Ústí n/L – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Šumperk – Třebíč 0:1 (kon.) | Sokolov – Slavia 7:6 (po pr.)
Prostějov – Litoměřice 6:8 (kon.) | Havířov – Přerov 0:2 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 1:0 (kon.)
Benátky n/J – Vsetín 2:8 (kon.) | Kolín – Jihlava 2:5 (kon.) | Šumperk – Kadaň 5:0 (kont.)
po prodl.
HC Baník Sokolov
7:6 (3:3, 1:2, 2:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
Sobota 26.02.2022, 17:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:11 Vojtěch TOMI - 7:6
     
    63:11
    Baník právě vstřelil branku!
    Hostující hráči nezvládli přechod do útočného pásma, a tak Sokolovští uháněli do přečíslení. VOJTĚCH TOMI přihrál Františku Klejnovi, jenž mu puk vrátil. První zmíněný hráč pak zamířil přesně mezi brankářovy betony a přisoudil druhý bod na stranu Baníku – 7:6. Asistence: František Klejna a Ondřej Jurčík.
    49:47 Jan NOVÁK - 6:6
     
    49:47
    Baník právě vstřelil branku!
    Je znovu srovnáno, jelikož Vítězslav Bílek vyzval JANA NOVÁKA ke třetímu pokusu. Domácí obránce vyslal bombu od modré čáry, která se zastavila až v síti slávistické branky – 6:6. Asistence: Vítězslav Bílek a Petr Hašek.
    45:23 Jaromír KVERKA - 5:6
     
    45:23
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník se dostává na dostřel jediného gólu! Z pravé strany přihrával na zadní tyčku Daniel Přibyl, který viděl dobře položenou hokejku JAROMÍRA KVERKY. Asistence: Daniel Přibyl a Petr Vodička.
    41:02 Jindřich BARÁK - 4:6
     
    41:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Mikuláš Hovorka, jehož pokus vyrazil vedle sebe Adam Beran. A tak s dorážkou do odkryté klece přispěchal JINDŘICH BARÁK. Asistence: Mikuláš Hovorka a Petr Kafka.
    32:08 Filip VLČEK - 4:5
     
    32:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se znovu posouvají do vedení! Od modré čáry nahazoval puk proti brance Mikuláš Hovorka, jenž trefil jen spoluhráče. FILIP VLČEK se rychle otočil a prostřelil bezmocného Adama Berana – 4:5. Asistence: Mikuláš Hovorka a Jan Kern.
    21:49 Daniel KRUŽÍK - 4:4
     
    21:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je znovu velmi rychle vyrovnáno! Sokolov se hnal do rychlé protiakce, ale propadl, a tak po pravé straně vystartoval DANIEL KRUŽÍK, jehož pokus zamířil do vzdálenějšího horního rohu branky. Asistence: Lukáš Žejdl a Radek Havel.
    20:37 Daniel PŘIBYL - 4:3
     
    20:37
    Baník právě vstřelil branku!
    Na začátku druhé třetiny posílá Baník zpátky do vedení DANIEL PŘIBYL, který přesnou ranou prostřelil Martina Michajlova. Asistence: Jaromír Kverka a Ondřej Jurčík.
    15:04 Jaromír KVERKA - 3:3
     
    15:04
    Baník právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! Jeden z obránců se před brankou položil na led, přesto Daniel Přibyl našel místečko k přihrávce na zadní tyč. A ačkoliv se Martin Michajlov přesouval, tak na střelu JAROMÍRA KVERKY do horní poloviny branky byl krátký – 3:3. Asistence: Daniel Přibyl a Patrik Kadeřávek.
    14:02 Daniel KRUŽÍK - 2:3
     
    14:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou v utkání poprvé do vedení! Nepřesná přihrávka Sokolova byla zachycena ve středním pásmu, odkud kotouč putoval do přečíslení. Lukáš Žejdl prohodil obránce a DANIEL KRUŽÍK uklidil černou gumu do předepsaných míst. Asistence: Lukáš Žejdl a Jiří Doležal.
    08:46 Martin ONDRÁČEK - 2:2
     
    08:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jiří Doležal posunul kotouč za branku, odkud Michal Poletín přihrával do pravého kruhu. Rychlou střelou zápěstím se prezentoval MARTIN ONDRÁČEK, který viděl prostor u první tyče, do něhož se domácí brankář nestihl vrátit – 2:2. Asistence: Michal Poletín a Jiří Doležal.
    05:06 Tomáš JANDUS - 2:1
     
    05:06
    Baník právě vstřelil branku!
    Při přesilové hře nastřelil Daniel Krejčí bránícího hráče a Sokolov uháněl napadat rozehrávku až za branku. Kotouče se zmocnil Marek Sloboda, který přihrál před branku, odkud bekhendem zamířil ke vzdálenější tyči TOMÁŠ JANDUS. Asistence: Marek Sloboda.
    02:47 Jaroslav BROŽ - 1:1
     
    02:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Velmi rychle vyrovnává JAROSLAV BROŽ, který se našel sražený Krejčího pokus a rychlou střelou překonal bezmocného Adama Berana. Asistence: Daniel Krejčí a Martin Ondráček.
    02:33 Tomáš ROHAN - 1:0
     
    02:33
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov vybojoval kotouč u hrazení a následně jej poslal níže k brance, odkud Vítězslav Bílek přihrál mezi kruhy a TOMÁŠ ROHAN mířil přesně. Asistence: Vítězslav Bílek a Adam Rulík.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. T. Rohan (V. Bílek, A. Rulík), 6. T. Jandus (M. Sloboda), 16. Kverka (D. Přibyl, Kadeřávek), 21. D. Přibyl (Kverka, Jurčík), 46. Kverka (D. Přibyl, Vodička), 50. J. Novák (V. Bílek, Hašek), 64. Tomi (Klejna, Jurčík) – 3. Jaroslav Brož (Daniel Krejčí, M. Ondráček), 9. M. Ondráček (Poletín, J. Doležal), 15. Kružík (Žejdl, J. Doležal), 22. Kružík (Žejdl, R. Havel), 33. Vlček (Mikuláš Hovorka, Kern), 42. Barák (Mikuláš Hovorka, P. Kafka)


    HC Baník Sokolov: A. Beran (Pitoňák) – Radek Jeřábek, J. Pohl, Kadeřávek, J. Novák, Klejna, Vodička, Seemann, A. Rulík – D. Přibyl, Kverka (A), Vracovský – Tomi, Vrhel, Jurčík (A) – M. Sloboda, Hašek, T. Jandus – T. Rohan (C), V. Bílek.
    Trenér: Martin Štrba.

    HC Slavia Praha: M. Michajlov (M. Holík) – Daniel Krejčí, Hejda, Barák, Mikuláš Hovorka, Zelingr, R. Havel, T. Duda – P. Kafka, T. Knotek (A), R. Všetečka – J. Doležal (A), Poletín (C), M. Ondráček – P. Machač, Žejdl, Kružík – Vlček, Kern, Jaroslav Brož.
    Trenér: Jiří Veber.

    Rozhodčí: Kostourek, Sýkora – Coubal, Kokrment

    Diváci: 713
    thejrc.org