Slovensko – Česko 3:4 (kon.)
konec
Slovensko
3:4 (0:2, 2:0, 1:2)
Česko
Pátek 01.04.2022, 19:30 • Piešťany, Easton Aréna • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Díky za pozornost a u dalších přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (21:46:30)
     
    Druhý duel znovu v Piešťanech je naplánován na zítra ve 14:00 hodin.
     
    Střely na branku: 22 – 17
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině strhli vedení na svou stranu čeští hráči, když se v osmačtyřicáté minutě prosadil Lukáš Plos. Ovšem Slováci nelenili a dokázali na jeho trefu odpovědět v polovině sedmapadesáté minuty zásluhou Martina Mišiaka. Už to tedy vypadalo, že by duel mohl dojít do prodloužení či nájezdů. Opak ale byl pravdou. V poslední minutě třetí třetiny ve vlastním oslabení v úniku skóroval Ondřej Becher a Češi opět vedli. Svůj těsný náskok si uhájili až do konce a v Piešťanech tedy vítězí 4:3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Ještě se vhazuje po pravé ruce Jana Špunara.
     
    59:50
    Češi vyhodili puk až před klec soupeře, kterou netrefili, ale aspoň pošetřili cenné vteřiny z oslabení.
     
    59:15
    Slovensko hraje v šesti hráčích a bez brankáře.
    59:11 Ondřej BECHER - 3:4
     
    59:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi opět strhávají vedení na svou stranu v poslední minutě třetí třetiny. Marek Soukup vybojoval puk, poslal ho ONDŘEJI BECHEROVI, který ve vlastním oslabení unikl všem a zblízka pak švihem nedal Jurčákovi žádnou šanci – 3:4. Pro českou reprezentaci je to v početní nevýhodě dnes už druhý gól. Asistence: Marek Soukup.
     
    59:01
    Vyloučení v týmu Česko (Tomáš Vlček – 2 min., podrážení).
     
    58:54
    Tomáš Vlček se na levé straně chtěl opřít do střely, ale nepovedlo se mu to. Nicméně český tým opět operuje před Jurčákem.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    56:28 Martin MIŠIAK - 3:3
     
    56:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Češi v závěru přišli o svůj náskok a opět je vyrovnáno. Od modré čáry nahazoval puk Nahalka a ten šikovně tečoval MARTIN MIŠIAK ten nakonec skončil za zády Jana Špunara – 3:3. Asistence: Sebastián Nahalka a Samuel Honzek.
     
    54:25
    Chromiak neuspěl svižnou ranou, na druhé straně pak nepřesně střílel Vojtěch Polák.
     
    53:36
    Domácí bojovali o puk za českou brankou, nakonec ho dostali do své moci Češi a velmi rychle otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    52:49
    Žabka si dvakrát vyměnil puk s Molnárem, druhý jmenovaný pak po zemi zakončil, ale pokus šel jen vedle pravé tyče z pohledu Jana Špunara.
     
    52:02
    Obrana Slovenska si musela dávat pozor na další český výpad, ale ustála to a nyní už operuje před Janem Špunarem.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Molnár (Jenčko), 26. Jenčko (Žabka, Mišiak), 57. Mišiak (Nahalka, Honzek) – 5. Melovský, 18. Šmajda (Vovsík, Vlček), 48. Plos (A. Dvořák, Prčík), 60. Becher (Soukup)


    Slovensko: Jurčák (Korec) – Žabka, Moško, Nahalka, Štrbák, Chromiak, Eperješi, Krakovský, Pánik – Mišiak, Gabriel, Honzek – Molnár, Jenčko, Šotek – Kopecký, Pitka, Pekarčík – Cedzo, Dej, Križan
    Trenér: Ivan Feneš

    Česko: Špunar (Schnattinger) – Tůma, Prčík, Němec, J. Dvořák, Puchala, Hebek, Přibyl, Vovsík – Šmajda, Sapoušek, Vlček – Gaspar, Petr, Šalé – Soukup, Becher, A. Dvořák – Polák, Melovský, Plos
    Trenér: Jakub Petr

    Rozhodčí: D. Konc, J. Konc – Crman, Gegáň

    Diváci: 323
    bahis siteleri