Jihlava – Benátky n/J 7:4 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:0 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 4:2 (kon.)
Litoměřice – Sokolov 6:4 (kon.) | Kadaň – Kolín 0:5 (kont.) | Přerov – Ústí n/L 5:2 (kon.)
Vrchlabí – Prostějov 4:2 (kon.) | Slavia – Třebíč 2:0 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 23.02.2022, 18:00Chance liga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:56 Michal TRÁVNÍČEK - 5:2
     
    56:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A hostům se také snížení daří. MICHAL TRÁVNÍČEK dostal díky mírně laxnímu přístupu domácí defenzivy dostatek prostoru a jemným zakončením přehodil Klimeše. Asistence: Daniel Vrdlovec.
    52:23 Jakub KUBEŠ - 5:1
     
    52:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o čtyři branky a sedm a půl minuty před koncem je velmi pravděpodobně rozhodnuto o vítězi dnešního duelu! Antonín Pechanec našel od levého mantinelu JAKUBA KUBEŠE, který do prudké přihrávky vložil hůl pod správným úhlem. Díky tomu puk zamířil nechytatelně pod horní tyč. Asistence: Antonín Pechanec.
    43:38 Jan SÜSS - 4:1
     
    43:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí rychle zvyšují už na 4:1 a dělají důležitý krok k bodovému zisku! JAN SÜSS se opět nebál využít své rychlosti a troufnout si do sólo akce. Před sebou měl couvajícího beka, před kterým si pokryl kotouč a hbitou střelou zápěstím prostřelil Hamalčíka! Bez asistence.
    40:53 Jiří GOIŠ - 3:1
     
    40:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři si berou tříbrankové vedení zpět! Ústecká obrana zaspala při střídání a prostor se na pravém křídle otevřel Janu Süssovi, který si sjel na střed, zbrzdil pohyb a vyslal na Hamalčíka střelu, kterou neudržel. Hostující defenziva si s volným pukem neporadila, čehož využil dojíždějící JIŘÍ GOIŠ. Ten zametl puk do odkryté branky. Asistence: Jan Süss.
    32:41 Štěpán HAVRÁNEK - 2:1
     
    32:41
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústecký Slovan se v zápase moc ke Klimešovi nedostával, nyní ale přichází jako blesk z čistého nebe snížení! ŠTĚPÁN HAVRÁNEK na modré nejprve nastřelil domácího hráče, pak si ale s letícím kotoučem poradil jako s horkým bramborem, zbavil se dvou soupeřů a po kličce obelstil i třetího Zubra. Vše zakončil přesnou střelou do volného místečka u Klimešovy tyče! Povedená práce hostujícího obránce! Bez asistence.
    23:58 Tomáš ŠOUSTAL - 2:0
     
    23:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři potvrzují vylepšené přesilovky, které je trápily po celou sezonu, od nového roku v nich však podávají úplně jiné výkony a dále šponují svoje statistiky! TOMÁŠ ŠOUSTAL se proměnil v jednoho z tahounů přerovské ofenzivy a potvrdil to i teď, když vzal v rohu kluziště všechno na sebe a drzým průnikem až před branku zasunul puk mezi Hamalčíkovy betony! Bez asistence.
    10:30 Antonín PECHANEC - 1:0
     
    10:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři svého soupeře v poslední minutě pořádně sevřeli a po zásluze jdou do vedení! Hamalčík několik ran pochytal, v nekomfortní pozici byl ale na přerovské dorážky krátký. Kudělka si sjížděl blíž, naznačil střelu, ale nakonec vyčkal na vhodný moment k ráně do zahuštěného prostoru před brankou. Tam se snažil dorážet Šoustal, jenže nakonec puk vykoukl na ANTONÍNA PECHANCE, který jej zametl do odkryté branky! Asistence: Tomáš Šoustal, Tomáš Kudělka.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 11. Pechanec (T. Šoustal, Kudělka), 24. T. Šoustal, 41. Goiš (Süss), 44. Süss, 53. Kubeš (Pechanec) – 33. Š. Havránek, 57. Trávníček (Vrdlovec)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Petrásek) – Kubeš, Kudělka, R. Černý, Hrdinka, Ševčík, Krisl (C), Dluhoš – Jakub Svoboda, M. Kratochvil, Jan Svoboda – T. Šoustal, Süss, Goiš – Matěj Svoboda, Pechanec, T. Doležal (A) – Sebera, F. Dvořák, D. Indrák.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (L. Cikánek) – J. Drtina (A), Kottek, Vladimír Brož (A), Š. Havránek, Trefný, E. Mareš, Jasečko – Trávníček (C), Vrdlovec, Severa – O. Bláha, T. Urban, D. Tůma – M. Tůma, Milfait, Bernat – Jouza, T. Čermák, M. Simon.

    Rozhodčí: Ondráček, Vrba – Kleprlík, Kučera
    thejrc.org