Litvínov – Olomouc 2:3 (kon.) | Sparta – Zlín 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 3:0 (kon.)
Plzeň – K. Vary 1:3 (kon.) | Motor ČB – Liberec 5:3 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 2:3 (1:3 po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:3 (1:0, 0:2, 4:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 06.03.2022, 17:00 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 59. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:34 Michal VONDRKA - 5:3
     
    58:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Liberecká obrana při hře v šesti chybuje! Do souhry Tygrů zasáhl MICHAL VONDRKA a pohotově tak pečetí budějovické vítězství. Bez asistence.
    58:10 Jiří ONDRÁČEK - 4:3
     
    58:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor střílí čtvrtou branku a je ve vedení! Po velké skrumáži, kde se dotklo puku téměř všech dese hráčů v poli, se nejrychleji zorientoval JIŘÍ ONDRÁČEK, který tak poslal kotouč za Pavelku a Budvar aréna je opět na nohou. Asistence: Lukáš Pech a Roman Vráblík.
    54:11 Lukáš PECH - 3:3
     
    54:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je znovu vyrovnáno! Stuart Percy našel dlouhou přihrávkou rozjetého LUKÁŠE PECHA, který se svižnou střelou z pravé strany nemýlil. Asistence: Stuart Percy a Jan Piskáček.
    50:42 Adam NAJMAN - 2:3
     
    50:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Smolná chvíle pro Dominika Hrachovinu, po které se Liberec dostává znovu do vedení. Kupředu vyrazili Michal Birner a ADAM NAJMAN, který po přihrávce svého kolegy prostřelil budějovického brankáře. Kotouč se jen taktak dostal za čáru. Asistence: Michal Birner a Martin Faško-Rudáš.
    45:44 Jakub VALSKÝ - 2:2
     
    45:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor srovnává! Po krásné samostatné akci rozradostnil Budvar arénu JAKUB VALSKÝ. Pláchl po levé straně, na druhé straně viděl najíždějícího Gulaše. Rychlým blafákem do bekhendu na vzdálenější tyč podruhé rozvlnil síť v Pavelkově kleci. Bez asistence.
    34:54 Jaroslav VLACH - 1:2
     
    34:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAROSLAV VLACH. Asistence: Petr Jelínek.
    30:21 Martin FAŠKO-RUDÁŠ - 1:1
     
    30:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Liberečtí založili akci, kde se jim podařilo vstřelit kuriózní gól. Michal Birner posílal z levé strany kotouč do jízdy MARTINU FAŠKO-RUDÁŠOVI, který pro Tygry v ten nejvhodnější moment zaclonil Hrachovinovi ve výhledu a puk mu prolezl mezi betony do brány. Asistence: Michal Birner a Ladislav Šmíd.
    10:04 Jan PISKÁČEK - 1:0
     
    10:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nádherná souhra Budějovických přináší první gól! Proti Pavelkovi se vydal budějovický útok, kdy Ondráček z levého kruhu mohl střílet. Volil ale přihrávku na JANA PISKÁČKA stojícího před bránou, který dostal kotouč za Pavelku. Asistence: Jiří Ondráček a Jindřich Abdul.
    Marken.cz

    Pavel Mádl

    Branky a nahrávky: 11. Piskáček (J. Ondráček, Abdul), 46. Valský, 55. Pech (Percy, Piskáček), 59. J. Ondráček (Pech, Vráblík), 59. Vondrka – 31. Faško-Rudáš (Birner, L. Šmíd), 35. J. Vlach (P. Jelínek), 51. A. Najman (Birner, Faško-Rudáš)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Štencel, Vráblík, Percy, Piskáček (A), Bindulis, Bučko, Šenkeřík – M. Beránek, M. Hanzl, Karabáček – Abdul, Pech (A), J. Ondráček – Vondrka, Koláček, Gulaš (C) – D. Voženílek, J. Novotný, Valský.
    Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Kváča) – L. Šmíd (A), Štibingr, M. Rosandić, Melancon, Derner, M. Ivan, Aubrecht – Birner (A), A. Najman, Faško-Rudáš – Ordoš, Klepiš, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Rychlovský – Čederle, J. Šír, Klapka.

    Rozhodčí: Jeřábek, Veselý – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 6 318
    thejrc.org