Arizona – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Columbus – St. Louis 5:4 (kon.) | Nashville – Toronto 6:3 (kon.)
Montreal – Ottawa 5:1 (kon.) | Tampa – NY Rangers 1:2 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.)
Seattle – Detroit 4:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 2:1 (kon.) | Washington – Dallas 2:3 (kon.)
Carolina – NY Rangers 0:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:0 (2:0, 1:0, 2:0) Stav série: 1:0
LHK Jestřábi Prostějov
Neděle 20.03.2022, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off Chance ligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    LHK Jestřábi Prostějov

    Prostějov je v euforii a není se co divit. Jestřábi zvládli vypjatý závěr základní části, když se v mimořádně napjatém tabulkovém pásmu dokázali udržet v postupové desítce. Předkolo play-off vyneslo Jestřábům soupeře z Kolína, ve kterém nejprve Hanáci uspěli na ledě soupeře, ale doma se museli kozlům nejprve sklonit, o postupu tak rozhodlo až třetí rozhodující utkání. Ve čtvrtfinále už na Jestřáby čekal vítěz základní části z Litoměřic. Už v úvodním utkání se Prostějov postaral o překvapení, když na led Litoměřic urval vítězství 4:2. O tom, že se bylo opravdu na co dívat svědčí i počet vstřelených branek v rámci této série, ve čtyřech utkáních jich padlo 38! Druhé utkání v Litoměřicích ovládli domácí 7:3 a začínalo se znovu. Po přesunu série na Hanou už vítězili jen domácí, nejprve 6:5 v základní hrací době a stejný výsledek se opakoval i o den později, to ale musel v prodloužení rozhodnout hrdina série Tomáš Jáchym (2+5).

    Kromě zmíněného Jáchyma má Prostějov další vysoce produktivní hráče. V play-off se zatím daří Tomáši Jiránkovi (4+2). Střeleckou formu si ze základní části přenesl také mimořádně zkušený Jan Kloz (4+1) a znovu úřaduje také jeden z nejlepších střelců základní části Chance ligy Petr Mrázek (3+2). Vsetínská obrana si bude muset dát pozor i na další ostřílené borce, zejména Martina Nováka (2+3). Přesné přihrávky nejen v přesilových hrách pak umí rozdávat Jan Rudovský a zavážet puky do pásma soupeřů umí velmi dobře Marek Račuk, který se vrátil na Hanou po dvouletém působení na Kladně.

    Prostějov obecně razí ofenzivní styl hokeje, koneckonců na jeho širokém hřišti ani moc na výběr nemá. Ovšem i v obranných řadách najdeme opory prostějovského týmu. Útočnou činnost v play-off mimořádně podporuje Jiří Klimíček, když přidal už šest přesných asistencí. O dvě méně má Patrik Husák. Brankově se z prostějovských zadáků ve vyřazovací části prosadil pouze Robin Staněk. Prostějovská obrana funguje jako podpora mimořádně silného útoku. V brankovišti měl Prostějov i v letošní sezoně jasnou jedničku v podobě Ondřeje Bláhy, ten v play-off zasáhl už do sedmi bitev, ale jeho úspěšnost zákroků je nízká na úrovni 88,27 procent. Důvěru tak dostal jednadvacetiletý Martin Altrichter a ve dvou zápasech rozhodně nezklamal, když kryl 95,12 % střeleckých pokusů soupeře, v tomto případě hráčů Litoměřic. To vše výše zmíněné má na povel z pozice hlavního trenéra Aleš Totter, jenž moc dobře ví, jak v prvoligovém play-off uspět.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Stejně jako v loňském play-off i v tom letošním zatím příjemně překvapují výkony formace vsetínských odchovanců. Nestárnoucí Radim Kucharczyk (1+1) s dravými křídly Davidem Klímkem (3+1) a Romanem Půčkem (1+2) byli nejnebezpečnější vsetínskou řadou v sérii. V základní části přitom tolik viditelní nebyli, zejména od Klímka se po výborném loňském play-off čekalo asi o něco víc… Jenže přišly vyřazovací boje a Klímek opět řádí. V pěti duelech play-off dal už tři góly, tedy stejně, jako za celou základní část. A nebyly to ledajaké góly. Ve čtvrtém zápase svou výstavní trefou do horního růžku rozhodl prodloužení. V pátém duelu pak pečetil výhru po nádherné individuální akci. Zápas od zápasu rostou výkony Kucharczyka, skvělou práci pak odvádí i Půček, jehož zatím může trápit jen nižší efektivita v zakončení. Trio vsetínských odchovanců má na postupu zelenožlutých barev významný podíl.

    Slavia hrála těžké předkolo, Vsetín ne. To se někde muselo projevit. V první fázi se to však projevilo v neprospěch Vsetína. Do prvního duelu série rozjetí Pražané doslova vlétli a než se nerozehraní domácí rozkoukali, bylo vítězství fuč. S přibývajícími zápasy se ale chtě nechtě musel začít ukazovat fakt, že červenobílí odehráli 8 zápasů ve třinácti dnech. Zejména v koncovkách duelů se zdálo, že Slavistům těžknou nohy. Asi nejmarkantnější to bylo v prodloužení čtvrtého zápasu. I tak ale Pražanům patří všechna čest, jak si s náročným programem poradili.

    V základní části byla jednoznačným tahounem VHK první formace s Robem a Jonákem. Ostatní útoky doplácely na výkyvy formy jejich členů i četná zranění. V play-off ale zatím Valaši podávají nesmírně kolektivní výkon. Pražané si na Jonáka s Robem dávali velkého majzla, a pro VHK bylo proto velice důležité, že za ně zaskočili jiní. O Kucharczykově lajně už jsme mluvili. Druhý zápas rozhodla čtvrtá formace a Zemanova trefa. Ve výborných výkonech ze základní části pokračuje Hořanský, vidět jsou i sezónní posily Venkrbec s Pitulem. V obraně Vsetín bojuje s marodkou zkušených hráčů, pozitivní je však fakt, že jejich mladí nástupci se zodpovědnosti nezalekli. Na kvalitní výkony ze základní části navázal Ondračka, na dobře odehrané loňské play-off zase Šimon Jenáček. Vyrovnanost byla v klíčových momentech velkou devízou Vsetína v sérii.

    V úvodu série se mluvilo zejména o výborných výkonech gólmana Slavie. Rozhodně po právu. Neméně skvělé výkony ale předváděl i gólman na druhé straně. Ve většině zápasů měl sice méně práce, o to těžší však jeho úloha byla. Ve třetím duelu navíc zažil ošklivý okamžik, kdy po středu se Slavistou Vlčkem musel odstoupit ze zápasu. Vsetínským fanouškům pořádně zatrnulo. Jenže Jakub Málek se od čtvrtého zápasu vrátil, podržel tým v těžkých chvílích, v utkání číslo pět pak byl jednou z největších hvězd svého týmu. Zejména v prvních dvou třetinách si na nedostatek práce rozhodně nemohl stěžovat. Pochytal všechny střely, neporadil si jen s trestným střílením Knotka. V celé sérii tak dohromady inkasoval šest branek ze 118 střeleckých pokusů Slavie. To dává dohromady úspěšnost zákroků 94,92 %. Toto skvělé číslo budiž důkazem, že Málek byl Vsetínu opravdu velkou oporou.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Gába) – Smetana, Hryciow, J. Říha, J. Jenáček, Ondračka, Vosátko – Jonák, Venkrbec, Rob – R. Půček, Kucharczyk, Klímek – Hořanský, Pitule, Vítek – Berger, R. Vlach, A. Zeman – D. Březina.
    Trenér: Roman Stantien

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – Klimíček, Husák, A. Havlík, M. Jáchym, Vala, Zajíc – Rudovský, T. Jáchym, Jiránek – Mrázek, J. Kloz, Martin Novák – M. Švec, T. Koblížek, P. Beránek – Š. Jelínek, Štefka, Podlaha.
    Trenér: Aleš Totter

    Rozhodčí: Bejček, Micka – Bohuněk, Blažek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Úvodního buly se zmocnili domácí a dostávají se do útoku. Zde ale dlouho nevydrželi.
     
    00:31
    Vít Jonák nebezpečně unikl po křídle, Bláha ho vytěsnil betonem.
     
    00:53
    Hosté rozjíždějí útok a drží se v pásmu.
     
    01:28
    Daniel Klímek se dostal k odraženému puku, jeho prudkou střelu ale zblokoval obránce.
     
    02:06
    Souboj o puk v obranné třetině Vsetína, úspěšnější hosté. Marku Švecovi ale v dobré příležitosti sjel puk.
     
    02:30
    Prostějovští se sami dostali z útoku, náznak vsetínské šance ale vyřešil Jiří Klimíček.
     
    02:48
    Klimíček rozehrává a ke střele se dostal Tomáš Jiránek, Málek poprvé zasahuje betonem.
     
    03:25
    Jonák rozehrává s obránci, Vsetín se dostává do útoku. Přihrávka prošla na Venkrbce, obránci ale byli blízko.
     
    04:01
    Roman Půček se dostal z pravé strany do velké šance, ovšem Bláha úspěšně zasáhl!
     
    04:37
    Prostějov se dostal do tlaku, domácí se chytře osvobozují, puk nekončí na zakázaném uvolnění.
     
    05:08
    Domácí opět rozehrávají, Bláha si puk pohlídal a ještě stihl rozehrát hokejkou.
     
    05:36
    Obrovský závar v brankovišti Jestřábů, po střele Říhy se ale puk do branky neodrazil.
     
    06:04
    Vsetínští se usadili v útoku, Bláha jejich pokusům odolává. Hosté se poté osvobozují.
     
    06:18
    Pěkný přechod domácích do útoku, ale hosté jejich úmysl přečetli a dostávají se do útoku.
     
    07:01
    Vít Jonák se snažil rozehrát ve střední třetině, ale ztratil kotouč. Prostějov útočí.
     
    07:23
    Střelu Petra Beránka lehce tečoval Marek Švec a Málek měl co dělat. Nakonec si poradil.
     
    08:05
    Jestřábi se probíjejí do útočného pásma, to se jim daří. Nyní se hráči přetlačují u mantinelu.
     
    08:54
    Po nahrávce Radima Kucharczyka střílel Ondřej Smetana a střela byla tečována, Bláha úspěšný.
     
    09:18
    Vsetín je nadále usazený v útoku.
     
    10:01
    Buly v útoku pro Vsetín, Bláha zasahuje po ráně Jiřího Říhy.
     
    10:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po střele Hryciowa z pravého kruhu se nejrychleji zorientoval MATOUŠ VENKRBEC a poslal puk do sítě. Asistence: Michal Hryciow.
    10:34 Matouš VENKRBEC - 1:0
     
    11:50
    Prostějov se snaží o odpověď domácí si však obranu hlídají.
     
    11:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po asistenci se MICHAL HRYCIOW dočkal i gólu, prosadil se po přihrávce Hořanského z rohu. Asistence: Adam Hořanský, David Vítek.
    11:53 Michal HRYCIOW - 2:0
     
    12:59
    Roman Vlach vypálil tvrdou ránu a Bláha předvedl důležitý zákrok.
     
    13:06
    Tomáš Ondračka pálil od modré čáry, Bláha nechal vyniknout svoji lapačku.
     
    13:32
    Prostějovští se zmocnili kotouče a rozjíždějí akci, ale zastavuje je ofsajd.
     
    13:37
    Zakázané uvolnění domácích, hra se po delší době stěhuje před Málka.
     
    13:54
    Tomáš Jiránek chtěl střílel, ale obránci ho odzbrojili.
     
    14:35
    Střelu Adama Havlíka chtěl ještě tečoval útočník, ale Málek si poradil.
     
    15:27
    Vsetínští útočí, ale Adam Hořanský tak dlouho hledal komu přihraje, až se dostal z pásma.
     
    16:08
    Tomáš Koblížek teď nedokázal prostrčit puk na Petra Beránka, který se mohl dostat do velké šance.
     
    16:45
    Jan Rudovský našel přesně Tomáše Jiránka, jeho střela skončila na Málkových betonech.
     
    16:52
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Petr Mrázek – 2 min., držení).
     
    17:32
    Vsetínští museli rozehrát od vlastní branky a zatím se jim nedaří dostat se do útoku.
     
    17:51
    Stále se Vsetín nedostal do útoku.
     
    18:16
    První střelu přesilovky si připsal Vít Jonák z pozice obránce, ale pálil vedle.
     
    18:48
    Jan Berger udržel puk v pásmu a vsetínští rozjeli kombinaci, kterou zakončil střelou Luboš Rob. Bláha úspěšně zasahuje.
     
    18:59
    Hosté v plném počtu.
     
    19:45
    Domácí vyhnali Jestřábi ze své obranné třetiny, ti rozjíždí kombinaci.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině měli navrch domácí hokejisté. Dvakrát se jim podařilo skóroval a v obou případech v tom měl prsty Michal Hryciow. Na první gól přihrál Matouši Venkrbcovi, druhý sám vstřelil a zajistil Vsetínu vedení 2:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:48.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Hned po začátku třetiny napadal rozehrávku hostí Luboš Rob, ti se ale nenechali znervóznit.
     
    20:47
    Vít Jonák ukořistil odražený puk a zleva jel proti Bláhovi, ten ale secvakl kotouč ve výstroji.
     
    21:02
    Puk se po buly odrazil směrem k brance a startoval po něm Radim Kucharczyk, obránci ho odpálil na icing. Vhazuje se znova.
     
    21:31
    Jiří Říha se snažil rozehrát po mantinelu, ale nebyl úspěšný, puk však končí znova u něj.
     
    21:55
    Tomáš Ondračka kousek za červenou čárou nahodil do útoku, následně střílel David Vítek, Bláha udržel puk ve výstroji.
     
    22:32
    Jakub Málek pomohl domácím s rozehrávkou, Vsetín se pak rychle dostal do útoku.
     
    22:54
    Josef Zajíc rozehrává za vlastní brankou.
     
    23:24
    Kombinace Vsetína v útoku, Jiří Říha ale z ideální pozice na střelu ujel.
     
    24:11
    Roman Vlach zasprintoval a byl u puku první, následně se mu ale nepodařilo rozehrát podle představ.
     
    24:44
    Vsetínští jsou zatím aktivnější, hosté ale jejich útoky rychle brzdí.
     
    25:22
    Petr Mrázek nahazuje do útočného pásma, hráči bojují o puk v rohu.
     
    25:39
    Marek Švec hledal Josefa Zajíce, ten byl ale bráněn a nedokázal zakončit.
     
    25:45
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Petr Mrázek – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě).
     
    26:21
    Vsetín se rychle usadil v přesilovkové formaci. Pálil Vít Jonák, ale Bláha zasahuje.
     
    26:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jiří Říha vypálil dělovku od modré čáry a VÍT JONÁK jemnou tečí poslal kotouč do sítě! Asistence: Jiří Říha a Luboš Rob.
    26:30 Vít JONÁK - 3:0
     
    27:07
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Roman Půček – 2 min., napadení).
     
    27:15
    Hosté se rychle sehrávají, z dobré pozice si přichystal střelu Petr Mrázek.
     
    28:02
    Prostějov se drží v útočné třetině, přihrávku přes brankoviště si ale domácí beci pohlídali.
     
    28:44
    Tomáš Jáchym ostře vypálil, ale Málek zasahuje betonem. Následně domácí vyhazují před všechny čáry.
     
    29:05
    Domácí v plném počtu.
     
    29:38
    Šimon Jelínek mířil do šibenice, ale Málek si situaci pohlídal.
     
    29:59
    Adam Zeman byl faulován a Luboš Rob jel trestné střílení, ale neuspěl! Bláha betonem úspěšně zasáhl.
     
    30:29
    David Vítek se ocitl sám před brankovištěm a vypálil, Bláha zase úspěšný.
     
    31:14
    David Vítek se opět dostal do skvělé šance, ale prostějovský brankář teď deptá domácí střelce skvělými zákroky.
     
    31:57
    Jan Rudovský se snažil o dorážku a chybělo mu jen pár centimetrů. Následně pálil Patrik Husák, ale Málek si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    32:04
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jan Berger – 2 min., podrážení).
     
    32:33
    Prostějovští kombinují, ale domácí se brání a dostali se do protiútoku 3 na 1. Michal Hryciow se rozhodl střílet, prostějovskou klec ale těsně minul!
     
    33:26
    Patrik Husák nabil Rudovskému, přihrávka ale nebyla příliš rychlá a Málek se bez problémů přesunul.
     
    34:06
    Patrik Husák opět pálil a Jan Rudovský se snažil dorážet, ale Málek opět odolal.
     
    34:43
    Domácí chytře zašlápli puk u mantinelu, vybojovali ho a kombinují. Střílel Ondřej Smetana, ale branku minul.
     
    34:57
    Roman Vlach si našel volný kotouč a ostře vypálil, snažil se i dorážet, to mu ale prostějovští beci znemožnili.
     
    35:28
    Prostějovští zahajují útok od vlastní branky a dostávají se do útočné třetiny.
     
    35:46
    Domácí se osvobozují a u puku je první Vít Jonák, puk nakonec končí v moci Ondřeje Bláhy.
     
    36:27
    Prostějovští opět na puku, Málek ale puk odpaluje daleko od své svatyně.
     
    36:49
    Petr Mrázek si vybruslil z pravé strany a vypálil, Málek nadále drží čisté konto.
     
    37:33
    Jestřábi se drží v útoku, ale do vyložené šance se nedostali.
     
    38:18
    Hosté váhají s rozehrávkou a čekají na správný moment. To se jim vypláci, probojovali se do útoku.
     
    38:44
    Vsetínští hrají ve výhodě, čeká je další přesilovka.
     
    38:57
    Drží se v ní už aspoň 20 vteřin.
     
    39:01
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jan Rudovský – 2 min., hrubost).
     
    39:30
    Vsetínští rozjíždějí kvalitní kombinaci, Vlach zkoušel přihrát na Romana Půčka před brankou, ten byl obsazený.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Domácí v dobrém výkonu pokračovali i ve druhé části hry a zásluhou Víta Jonáka přidali třetí gól. Jestřábi svůj výkon zvedli, ovšem všechny jejich pokusy zatím končí na výstroji Jakuba Málka.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:39.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Vsetínští se zmocnili kotouče a valí se do útoku.
     
    40:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín jde do čtyřbrankového vedení a posílá ho tam ROMAN VLACH. Asistence: Luboš Rob a Jiří Říha.
    40:49 Roman VLACH - 4:0
     
    41:46
    Vsetín i po vstřelené brance pokračuje v aktivitě.
     
    42:55
    Útok dva na jednoho vyřešil střelou David Březina, ale neprostřelil Bláhu.
     
    43:33
    Vít Jonák bojuje o puk v útočném pásmu a snažil se následně obkroužit branku, puk do ní ale nezapadl.
     
    44:01
    Hosté se snaží rozjet útočnou akci, ale domácí obrana je pevná a těžko prostupná.
     
    Dnešní utkání sleduje 4050 diváků.
     
    44:39
    Josef Zajíc se snažil zakončit z úhlu, ale kotouč mu sjel z čepele.
     
    45:09
    Další ránu Vsetína měl na svědomí Jan Berger, Bláha jeho pokus vyrazil do rohu.
     
    45:35
    Prostějovští se sami dostali z útočného pásma. Málek zákrokem přerušuje hru.
     
    46:18
    Michal Hryciow vyvezl puk z obrany a poslal ho do útočného pásma. Vsetínští jsou o další sekundy blíž k vítězství.
     
    47:11
    Roman Půček Efektivně podržel puk v útoku a Vsetín nadále kombinuje. Zakončoval Tomáš Ondračka, Bláha vyráží nad.
     
    47:26
    Hosté zahrozili zásluhou Jana Štefky, Málek nadále úspěšný.
     
    48:18
    David Vítek v dobré pozici ještě chtěl akci vyšperkovat přihrávkou na Adama Hořanského, ten ale nedokázal zakončit.
     
    48:56
    Michal Hryciow posílal střílenou přihrávku na spoluhráče, ta byla ale zblokována.
     
    49:30
    Tomáš Jiránek si dobře najížděl před branku, spoluhráči ho ale přesně nenašli.
     
    50:06
    Jonák se rozhodoval, komu přihraje, nakonec domácí zamířili mimo branku.
     
    50:40
    Patrik Husák předvedl skvělý defenzivní zákrok, když zastavil další útok domácích.
     
    51:27
    David Vítek se ocitl úplně sám před prostějovskou brankou, Bláha zapisuje další dobrý zákrok.
     
    52:04
    David Vala ztratil kotouč na modré a už se zdálo, že vsetínský hráč pojede sám na branku, Vala ale situaci nakonec uhasil.
     
    52:26
    Hosté se usadili v útoku, nicméně kotouč končí v Málkově moci.
     
    52:49
    Prostějovští jsou v posledních minutách aktivnější, nyní je ale zastavuje ofsajd.
     
    53:38
    Radim Kucharczyk napadal rozehrávajícího Patrika Husáka, který měl co dělat, aby kotouč udržel na holi.
     
    54:15
    David Vítek a Adam Hořanský se proháčkovali do útoku, prostějovská obrana je ale pohlídala.
     
    55:12
    Josef Zajíc a Tomáš Koblížek se řítili na Málka v protiútoku dva na jednoho, druhý jmenovaný ale nezakončil ideálně.
     
    55:54
    Jiří Klimíček rozjíždí útoku svého týmu, hosté se usazují v pásmu.
     
    56:14
    Vsetínští beci mají puk v moci, následně se bude vhazovat v útoku Vsetína.
     
    56:29
    Do střelu Jiřího Říhy obětavě lehl Jan Rudovský, rozhodčí pro jistotu přerušují hru.
     
    57:18
    Adam Havlík prozkoušel Málkovu pozornost zpoza červené čáry, vsetínský maskovaný muž se nachytat nenechal.
     
    57:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vítek se dostal k puku, neuspěchal to a přihrál na DAVIDA BŘEZINU, který se z mezikruží nemýlil. Asistence: David Vítek.
    57:29 David BŘEZINA - 5:0
     
    58:26
    Šestou branku domácích měl na hokejce Roman Půček, ale neprosadil se kvůli obranné práci hostů.
     
    58:39
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Tomáš Koblížek – 2 min., sekání).
     
    59:33
    Vsetín dohrává v přesilovce a fanoušci tleskají ve stoje za zpěvu vysokého jalovce.
     
    59:50
    Prostějov vyhazuje, utkání se dohrává.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Jakub Málek symbolicky položil svoji branku, nepustil ani jeden gól. Vítězství domácích bylo jednoznačné, už v první třetině vsítili dvě branky a další zásahy přidali ve druhé a třetí třetině. Vsetín se tak dostává do vedení 1:0 na zápasy, o druhý bod se bude bojovat zítra.
     
    Nejlepšími hráči zápasu byli vyhlášeni Michal Hryciow (VSE) a Tomáš Jiránek (PRO).
     
    Ode mne je to dnes vše a budu se na vás těšit zase u dalších onlajnů. (19:11:28)

    Lukáš Zrotal

    Branky a nahrávky: 11. Venkrbec (Hryciow), 12. Hryciow (Hořanský, Vítek), 27. Jonák (J. Říha, Rob), 41. R. Vlach (Rob, J. Říha), 58. D. Březina (Vítek)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Gába) – Smetana, Hryciow, J. Říha, J. Jenáček, Ondračka, Vosátko – Jonák, Venkrbec, Rob – R. Půček, Kucharczyk, Klímek – Hořanský, Pitule, Vítek – Berger, R. Vlach, A. Zeman – D. Březina.
    Trenér: Roman Stantien

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – Klimíček, Husák, A. Havlík, M. Jáchym, Vala, Zajíc – Rudovský, T. Jáchym, Jiránek – Mrázek, J. Kloz, Martin Novák – M. Švec, T. Koblížek, P. Beránek – Š. Jelínek, Štefka, Podlaha.
    Trenér: Aleš Totter

    Rozhodčí: Bejček, Micka – Bohuněk, Blažek
    Vsetín 4 1 Prostějov
    #1 Neděle 20.03.2022 • 17:00
    Vsetín - Prostějov 5:0
    #2 Pondělí 21.03.2022 • 17:30
    Vsetín - Prostějov 5:1
    #3 Čtvrtek 24.03.2022 • 18:00
    Prostějov - Vsetín 2:1 po prodl.
    #4 Pátek 25.03.2022 • 18:00
    Prostějov - Vsetín 3:8
    #5 Neděle 27.03.2022 • 17:00
    Vsetín - Prostějov 8:2
    bahis siteleri