Jihlava – Šumperk 5:1 (kon.) | Vsetín – Kolín 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 5:4 (po pr.)
Litoměřice – Ústí n/L 3:4 (0:1 po s.n.) | Třebíč – Sokolov 3:2 (po pr.) | Přerov – Frýdek-M. 3:4 (1:2 po s.n.)
Vrchlabí – Havířov 0:5 (kont.) | Slavia – Prostějov 5:4 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:2)
HC ZUBR Přerov
3:4 (0:0, 2:0, 1:3 - 0:0)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 28.02.2022, 18:00Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Filip KOMORSKI - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Frýdek-Místek, rozhodující nájezd proměnil FILIP KOMORSKI!
    59:59 David BARTOŠ - 3:3
     
    59:59
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný zmatek před Petráskem a až kuriózní srovnání Frýdku 1,1 vteřin před sirénou! Hosté poslali puk před branku, kam postupně ulehlo několik hráčů. Sudí ale měli puk na očích, a tak hru nepřerušili, aby chaosu využil a srovnal DAVID BARTOŠ! Zubři spoléhali, že čas doplyne s pukem někde pod jejich těly namísto toho, aby nenechávali soupeřovy hráče v palební pozici. Asistence: Filip Komorski, David Klimša.
    54:11 Matěj SVOBODA - 3:2
     
    54:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nyní už však Baroš se svými betony dostatečné rychlý nebyl! Zubři uspěli na buly v útočném pásmu a přesunuli hru na uvolněného MATĚJE SVOBODU, jenž přesně zamířil a vyslal přízemní střelu mezi brankářovy nohy! Zubři jdou šest minut před koncem zpátky do vedení! Asistence: Jan Dluhoš, Robert Černý.
    45:59 Ondrej ŠEDIVÝ - 2:2
     
    45:59
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté se nevzdávají a rázem v MEO Aréně útočí na bodový zisk, který může hrát klíčovou roli v jejich snahách o postup do předkola! Zubři po buly neuhlídali před brankou ONDREJE ŠEDIVÉHO, jenž bekhendem zametl puk za Petráska! Je srovnáno! Asistence: Jakub Šlahař.
    44:22 Vít CHRISTOV - 2:1
     
    44:22
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak i Frýdek se dočkává využité přesilovky a vrací se do zápasu! VÍT CHRISTOV zavezl puk po pravém křídle až do rohu kluziště odkud nachytal Petráska na bližší tyči! Asistence: Ondrej Šedivý.
    30:40 Jan SÜSS - 2:0
     
    30:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty velmi nepříjemné a oživují se jim vzpomínky na předešlý domácí duel s Přerovem, v němž ve své první přesilovce obdrželi dva góly od Süsse. Kdo jiný než JAN SÜSS zvětšuje ve vlastním oslabení náskok na dvě branky! Po hrubé chybě Frýdku se dostal na puk zcela volný v mezikruží a poslal výstavní ránu do šibenice! Asistence: Jiří Goiš.
    27:08 Jiří KRISL - 1:0
     
    27:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté potvrzují zlepšení v přesilových hrách a napodruhé v tomto zápase slaví! JIŘÍ KRISL stál až na modré čáře, odkud si všiml slušné clony před Barošem. Svoji hůl proto napřáhl ke střele, která doplachtila až do frýdecké branky! Asistence: Ondřej Ševčík.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 28. Krisl (Ševčík), 31. Süss (Goiš), 55. Matěj Svoboda (Dluhoš, R. Černý) – 45. Christov (O. Šedivý), 46. O. Šedivý (Šlahař), 60. David Bartoš (Komorski, Klimša), rozh. náj. Komorski

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   David Bartoš (FRM)
    0:1   Jan Süss (PRE)
    2. série:
    0:1   Ondrej Šedivý (FRM)
    0:1   Antonín Pechanec (PRE)
    3. série:
    0:1   Alan Lyszczarczyk (FRM)
    1:1   Jan Svoboda (PRE)
    4. série:
    1:2   Filip Komorski (FRM)
    1:2   Jakub Kubeš (PRE)
    5. série:
    1:2   Vít Christov (FRM)
    1:2   Jakub Herman (PRE)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Klimeš) – Kubeš, Kudělka, R. Černý, Dluhoš, Ševčík, Krisl (C), Gréč – T. Doležal (A), M. Kratochvil, Jan Svoboda – Matěj Svoboda, Süss, Goiš – Herman, Pechanec, Tadeáš Král – Sebera, F. Dvořák, D. Indrák.
    HC Frýdek-Místek: Baroš (Foltán) – M. Zbořil, J. Michálek, Ogurcov, Matyáš, Ciura, Korím, J. Adámek – O. Šedivý (A), David Bartoš, Šlahař – Lyszczarczyk, Komorski, Klimša – Christov (C), Peterek, Martynek (A) – M. Hrubec, Čmiel, Ján Blaško.

    Rozhodčí: Cabák, Pilný – Otáhal, Komínek
    thejrc.org