Kometa Brno – Litvínov 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 2:3 (2:4 po s.n.) | Plzeň – Vítkovice 3:1 (kon.)
Olomouc – Kladno 4:1 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Rytíři Kladno
Úterý 22.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 55. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:04 Jan BAMBULA - 4:1
     
    58:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na Hané je hotovo! Pojistku gólem do prázdné brány přidal JAN BAMBULA přesnou střelou z červené čáry. O majiteli tří bodů je tak v tomto důležitém utkání rozhodnuto. 4:1. Bez asistence.
    44:56 Rostislav OLESZ - 3:1
     
    44:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přečíslení dva na jednoho využívají i domácí! Vedou už o dva góly. ROSTISLAV OLESZ vzal zakončení na sebe. Těsně před Bowem udělal kličku do bekhendu a nakonec procedil černou gumu za bývalého gólmana Dallasu. 3:1. Asistence: Petr Kolouch a Dalibor Řezníček.
    42:56 Jan ŠVRČEK - 2:1
     
    42:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se poprvé v zápase dostávají do vedení! David Krejčí čistě vyhrál buly na obránce JANA ŠVRČKA, jehož rána se od tyče odrazila za brankovou čáru. 2:1. Asistence: David Krejčí.
    35:27 Lukáš KLIMEK - 1:1
     
    35:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se přece jen dočkala srovnání! Po přihrávce Krejčího nahazoval od modré čáry Tomáš Černý, jehož pokus tečoval Lukáš Nahodil mimo tři tyče. Od zadního mantinelu se ale hrací předmět odrazil před LUKÁŠE KLIMKA, jenž už doklepával do prázdné klece. 1:1. Asistence: Lukáš Nahodil a Tomáš Černý.
    23:50 Tomáš PLEKANEC - 0:1
     
    23:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se ve 24. minutě ujímá vedení! Prosazuje se jeho nejproduktivnější hráč TOMÁŠ PLEKANEC, který se dostal společně se svým spoluhráčem do přečíslení, ale zakončení vzal na sebe. S přehledem trefil mezírku mezi Lukášovými betony. 0:1. Asistence: Matěj Beran a Martin Kehar.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 36. Klimek (Nahodil, T. Černý), 43. Švrček (David Krejčí), 45. Olesz (P. Kolouch, Řezníček), 59. Bambula – 24. Plekanec (M. Beran, Kehar)


    HC Olomouc: Lukáš (Špunar) – T. Černý, Ondrušek (C), Dujsík, Švrček, Škůrek, Řezníček, Rašner – Nahodil, David Krejčí (A), Klimek – Bambula, J. Knotek (A), Kusko – Navrátil, P. Kolouch, Olesz – Michal Kunc, Lichanec, Burian.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rytíři Kladno: Bow (Janus) – Dotchin (A), Arzamascev, K. Wood, Ticháček, J. Suchánek (A), Baránek, Kehar – Hlava, Plekanec (C), M. Beran – Pytlík, Zikmund, Melka – M. Indrák, A. Kubík, Jágr – Kuťák, Donaghey, Babka.
    Trenér: David Čermák

    Rozhodčí: Pešina, Ondráček – Šimánek, Frodl

    Diváci: 2 400
    thejrc.org