Helas Brno – FTZS Liberec 4:5 (kon.) | Chrudim – Ž. Vlci Brno 11:1 (kon.) | Slavia – Olympik Mělník 6:2 (kon.)
Rapid Ústí n/L – Interobal Plzeň 0:9 (kon.) | Svarog Teplice – Česká Lípa 5:2 (kon.) | Sparta – České Budějovice 10:2 (kon.)
konec
FC Rapid Ústí nad Labem
0:9 (0:4)
SK Interobal Plzeň
Pátek 25.02.2022, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:24
    Žlutou kartu dostává Rešetár (SK Interobal Plzeň).
     
    36:18
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Smolař namazal z pravé strany MARTINU ZDRÁHALOVI, ten poslal balón z vlastní obranné poloviny do prázdné brány. Bez asistence.
     
    35:24
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Daniel Smolař inkasuje po jedenácti sekundách pobytu na hrací ploše! Štrajt zvolil při přečíslení dva na jednoho centr mezi nohama z pravé strany na opačnou tyč, kde skóroval MARTIN ZDRÁHAL. Asistence: Michal Štrajt.
     
    35:13
    Střídání v týmu FC Rapid Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Klečka, přichází Smolař.
     
    35:13
    Po sklepnutí pod sebe zakončuje Seidlera z pravé strany do přední tyče a odhadem podruhé, nebo potřetí stála proti Seidlerovi branková konstrukce!
     
    34:22
    Perfektní centr levačkou Holého z pravé strany mezi nohama obránce neproměňuje na zadní tyči stojící Michal Seidler, z prvního doteku trefuje z metru břevno!
     
    31:48
    Odpískán nepřímý kop při Vahalově přechodu na útočnou polovinu, Němec to doprovodil protesty z lavičky a vyfasoval čtvrtou žlutou kartu v letošní sezoně. V České Lípě tak nechytí ani taxíka...
     
    31:34
    Buchta podrazil na pravé straně v 1. FUTSAl lize debutujícího Alexe Vávru a sudí Vlašić sáhl pro první žlutou kartu duelu, zároveň se jedná o čtvrtý faul Plzně.
     
    28:21
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Teď už to MICHALU HOLÉMU vyšlo, ale jak! Zakončil z levé strany z takových jedenácti metrů Angličanem. Klečka se ještě vztekal na obránce. Asistence: Ondřej Vahala.
     
    25:28
    Seidlerova střela z úhlu na levé straně se odrazila od přední tyče!
     
    24:08
    Koc se nejprve sám dostal pod tlak ve vlastním brankovišti, ale hezky se z něj vymanil. Přenesl hru na pravou stranu na Bragu, který poslal centr na zadní tyč, kde nezpracoval Mello před naprostou prázdnou brankou! Tohle byla největší šance Ústí!
     
    22:00
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    DUŠAN KÜNSTNER táhl útok středem, pak se k němu míč šťastně odrazil a bývalý mládežnický reprezentant překonal z pravé strany padajícího Klečku. Asistence: Michal Holý.
     
    20:24
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Rychlou souhru Plzně ukončil MICHAL SEIDLER v pádu z levé strany pokusem na bližší tyč. Asistence: Michal Holý.
     
    20:01
    Střídání v týmu SK Interobal Plzeň: ze hřiště odchází Němec, přichází Vahala.
     
    18:03
    Klečka si hodil zřejmě Rešetárovu střelu z pravé strany za sebe, ale ještě natáhl ruku na čáře, vzápětí Künstner odmítl hlavou gól do prázdné brány.
     
    10:42
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    DUŠAN KÜNSTNER má třetí kanadský bod. Na pravé straně zvedl hlavu a nacentroval na Seidlera, ten mu ještě vrátil míč zpět před prázdnou branku. Asistence: Michal Seidler.
     
    07:06
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Perfektní sólo Künstnera středem skončilo pasem do pravé poloviny brankoviště, kde stál PETER KOZÁR před prázdnou brankou. Asistence: Dušan Künstner.
     
    04:55
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Holý nakopl míč na levou stranu na hlavu Seidlera a ten předložil balón k zadní tyči pro LUKÁŠE REŠETÁRA před prázdnou bránu. Asistence: Michal Seidler.
     
    02:11
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Tlak první čtyřky Plzně ukončil Rešetár centrem z pravé strany na střed brankoviště, kde byl DUŠAN KÜNSTNER naprosto sám prakticky před prázdnou brankou. Asistence: Lukáš Rešetár.

    Vít Muzikář

    Branky: 3. Künstner (Rešetár), 5. Rešetár (Seidler), 8. Kozár (Künstner), 11. Künstner (Seidler), 21. Seidler (Holý), 22. Künstner (Holý), 29. Holý (Vahala), 36. Zdráhal (Štrajt), 37. Zdráhal

    Karty:   32. Buchta (PLZ), 32. Němec (PLZ), 39. Rešetár (PLZ)


    FC Rapid Ústí nad Labem: Klečka (36. Smolař) –Koc, Mello, Souza, Braga – M. Gajdoš (C), J. Gajdoš, Schorsch, Vávra, Maxa.
    Trenér: Martin Dlouhý

    SK Interobal Plzeň: Němec (21. Vahala, Luhový) – Seidler, Holý, Künstner, Rešetár (C) – Rick, Buchta, Kozár, Zdráhal – Štrajt, Havel.
    Trenér: Marek Kopecký

    Rozhodčí: Mollinger, Vlašič – Pelikán

    Diváci: 250
    bahis siteleri