Ž. Vlci Brno – Helas Brno 3:6 (kon.) | FTZS Liberec – České Budějovice 6:2 (kon.) | Chrudim – Olympik Mělník 10:0 (kon.)
Sparta – Rapid Ústí n/L 3:1 (kon.) | Slavia – Česká Lípa 7:1 (kon.) | Interobal Plzeň – Svarog Teplice 6:4 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
7:1 (3:1)
FC Démoni Česká Lípa
Pátek 11.03.2022, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 22. kolo
     
    Konec. Slavia dokázala dotáhnout zápas do vítězného konce a naladila se tak na čtvrtfinálovou sérii se Spartou, která v Edenu začne příští neděli od 20:15. (21:31:52)
     
    Konec zápasu.
     
    38:47
    Antonín Hrdina je při chuti a po jeho sklepnutí mohl zakončit Matěj Habart. Lukáš Lecjaks si připsal úspěšný zásah.
     
    36:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další branka domácích. Jednalo se o vtipnou záležitost. Sita se snažil přešlapovačkou zbavit obránce, nakonec se ale vyřadil ze hry nešťastným pádem. Zbytek si vzal na svá bedra ANTONÍN HRDINA, který si ze soupeřů udělal tréninkové kužely a zavěsil míč za Lecjakse – 7:1. Asistence: Zdeněk Sita.
     
    35:39
    Hra nyní hodně zvolnila. Slavia již nyní není tak nebezpečná. Možná se tak Démoni dočkají dalších šancí na korekci skóre.
     
    34:37
    Nedokonalost v rozehrávce Slavie, kterou zapříčinil ztrátou míče Igor Leovski. Ani nyní ale Démoni nedokázali skórovat. Homola se dokázal rychle vrátit.
     
    33:42
    Matěj Habart se nedokázal protlačit přes bránící hráče České Lípy. Do brejku tak zamířil Rozboud. Vondráček zasahovat nemusel.
     
    31:49
    Například nyní. Hned několik pokusů, které zaváněly vstřelenou brankou. Nakonec se ale hosté dokázali ubránit. Neprosadil se Sita, ani Brychta, s čímž nebyl příliš spokojený kapitán Homola, který celé situaci přihlížel z lavičky.
     
    31:06
    Chvílemi se osměluje také Česká Lípa, která je však převážně neškodná. Slavia po inkasované brance zapnula na jiný rychlostní stupeň a Démoni ve většině případů nestihají.
     
    28:41
    Česká Lípa se snažila obranu Slavie překvapit rychlou rozehrávkou od postranní čáry. Celou situaci ale výborně přečetl Adam Vondráček, který včasným výběhem poslal míč do bezpečí.
     
    26:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nedohoda mezi Hrdým a Lecjaksem znamená další branku v síti České Lípy. Radek Hrdý se snažil hlavičkou poslat míč do rukou Lukáše Lecjakse, mezi nimi ale byl DAVID JOŠT, který lehkým trknutím překonal brankáře Démonů a zkompletoval čistý hattrick – 6:1. Bez asistence.
     
    24:40
    Neskutečný zákrok Lecjakse! Kmenový hráč Interobalu nyní zachytil míč, který již směřoval za jeho záda. Jan Homola to vymyslel skvěle, přesto se z branky radovat nemůže.
     
    23:01
    Filip Vaktor poslal směrem k Lecjaksovi nevídanou pumelici, kterou ale brankář Démonů zvládl vyrazit.
     
    21:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další branka v síti České Lípy. Zdeněk Sláma po nástupu na hrací plochu prohodil míč mezi obránci na DAVIDA JOŠTA, který se vtipným lobem může těšit z další trefy – 5:1. Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    20:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Parádní akce po ose Igor Leovski a DAVID JOŠT, který uklidil křižnou přihrávku severomakedonského futsalisty – 4:1. Asistence: Igor Leovski.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas skončil. Hosté se sice dostali do vedení po trefě Tomáše Fichtnera. Domácí ale otočili a po brankách Leovského, Křemena a Sity vedou nad Českou Lípou o dvě branky. Druhý poločas začne přibližně ve 20:56.
     
    20:00
    První poločas skončil.

    Martin Kamenik

    Branky: 5. Leovski (Homola), 6. Křemen (Sita), 14. Hrdina (Leovski), 21. Jošt (Leovski), 22. Jošt (Sláma), 27. Jošt, 37. Hrdina (Sita) – 2. Fichtner (Hrdý)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Brychta, Jošt, Sita, Leovski, Ševčík, Sláma, Homola (C), Vaktor, Hrdina, Záruba, Habart, Křemen
    Trenér: David Frič

    FC Démoni Česká Lípa: Lecjaks (Kirov) – Fichtner, Švec, Hrdý, Caizl, Rozboud, Klimt, Zapletal (C), Maur, Rott
    Trenér: Karel Kruliš

    Rozhodčí: Kliner, Čurda – Dragoun

    Diváci: 120
    ocianews.com