Sparta – Liberec 5:2 (kon.) | Olomouc – Třinec 3:0 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 4:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 4:1 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:3 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 3:1 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 2:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
Mountfield HK
Neděle 27.02.2022, 17:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 57. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Radek SMOLEŇÁK - 2:4
     
    59:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové dnes v Brně zvítězí, ale pojistce do prázdné branky předcházel velký závar, ve kterém měl vyrovnávací trefu na holi Mueller, puk mu však přeskočil hůl a k vyhození se dostal RADEK SMOLEŇÁK a puk z jeho hole doputoval až do odkryté branky Komety. Bez asistence.
    58:43 Petr HOLÍK - 2:3
     
    58:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa ještě žije! Enormní tlak nyní vivnuli hráči domácího celku na brankovišti Kiviaha, závar vznikl po nahození Tanseyho, o dorážku se pokoušel nejprve Mueller, ale nakonec se nejlépe orientoval PETR HOLÍK. Asistence: Peter Mueller, Martin Zaťovič.
    45:32 Jordann PERRET - 1:3
     
    45:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové odskakuje ve vlastním oslabení do dvoubrankového vedení! JORDANN PERRET vystihl přihrávku Vincoura na modré čáře a osamocený únik zakončil povedenou kličkou do forhendu. Bez asistence.
    38:45 Radek PILAŘ - 1:2
     
    38:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec si velmi brzy bere své vedení zpět! Ihned po vhazování se puk dostal na hůl Pavlíka, jenž vybídl ke střele svého kolegu na modré čáře RADKA PILAŘE a ten přízemní ránou k tyči překonal Čiliaka. Asistence: Kelly Klíma.
    37:24 Marek ĎALOGA - 1:1
     
    37:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Čtvrtou přesilovou hru v zápase už Kometa potrestala, když se od modré čáry trefil MAREK ĎALOGA. Asistence: Andrej Kollár.
    35:09 Kelly KLÍMA - 0:1
     
    35:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla nádherná trefa v podání KELLYHO KLÍMY! Hradecký přechod do útočného pásma vedl Lalancette, předal puk zmíněnému střelci, který si ještě vylepšil svou pozici a trefil parádně pod horní tyč. Asistence: Nikita Ščerbak, Graeme McCormack.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 38. Ďaloga (Kollár), 59. P. Holík (P. Mueller, Zaťovič) – 36. Kelly Klíma (Ščerbak, McCormack), 39. R. Pilař (Kelly Klíma), 46. Perret, 60. Smoleňák


    HC Kometa Brno: Čiliak (Tomek) – Ďaloga, Bartejs, Kučeřík, Tansey, Gulaši (A), Fajmon, L. Doudera – Vincour, Krištof, P. Mueller (A) – Zaťovič (C), P. Holík, L. Horký – Kollár, A. Zbořil, T. Šoustal – Dočekal, Rákos, Šik.
    Trenér: Kalous

    Mountfield HK: Kiviaho (F. Novotný) – Nedomlel, Blain, R. Pilař, F. Pavlík (A), Jank, McCormack, Kalina – Smoleňák (C), Lev (A), Oksanen – Perret, Kevin Klíma, Jergl – Ščerbak, Lalancette, Kelly Klíma – Cingel, Orsava.
    Trenér: Martinec

    Rozhodčí: Pešina, Šír – Brejcha, Votrubec

    Diváci: 3500
    thejrc.org