš Nahodil (OLO)
    0:0   Valentin Claireaux (ZLN)
    2. série:
    0:0   Petr Kolouch (OLO)
    0:0   Antonín Honejsek (ZLN)
    3. série:
    0:0   David Krejčí (OLO)
    0:0   Ondřej Němec (ZLN)
    4. série:
    0:0   Silvester Kusko (OLO)
    0:0   Daniel Gazda (ZLN)
    5. série:
    0:0   Jan Knotek (OLO)
    1:0   Patriks Zabusovs (ZLN)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – M. Novotný, Gazda, O. Němec (A), Suhrada, Hamrlík, Ferenc – Honejsek, Claireaux, Mallet – Kubiš (C), R. Veselý, Zabusovs – Köhler, Hejcman, Karafiát – P. Sedláček (A), Makarenko, Okál – Fryšara.
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Olomouc: Lukáš (Špunar) – Ondrušek (C), T. Černý, Švrček, Dujsík, Řezníček, Škůrek, Rašner – Klimek, David Krejčí (A), Nahodil – Kusko, J. Knotek (A), Bambula – Olesz, P. Kolouch, Navrátil – Burian, Lichanec, Michal Kunc.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Šír, Obadal – Lhotský, Svoboda
    thejrc.org