Chomutov – Mělník 6:1 (kon.) | MB HOKEJ – Samson České Budějovice 3:4 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
6:1 (2:0, 0:0, 4:1)
HC Junior Mělník
Neděle 27.03.2022, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Kvalifikace o 2. ligu • 2. kolo
Partner:
     
    58:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti vyhodili a dočkali se dalšího gólu v oslabení. TADEÁŠ SVOBODA unikl podél levého mantinelu, sjel si až před branku, kde si položil brankáře a zakončil do horní části branky. Nejhezčí branka večera. Asistence: Kamil Charousek.
     
    56:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Žižka – 5 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku + osobní trest do konce utkání, nedovolený zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Jakub Jaroš.
     
    54:34
    Mělník právě vstřelil branku!
    Ani nyní chomutovská jednička neudrží čisté konto. Nejdříve byl v tutovce Chrpa, ale branku netrefil. Následně ujel ONDŘEJ NOVOTNÝ, který udělal kličku vyjíždějcímu Hanuljakovi a zakončil do prádzné branky.
     
    52:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    I po skončení přesilové hry byli domácí hokejisté aktivnější a MILAN KOSTOUREK se také dočkal. Domácí osmaosmadesátka dostala přihrávku přímo na hokejku do prázdné branky. Asistence: Jakub Chrpa a Erik Mežnar.
     
    50:00
    Vyloučení v týmu HC Junior Mělník (Libor Stinka – 2 min., podrážení).
     
    48:15
    Rozhodčí nyní přerušili hru, protože fanoušci Mělníku odstartovali rvačku se security a přidali se později také fanoušci domácího celku.
     
    47:05
    Milan Kostourek si nyní najel od levého mantinelu až k zadní tyčce, kde zakončoval po ledě. Chábera si ovšem připsail velmi povedený zákrok.
     
    46:25
    Milan Kostourek útočil na druhou branku v oslabení. Od pravého mantinelu si sjel až mezi kruhy, odkud střílel, ale Cháberovi pátý gól duelu nevstřelil.
     
    44:28
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Hartman – 2 min., podrážení).
     
    42:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Opět se domácí celek prosazuje hodně rychle v přesilovce a vedou již 4:0. FRANTIŠEK MÁLA dostla nabito mezi kruhy, odkud se ránou z první trefil přesně do branky. Chábera neměl šanci. Asistence: Roman Chlouba a Michal Žižka.
     
    41:55
    Vyloučení v týmu HC Junior Mělník (Libor Stinka – 2 min., hákování).
     
    41:51
    Velká šance Mělníku. Kryštof Kapoun dostal žabičku před branku, kde zakončoval bekhendově. Puk se dostal do pravé horní tyčky a odrazil se ven!
     
    41:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    A následně se Piráti prosazují ve vlastním oslabení! MICHAL ŽIŽKA ujel po pravé straně a byl tísněn a faulován. Přesto se dostal před Cháberu a překonal jej zakončením pod víko. Bez asistence.
     
    40:24
    Hosté byli hodně blízko ke vstřelení první branky, střela od modré čáry se odrazil k Šubrtovi. Ten před sebou měl odkrytou branku, ale tu na dlouhou ruku netrefil.
     
    39:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Erik Mežnar – 2 min., hákování).
     
    39:32
    Piráti si nyní dělají před brankou Chábery co chtějí, ale někdejší extraligový brankář je naprosto úžasný a drží naděje Junioru!
     
    38:29
    Roman Chlouba nyní ujel po pravé straně s Kostourkem a šel do střelecké pozice. Jeho dělovka ale nakonec rozezvučela přední tyčku branky Jana Chábery!
     
    37:52
    Kamil Charousek si vyměnil kotouč s Jaroslavem Kůsem a zakončoval do odkryté branky. Tu se mu ale nepovedlo trestuhodně trefit!
     
    37:02
    Vyloučení v týmu HC Junior Mělník (Miloslav Cafourek – 2 min., podrážení).
     
    36:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jaroslav Kůs – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:49
    Milan Kostourek objel branku a připravil gólovku pro Františka Málu, který střílel v pádu, ale jen do betonů brankáře Chábery.
     
    32:12
    Po pravé straně postupoval sám na Cháberu kanonýr Chlouba, který to zkoušel nad rameno. Hostující brankář si ale pohlídal i další velkou šanci domácích!
     
    31:21
    Jakub Chrpa byl dalším hráčem, který mohl navýšit vedení na 3:0. Od Kostourka dostal luxusní přihrávku před branku, kde ale trefil horní tyčku klece!
     
    29:02
    David Šubrt mohl zmrazit chomutovskou arénu v oslabení, po chybě Charouska zakončoval u levé tyčky, ale skvělý Hanuljak nadále drží domácí!
     
    28:30
    Vyloučení v týmu HC Junior Mělník (Ondřej Novotný – 2 min., podrážení).
     
    27:15
    Petr Freiberg dostal nabito k levému kruhu a hned se dostal k dělové ráně na branku. Hostující jednička ale předvedla další luxusní zákrok a Junior nadále drží!
     
    25:07
    Marek Macek se dostal do zakončení zpoza branky, ale Miroslav Hanuljak je dneska v brance velice jistý a tygřím skokem znemožnil hostům dostat se na dostřel!
     
    22:10
    Vyloučení v týmu HC Junior Mělník (Michael Krejsa – 2 min., podrážení).
     
    21:50
    Dva fantastické zákroky Jana Chábery. Nejdříve jej zblízka trefil Milan Kostourek, následně mezi kruhy střílel do vyrážečky Jakub Chrpa!
     
    17:38
    Tadeáš Svoboda postupoval po levé straně úplně sám na branku a v protiakci dvou na jednoho zvolil nakonec střelu. Branku ve skvělé pozici ale minul.
     
    16:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    ROMAN CHLOUBA využívá první přesilovou hru Pirátů po sedmi sekundách. Chomutovská hvězda dostala puk mezi kruhy a svižným zakončením pod víko dává na 2:0. Asistence: Jaroslav Kůs a Michal Žízka.
     
    16:51
    Vyloučení v týmu HC Junior Mělník (Kryštof Kapoun – 2 min., hákování).
     
    15:23
    Nádherný zákrok Jana Chábery! Jaroslav Kůs postupoval po pravé straně sám na brankáře Mělníka a nakonec střílel do pravé šibenice. Hostující jednička ale předvedla krásný semafor.
     
    08:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Hartman – 2 min., hákování).
     
    06:06
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Chrpa – 2 min., krosček).
     
    04:55
    Krásnou kombinaci Chomutova zakončoval Josef Rindoš, jenž byl osamocen před Cháberou, který si připsal další skvělý zákrok. Nyní ale spíše nevěděl, kde kotouč má. Mělník následně vyhodil přes všechny čáry.
     
    03:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Velice slušně zaplněná chomutovská ROCKNET ARÉNA poprvé v utkání explodovala. RADIM ŘEZNÍČEK dostal zpoza branky přesnou přihrávku před branku, kde byl sám, počkal si a Cháberu prostřelil u pravé tyčky. Asistence: Milan Kostourek

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Řezníček (Kostourek), 17. Chlouba (Kůs, Žižka), 42. Žižka, 43. Mála (Chlouba, Žižka), 53. Kostourek (Chrpa, Mežnar), 59. Svoboda (Charousek) – 55. Novotný


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Tuček) – Ferbas, Charousek, Petrásek, Žižka, Bártek, Hartman, Novák – Josef Rindoš, Kůs, Chlouba – Chrpa, Mežnar, Huňady – Freiberg, Řezníček, Kostourek – Jaroš, T. Svoboda, Mála – D. Šilar.
    Trenér: Petr Martínek

    HC Junior Mělník: Chábera (Šimáček) – Cicvárek, Prejza, Krejsa, Chvátal, Nesládek, Cafourek, Kapoun – Lenc, Šubrt, Šnajdr, Macek, Richtr, Stinka, Novotný, Šípek, Havel, Vernek, Litera, Šícha
    Trenér: Libor Stinka

    Rozhodčí: Battěk, Kraval – Kučera, Jurak

    Diváci: 2584
    bahis siteleri