SAE – Turecko 13:4 (kon.)
konec
Spojené arabské emiráty
13:4 (3:0, 5:2, 5:2)
Turecko
Středa 06.04.2022, 15:30 • Patinoire de Kockelscheuer, Kockelscheuer, Lucembursko • Mistrovství světa - III. A Divize
Partner:
     
    To je z tohoto utkání vše, já Vám přeji hezký zbytek dne a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou. (18:48:18)
     
    Utkání sledovalo 50 diváků.
     
    Statistiky

    Střely na branku: 31:22
    Zásahy brankářů: 18:18
    Vyhraná vhazování: 30:21
    Trestné minuty: 70:37
     
    Je dobojováno. I poslední třetina přinesla pěknou přestřelku a viděli jsme dalších sedm branek. Za SAE skórovali Ilja Čujkov, Juma Al Dhaheri, Ali Al Haddad, Abdulla Alhumaidi a pak znova Ilja Čujkov, Za Turecko se prosadili Omer Kars a Serkan Gumus. Zápas tak skončil divokým výsledkem 13:4 a Spojené Arabské Emiráty tak i ve svém třetím utkání zaznamenaly dvojciferný výsledek. Mají tak na prvním místě plný počet devíti bodů a jsou už jasným postupujícím do divize II.B. Turecko je se šesti body na druhém místě.
     
    Konec zápasu.
    59:24 Ilja ČUJKOV - 13:4
     
    59:24
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Tak ještě jeden gól. Ve vlastním oslabení si u vlastní modré čáry vybojoval puk ILJA ČUJKOV a své sólo zakončil přesnou střelou. Karagul tak čistý štít neudržel a je to 13:4. Bez asistence.
     
    58:44
    Tady jsou tresty. Mohammed Al Dhaheri, Khalifa Al Mahrooqi dostali 5+do konce utkání za bitku, stejný trest na druhé straně obdržel Jusuf Halil. Dvou minutové tresty za hrupost pak obdrželi Alexander Usenko a Furkan Senturk.
     
    58:44
    Stále nehrajeme, až už se první hráči trousí na trestné lavice.
     
    58:44
    Zápas je už dávno rozhodnutý, to však neznamená, že by se to mělo dohrát v úplném klidu. V pásmu SAE vzplály vášně a prakticky všichni, kdo byli na ledě se zapojili do šarvátky. Trojice rozhodčích bude mít v závěru ještě práci a hlavní bude udělovat tresty.
     
    57:37
    Na závěr zápasu dochází v brance Turecka ze změně, Tolgu Bozaciho nahradil Muhammed Karagul.
    57:37 Abdulla ALHUMAIDI - 12:4
     
    57:37
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Přestřelka pokračuje. Turci zaváhali v rozehrávce, u vlastní branky přišli o puk, ten získal pozorný ABDULLA ALHUMAIDI a prakticky z nulového úhlu překonal Bozaciho – 12:4. Bez asistence.
    56:52 Serkan GUMUS - 11:4
     
    56:52
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turci snižují. Kars naznačil střelu z dálky, zmatením soupeře se dostal do pásma, kde pak našel najíždějícího SERKANA GUMUSE a ten okamžitou střelou překonal přemisťujícího se Al Dhaheriho – 11:4. Asistence: Omer Kars.
    55:30 Ali AL HADDAD - 11:3
     
    55:30
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Je tu další branky. Tým SAE zakombinoval v útočném pásmu, puk se dostal na modrou čáru, odkud vystřelil ALI AL HADDAD a dokonale překvapil gólmana v brance Turecka – 11:3. Asistence: Ilja Čujkov, Salem Al Yafeai.
     
    54:41
    U mantinelu se odehrál tvrdý hit, předvedl jej Turek Yusuf Halil a po něm následovala odplata Omara Al Shamsiho. Výsledkem byla krátká potyčka a dvouminutový trest za hrubost pro oba hráče.
     
    53:56
    Lépe mířil až Usenko, trefil Bozaciho postoj a ten svým zákrokem přerušil hru.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 4. Usenko (Zajnutdinov, Sauko), 9. Zajnutdinov (Zacharau), 11. Čujkov (J. Al Dhaheri, Zacharau), 21. Zacharau, 22. Zacharau (Čujkov, Remess), 37. Usenko (Remess, Šapavalau), 37. J. Al Dhaheri (Remess, Zacharau), 39. Čujkov (Zacharau, J. Al Dhaheri), 46. Čujkov (Remess), 48. J. Al Dhaheri (Zacharau, Čujkov), 56. Al Haddad (Čujkov, Al Yafeai), 58. Alhumaidi, 60. Čujkov – 28. Gumus (Bakal, Halil), 34. Halil (Gumus, Solak), 44. Kars (Gumus, Bingol), 57. Gumus (Kars)


    Spojené arabské emiráty: A. Al Dhaheri (Al Suwaidi) – Šapavalau, Sauko, M. Al Dhaheri, Remess, Al Haddad, O. Al Shamsi (A) – Al Mahrooqi, Usenko, Zajnutdinov – Čujkov, J. Al Dhaheri (C), Zacharau – Al Yafeai, Alhumaidi, Al Harmoodi – M. Al Shamsi (A), Alameri.
    Trenér: David Rich

    Turecko: Bozaci (58. Karagul) – Kabay, Akturk (C), Savas, Kars, Uzunali, Demirezen, Senturk – Kars, Gumus (A), Bingol – Solak, Halil (A), Bakal – Kavaz, Turan, Akay – Sancakli, Anlar.
    Trenér: Deniz Ince

    Rozhodčí: Burger (RSA) – Perduv (SRB), van der Acker (BEL)

    Diváci: 50
    ocianews.com