Třinec – K. Vary 7:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pondělí 21.02.2022, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 55. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Od nás to je teď na delší dobu vše. Třinečtí Oceláři odehráli poslední utkání základní části na domácím ledě a nyní je čeká posledních pět zápasů dlouhodobé části sezóny venku. Naše redakce se tedy s textovým online přenosem představí až u příležitosti prvního čtvrtfinálového utkání play off 2022. Do té doby mějte pěkné dny! (19:20:21)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku 24:30
    Střely mimo 12:6
    Zblokované střely 14:14
    Hity 9:2
    Vhazování 33:28
    Trestné minuty 6:10
     
    Utkání sledovalo 2 868 diváků.
     
    Nejlepší hráči: Ondřej Kacetl – Tomáš Vondráček
     
    Utkání končí a Oceláři vedení po dvou třetinách ještě navýšili v poslední dvacetiminutovce o další dvě branky. Hosté byli ve třetí třetině aktivnější, ale domácí jim nedovolili nijak se skóre pohnout a to i díky skvělým zákrokům Kacetla. V samotném závěru ještě domácí přidali díky Alana Łyszczarczyka – třetímu hráči, který dokázal v zápase vstřelit první gól za Oceláře – a Ondřeje Kovařčíka další dva góly a zároveň uhájit Kacetlovu nulu. Konečně skóre – Oceláři 7, Energie 0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Kundrátek vyvezl puk až do útočného rohu.
     
    59:29
    Kacetl u své pravé tyče zasahuje proti odrazu od zadního mantinelu a aktivitě Černocha.
     
    58:38
    Zakázané uvolnění Ocelářů stěhuje hru před Kacetla. Posledním otazníkem utkání je to, zda si třinecký brankář připíše druhou nulu v této sezóně.
    58:11 Ondřej KOVAŘČÍK - 7:0
     
    58:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Šestá branka z ničeho pravděpodobně vzala hostům definitivně vítr z plachet a domácí se poměrně snadno dostávají k další brance. ONDŘEJ KOVAŘČÍK stál ve správný čas na správném místě a z hrany brankoviště posílá puk do prázdné branky, Lukeš totiž zasahoval u své pravé tyče. Asistence: Milan Doudera, Aron Chmielewski. Stav utkání 7:0.
    57:27 Alan LYSZCZARCZYK - 6:0
     
    57:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ale to nevadí i z toho může padnout gól, když se vám daří. ALAN ŁYSZCZARCZYK nic moc nevymýšlel a poslal ze záporného úhlu puk před karlovarskou branku, který se do sítě odrazil od karlovarského brankáře. Třetí střelec první branky na třinecké straně v tomto utkání. Asistence: Tomáš Kundrátek. Stav utkání 6:0.
     
    57:20
    Oceláři teď drží puk v útočném pásmu, ale točí to zatím po mantinelech.
     
    56:27
    Třinečtí se teď snaží držet puk a ještě něco vymyslet vepředu. Kundrátek s Teperem rozjíždějí od své branky.
     
    55:35
    Domácí publikum už slaví. Přestože jsou hosté ve třetí třetině jasně aktivnější, což se ukazuje i na počtu střeleckých pokusů, času na stažení pětibrankového manka je už málo.
     
    54:50
    Osmík v útočné třetině ztratil puk, tak na karlovarskou stranu zavezl hru Ondřej Kovařčík, ale ten si počínal stejně nepřesnou přihrávkou na Musila.
     
    54:30
    Domácí jsou kompletní. Hra bude pokračovat vhazováním ve středním pásmu po poslední pauze na čištění ledu v tomto utkání.
     
    54:13
    Dravecký dojel ve středním pásmu vyhozený puk a chtěl pošetřit čas, ale omylem našel soupeře. Naštěstí pro domácí z toho nebyla žádná potíž.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 9. Martin Růžička (P. Vrána), 12. Bakoš (M. Doudera, Martin Růžička), 24. A. Nestrašil (Martin Růžička, Kundrátek), 29. Komorski (Chmielewski), 30. Svačina (Kundrátek), 58. Lyszczarczyk (Kundrátek), 59. O. Kovařčík (M. Doudera, Chmielewski)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – M. Adámek, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, Teper, Jaroměřský, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Svačina – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Bakoš, A. Nestrašil, Hrehorčák – Dravecký (A), Komorski, Lyszczarczyk.
    Trenér: Marek Zadina

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (30. Š. Lukeš) – Martin Rohan, Plutnar, Dlapa, Parkkonen, D. Mikyska, Pulpán (A), Weinhold – T. Rachůnek (A), T. Mikúš, Kulich – O. Beránek, Hladonik, Vondráček (C) – Koblasa, Černoch, Kohout – Průžek, Jiskra, Osmík.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Jeřábek, Mrkva – Brejcha, P. Šimánek

    Diváci: 2 868
    ocianews.com