Dallas – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Edmonton – NY Islanders 3:1 (kon.) | Arizona – Tampa 3:4 (kon.)
Anaheim – Seattle 3:4 (kon.) | Detroit – Philadelphia 4:2 (kon.) | Ottawa – Boston 0:2 (kon.)
Montreal – Columbus 1:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Philadelphia Flyers
Sobota 12.02.2022, 18:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Michael RASMUSSEN - 4:2
     
    58:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Na druhý pokus už se MICHAEL RASMUSSEN trefil, ale měl to podstatně jednodušší, protože Detroit získal puk a domácímu útočníkovi stačil dovézt kotouč do prázdné branky. Asistence: Dylan Larkin a Sam Gagner.
    49:49 Scott LAUGHTON - 3:2
     
    49:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tohle si Greiss rozhodně za rámeček nedá. Jednoduchou střelu Konecnyho propustil za svá záda, kde puk jednoduše do odkryté branky dorazil SCOTT LAUGHTON. Asistence: Travis Konecny, Ivan Provorov.
    49:05 Moritz SEIDER - 3:1
     
    49:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to byla naprosto překrásná rána v podání MORITZE SEIDERA, který z vrcholku kruhů vymetl horní roh hostující branky a využil tak přesilovou hru! Asistence: Dylan Larkin a Gustav Lindström.
    39:53 Keith YANDLE - 2:1
     
    39:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Gól do kabiny! KEITH YANDLE dostal přihrávku mezi kruhy, nabruslil si blíže k brance a tvrdou dělovkou nedal Greissovi šanci zasáhnout. Asistence: Scott Laughton, Isaac Ratcliffe.
    29:37 Filip ZADINA - 2:0
     
    29:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    Skvělou práci odvedl ve vlastním pásmu Larkin, který vyvezl puk až do útočného, kde ho sice ztratil. Jenže z druhé vlny podpořil útok FILIP ZADINA a krásnou ránou prostřelil Harta. Asistence: Dylan Larkin, Marc Staal.
    05:36 Tyler BERTUZZI - 1:0
     
    05:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Parádní akce domácích. Fabbri měl v pásmu rychlost, vytvořil si prostor a přesnou přihrávkou před brankovištěm našel TYLERA BERTUZZIHO, který z první s trochou štěstí překonal Harta. Asistence: Robby Fabbri, Pius Suter.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 6. Bertuzzi (Fabbri, P. Suter), 30. Zadina (Dylan Larkin, M. Staal), 50. Seider (Dylan Larkin, G. Lindström), 59. M. Rasmussen (Dylan Larkin, Gagner) – 40. Yandle (Laughton, I. Ratcliffe), 50. Laughton (Konecny, Provorov)


    Detroit Red Wings: Greiss (Nedeljkovic) – DeKeyser, Seider, Oesterle, G. Lindström, M. Staal, Stecher – Zadina, Dylan Larkin, L. Raymond – Fabbri, P. Suter, Bertuzzi – Naměstnikov, M. Rasmussen, Erne – Givani Smith, Veleno, Gagner.
    Trenér: Jeff Blashill

    Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – Provorov, Braun, Sanheim, Connauton, Yandle, Seeler – Lindblom, Giroux, Atkinson – J. van Riemsdyk, Laughton, Konecny – Willman, Brassard, Mayhew – I. Ratcliffe, Bunnaman, MacEwen.
    Trenér: Mike Yeo

    Rozhodčí: MacDougall, Dunning – Smith, Barton
    bahis siteleri