Helas Brno – FTZS Liberec 4:5 (kon.) | Chrudim – Ž. Vlci Brno 11:1 (kon.) | Slavia – Olympik Mělník 6:2 (kon.)
Rapid Ústí n/L – Interobal Plzeň 0:9 (kon.) | Svarog Teplice – Česká Lípa 5:2 (kon.) | Sparta – České Budějovice 10:2 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
6:2 (4:1)
SK Olympik Mělník
Pátek 25.02.2022, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Utkání končí! Slavia nakonec dovedla zápas do vítězného konce. Ve druhém poločase přidali branky Homola a Křemen. Za Mělník se prosadil Josef Gabčo. (21:46:37)
     
    Konec zápasu.
     
    39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí trestají hosty další brankou. Brychta stihl po svém nástupu na hrací plochu posunout míč na JANA KŘEMENA, který parádním způsobem překonal Žežulku. Nadýchaný lob tak akorát přeletěl přes pravou nohu brankáře Olympiku – 6:2. Asistence: Martin Brychta.
     
    38
    Mělník se musel vrátit do klasického stavu hráčů na útočné polovině. Slavia pošetřila několik desítek vteřin. Následně se neprosadil David Jošt.
     
    36
    Skvělý zákrok proti střele Josefa Gabča vytáhl Adam Vondráček. Svůj zásah načasoval tak šikovně, že rozehrávat mohla po teči jednoho z hostů Slavia.
     
    35
    Dominik Šup faulován na hraně žluté karty Janem Homolou. Nedovolený zákrok byl odpískán. Žlutá karta ale udělena nebyla.
     
    35
    Jiří Vokoun v odlišném dresu na útočné polovině. Olympik to zkouší v power-play!
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    34
    Zachytá si také Adam Vondráček, jenž několika zákroky podržel Slavii. Krátky tlak od Olympiku kontaktní branku neznamená.
     
    33
    Lukáš Nečas se snažil dostihnout míč na hrací ploše, který kontroloval Adam Vondráček. Mělnický futsalista si svého soupeře pěkně osedlal a ve vzájemném objetí pak dvojice putovala plná úsměvů směrem k zemi. Hezký nefutsalový moment.
     
    32
    Alexander Nedostup získal míč na polovině hřiště a směřoval sám k Vondráčkovi, jeho střela ale skončila pouze na boční konstrukci branky.
     
    31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácího týmu. Daniel přesně načechral balon na hlavu sešívaného kapitána. JAN HOMOLA neodmítl a přesně zakončil k tyči – 5:2. Asistence: Daniel.
     
    30
    Rychlý kontr Slavie po zisku Slámy. Hrdina dostal míč ideálně do kroku, na vzdálenější tyč ale zakončit nedokázal.
     
    29
    Zdeněk Sita dostal nabito od Antonína Hrdiny, který rozehrával od postranní čáry. Střela se ale nevešla mezi tři tyče Žežulkovy brány.
     
    28
    Lukáš Nečas se nyní poroučel k zemi po souboji s Antonínem Hrdinou. Nedovolený zákrok se pískat nebude.
     
    27
    Rychlostní souboj mezi dvěma zkušenými harcovníky Novotným a Danielem skončil smírně. Rozehrávat ale bude Olympik Mělník.
     
    Stav akumulovaných faulů ve druhém poločase: 2:2.
     
    25
    Emoce začínají pracovat na straně Olympiku. Josef Gabčo frustrovaně dohrál Hrdinu před střídačkou Mělníka, která se hodně čílila proti rozhodnutí sudího.
     
    25
    Žlutou kartu dostává Josef Gabčo (SK Olympik Mělník).

    Martin Kamenik

    Branky: 6. Daniel (Záruba), 9. Křemen (Záruba), 17. Leovski (Ševčík), 20. Hrdina (Vaktor), 31. Homola (Daniel), 39. Křemen (Brychta) – 3. Křemen (vla.), 22. Gabčo

    Karty:   22. Záruba (SLA) – 4. Zdržálek (MEL), 25. Gabčo (MEL)   17. Zdržálek (MEL)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Brychta, Jošt, Sita, Leovski, Ševčík, Daniel, Sláma, Homola (C), Vaktor, Hrdina, Záruba, Křemen
    Trenér: David Frič

    SK Olympik Mělník: Žežulka (Šanda) – Lehner, Novotný, Vokoun (C), Gabčo, Nedostup, Nečas, Šup, Šmejkal, Kalabis, Zdržálek
    Trenér: Jakub Němec

    Rozhodčí: Šenkýř, Slanina – Rygl
    bahis siteleri