Kralupy n. Vltavou – Písek 3:6 (kon.) | Vsetín – Technika Brno 5:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 2:4 (kon.)
Ústí n/L – Kobra 3:5 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 2011 1:2 (kon.) | Chrudim – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (2:0, 0:1, 3:1)
Technika Hockey Brno
Pátek 04.03.2022, 18:15 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 41. kolo
Partner:
     
    Utkání je u konce. Vsetínští ve třetí třetině potvrdili své vítězství a tedy i papírový předpoklad při pohled na soupisku obou celků. Na 3:1 zvyšoval z brejku po oslabení svého celku Petr Przybyla, následovala přesná trefa Matěje Svitáka a také snížení ze strany Jindřicha Sladkého, který řešil individuální zakončení. Konečné skóre dal duelu Ondřej Broža, čímž podtrhl výkon Vsetína v dnešním zápase.
    Ode mě je to vše, ze vsetínského Lapače se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek pátečního večera. (20:20:48)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Utkání se přece jen dohraje v útočném pásmu brněnské Techniky, kam kotouč přestěhoval Erik Pospíšil. Hráč, který v dnešním utkání nosí kapitánské céčko obešel bránícího hráče a z levého křídla zakončil k bližší tyči. Hra je přerušena a ještě jednou se bude vhazovat.
     
    59:28
    Dvě dorážky na hranici brankoviště si připsal také Janíček. Nešpůrek působí klidně a i tyto nepříjemné situace s přehledem hlídá.
     
    58:44
    Vsetín v posledních minutách zápasu dobře pracuje v předbrankovém prostoru, Przybyla však od pravé tyče přestřelil.
     
    58:14
    Nadějně vypadalo i zakončení Fojtíka od modré čáry. Střela se ale zastavila o prvního bránícího hráče Techniky.
     
    58:04
    Hra se opět přestěhovala do protějšího pásma, kde Liss přihrávkou na krátkou vzdálenost vybídl Brožu. Jeho pokus z první končí na Nešpůrkových betonech.
     
    57:36
    Nerad ještě na levém kruhu jemně tečoval razantní střelu od modré a nechybělo mnoho, aby mohl slavit. Kotouč je po jeho pokusu otřel o pravou tyč.
     
    56:54
    Jurek si sjel ke střele z mezikruží. Prudkým pokusem trefil připraveného Nešpůrka.
     
    56:47
    Sviták je na modré čáře zcela volný a říká si o přihrávku. Tu však Jurek z roku kluziště směřoval na Sýkoru, a ten také z vrcholu levého kruhu zakončuje. Jeho pokus míří nad.
     
    56:10
    Oba celky zakončují spíše z větší vzdálenosti a tyto pokusy nedělají gólmanům problém.
     
    55:32
    Do konce zápasu zbývá necelých pět minut a hra stupňuje na tempu. Kotouč se rychle přemisťuje z jedné strany na druhou, na to konto ovšem ubývá střel.
     
    53:46
    Nerad zakončoval přečíslení dva na jednoho, v němž se ocitl společně s Vlachem. Střela však prvnímu jmenovanému nesedla a v klíčové chvíli mu kotouč přeskočil čepel hole.
     
    52:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Důraz na brankovišti se vyplácí. Vsetínu přinesl pátou branku v utkání, o kterou se od pravé tyče brněnské branky postaral ONDŘEJ BROŽA, který se svými spoluhráči dorážel vyraženou střelu Jiřího Maštalíře. Asistence: Jiří Maštalíř, Matěj Juráň.
     
    52:23
    Janura se neohroženě vrhnul mezi najíždějící hráče Techniky, aby odpálil kotouč do bezpečí. Puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    52:00
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika po necelé minutě odpovídá. JINDŘICH SLADKÝ nebyl v ostrém úhlu naproti Janurově levé tyči nikým bráněný a měl tak dostatek času zpracovat puk a vymyslet vhodné zakončení. Domácí brankář o něm ovšem věděl a měl stejnou dobu na přípravu. Ze souboje nakonec vyšel lépe hostující útočník, jenž poslal puk mezi betony. Pro Sladkého je to první gól v Lize juniorů. Asistence: Erik Pospíšil, Jiří Mrkvica.
     
    51:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další vhazování už se však odehrálo na druhé straně kluziště a Vsetínští ho využili podle svých představ. Rychlou kombinaci po buly totiž nad brankářovu levou ruku zakončil MATĚJ SVITÁK. Asistence: Martin Janíček, Štěpán Jurek.
     
    50:59
    Hru přerušuje zakázané uvolnění Vsetína. Vhazovat se tak bude před Janurou.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Ramert (Bachánek), 9. Jurek (Čapka, Bednařík), 47. Przybyla (Broža, Sviták), 52. Sviták (Janíček, Jurek), 53. Broža (Maštalíř, Juráň) – 37. Mrkvica (Sladký), 52. Sladký (Pospíšil E., Mrkvica)


    VHK ROBE Vsetín: Janura (Tkadlec) – Fojtík, Prčík, Čapka, Sýkora, Machů, Sviták (A), Liss – Maštalíř, Janíček, Bednařík (C), Veselý, Przybyla, Juráň, Ramert, Bachánek (A), Jurek, Broža,
    Trenér: Aleš Bachánek

    Technika Hockey Brno: Nechvátal (9. Nešpůrek) – Fojt, A. Pospíšil, Holcman, Mrkvica, Svoboda, Šupa, Žák – Novotný, Líska, E. Pospíšil, Vlach, Sladký, Fornál, Nerad, Trögner.
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Šutara – Gančarčík, Klimek
    ocianews.com