Třinec – Liberec 2:4 (kon.) | K. Vary – Pardubice 5:4 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:2 (1:0 po s.n.)
Litvínov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Sparta – Vítkovice 2:3 (0:1 po s.n.) | Motor ČB – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 6:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:4 (1:1, 2:2, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 20.02.2022, 15:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 54. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:21 Robert ŘÍČKA - 5:4
     
    57:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak toto bude ještě zajímavé. Kotouč se po passu Roberta Kousala dostal k ROBERTU ŘÍČKOVI, jenž v pádu snižuje opět na rozdíl jediné branky. Asistence: Robert Kousal a David Ciencala.
    54:11 Tomáš MIKÚŠ - 5:3
     
    54:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ránu Michala Plutnara od modré vyrazil Dominik Frodl před sebe a ve vzniklé skrumáži se nejlépe orientoval TOMÁŠ MIKÚŠ, jenž zametl puk do odkryté sítě a KV Arenou tak zní Pátá. Bez asistence.
    45:30 Jiří ČERNOCH - 4:3
     
    45:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Martin Kohout ukradl kotouč jednomu z Pardubických a zamířil s ním za branku, odkud jej poslal do prostoru mezi kruhy, kde stál připravený JIŘÍ ČERNOCH, jenž kus černé gumy tečoval přesně do levého horního rohu Frodlovy svatyně. Asistence: Martin Kohout.
    36:08 Matěj BLÜMEL - 3:3
     
    36:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A nátlak přináší své ovoce! Střela od modré MATĚJE BLÜMELA po mnoha odrazech skončila přesně pod břevnem bezmocného Štěpána Lukeše. Že puk zcela přešel brankovou čáru potvrdil i videorozhodčí. Bez asistence.
    30:27 Robert ŘÍČKA - 3:2
     
    30:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Znovu je tu rychlá odpověď! ROBERT ŘÍČKA probruslil do předbrankového prostoru, odkud nadvakrát snížil náskok domácích opět na jednu branku. Asistence: Robert Kousal a David Ciencala.
    29:49 Martin KOHOUT - 3:1
     
    29:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tomáš Rachůnek posunul do rohu kluziště MARTINU KOHOUTOVI, po jehož pasu Tomáš Vondráček orazítkoval břevno, puk se však příhodně odrazil ke Kohoutovi, který posílá domácí do dvoubrankového vedení. Asistence: Tomáš Vondráček.
    23:47 Ondřej BERÁNEK - 2:1
     
    23:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dalimil Mikyska nabral ve středním pásmu rychlost a ujel po levé straně až do rohu kluziště, odkud křižně nabil ONDŘEJI BERÁNKOVI, jehož rána se odrazila od obránců a Dominika Frodla až do sítě. Asistence: Dalimil Mikyska.
    04:43 Petr KOBLASA - 1:1
     
    04:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A za minutu už je srovnáno! Martin Rohan nahodil za branku, puk si vzal Jiří Černoch, jenž z levého kruhu našel v předbrankovém prostoru nehlídaného PETRA KOBLASU, a ten se trefil do odkryté sítě. Asistence: Jiří Černoch a Martin Rohan.
    03:39 Adam MUSIL - 0:1
     
    03:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Odražený kotouč od mantinelu šel mezi tyč a Štěpána Lukeše. Karlovarský gólman držel puk někde pod sebou a nakonec ho do sítě dotlačil ADAM MUSIL. Bez asistence.
    Marken.cz

    Vlastimil Mourek

    Branky a nahrávky: 5. Koblasa (Černoch, Martin Rohan), 24. O. Beránek (D. Mikyska), 30. Kohout (Vondráček), 46. Černoch (Kohout), 55. T. Mikúš – 4. A. Musil, 31. Říčka (R. Kousal, Cienciala), 37. Blümel, 58. Říčka (R. Kousal, Cienciala)


    HC Energie Karlovy Vary: Š. Lukeš (Habal) – Martin Rohan, Plutnar, Dlapa, Parkkonen, D. Mikyska, Pulpán (A), Weinhold – T. Rachůnek (A), T. Mikúš, Kulich – O. Beránek, Hladonik, Vondráček (C) – Koblasa, Černoch, Kohout – Jiskra, Průžek, Osmík.
    Trenér: Martin Pešout

    HC Dynamo Pardubice: Frodl (V. Nečas) – J. Mikuš (A), Hrádek, O. Vála, Košťálek, J. Zdráhal, Petgrave, Sergijenko – Hecl, A. Musil, Blümel – Říčka, R. Kousal (A), Cienciala – Paulovič, Poulíček (C), Anděl – T. Urban, O. Roman, Švyrjov.
    Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Kubičík, Šindel – Gerát, Rampír

    Diváci: 2511
    bahis siteleri