Kometa Brno – Litvínov 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 2:3 (2:4 po s.n.) | Plzeň – Vítkovice 3:1 (kon.)
Olomouc – Kladno 4:1 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 22.02.2022, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 55. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Jan SCHLEISS - 3:1
     
    59:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenže rána od modré Solovjova byla zablokována a následně puk do prázdné klece dovezl JAN SCHLEISS. Asistence: Petr Kodýtek a Filip Suchý.
    45:51 Alexej SOLOVJOV - 2:1
     
    45:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš! Ihned po buly na levé straně útočného pásma vypálil ALEXEY SOLOVYEV a drama je rázem na světě! Asistence: Roman Polák a Jan Hruška.
    30:26 Martinš DZIERKALS - 2:0
     
    30:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MARTINS DZIERKALS obdržel puk od Mertla, vymotal se k pravé tyči a nadvakrát černý nesmysl propasíroval do sítě. Asistence: Tomáš Mertl a Jan Schleiss.
    12:00 Sebastíán MALÁT - 1:0
     
    12:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To, co se během pětiminutové početní výhody domácím nepodařilo, se povedlo nyní. Lakatoš špatně rozehrál, Mertl vypálil z pravé strany a Dolejší pouze vyrazil. K puku se prodral Kindl a zkusil to pro změnu z kruhu levého a pohotově dorazil touš do sítě SEBASTIÁN MALÁT. Asistence: Jakub Kindl a Tomáš Mertl.
    Marken.cz

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 12. Malát (J. Kindl, Mertl), 31. Dzierkals (Mertl, Schleiss), 60. Schleiss (Kodýtek, Suchý) – 46. A. Solovjov (R. Polák, J. Hruška)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Miroslav Svoboda) – Kaňák, Kvasnička, Graňák, Kremláček, Budík, J. Kindl (C), Hamšík – Suchý, Kodýtek (A), Schleiss – Blomstrand, Bulíř, F. Přikryl – M. Lang, Mertl (A), Dzierkals – Malát, G. Thorell, J. Dufek.
    Trenér: Baďouček a Říha

    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Stezka) – A. Solovjov, R. Polák (C), R. Pedan, Jakub Stehlík, P. Koch, L. Kovář, Plášil – M. Kalus, Marosz, Lakatoš – R. Bondra, J. Hruška (A), Fridrich – Dej, Flick, Lednický – Bernovský, Chlán.
    Trenér: Holaň

    Rozhodčí: Horák, Hejduk – Komárek, Gerát

    Diváci: 2889
    thejrc.org