Samson České Budějovice – MB HOKEJ 0:5 (kont.) | Mělník – Chomutov 1:9 (kon.)
konec
HC Junior Mělník
1:9 (0:2, 1:5, 0:2)
Piráti Chomutov
Pátek 08.04.2022, 18:30 • Zimní stadion Mělník • Kvalifikace o 2. ligu • 5. kolo
Partner:
     
    58:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti si připisují trefu také při vlastním oslabení. Milan Kostourek naznačil střelu golfákem, ale místo zakončení přihrál na zadní tyčku, odkud se nemýlil také DAVID ČERNÝ. Asistence: Milan Kostourek.
     
    46:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásnu přihrávku naservíroval před branku kapitán juniorského výběru Chomutova! David Petrásek viděl osamoceného DANIEL ŠILAR, který se střelou na první tyč nemýlil – 1:8. Asistence: David Petrásek a Petr Freiberg.
     
    33:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    A v krátkém sledu tu máme další trefu Chomutova, který už míří do druhé ligy! Do samostatného úniku ujel urostlý PETR FREIBERG, jehož pokus na lapačku slavil úspěch. Bez asistence.
     
    32:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Severočeši mířili ve třech na jediného obránce, s čímž si Milan Kostourek poradil na jedničku. Na zadní tyči situaci uzavíral TADEÁŠ SVOBODA, který střelou zápěstím dává další branku Chomutova. Asistence: Milan Kostourek.
     
    32:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Před branku mířil JAKUB CHRPA, jenž si cestou narazil s Erikem Mežnarem. Chomutovský odchovanec pak se štěstím překonal domácího brankáře. Asistence: Erik Mežnar a Patrik Huňady.
     
    31:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dlouhou dobu čekal Jaroslav Kůs na to, až si někdo najede do volného prostoru. Před brankou se pohyboval ROMAN CHLOUBA, který zasunul černou gumu za beton bezmocného Davida Šimáčka. Asistence: Jaroslav Kůs a František Mála.
     
    26:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Severočeši využívají početní výhodu, když před branku přihrával Jaroslav Kůs. Na hranici brankoviště operoval PETR FREIBERG, jenž předvedl, že má rychlé ruce a uklidil puk pod víko – 1:3 Asistence: Jaroslav Kůs.
     
    20:28
    Mělník právě vstřelil branku!
    Jen osmadvacet vteřin trvalo Mělníku, aby se dočkal trefy ve druhé třetině. MAREK MACEK zajel za branku, odkud nahodil puk zpátky. Z chomutovského brankáře puk vypadl, a tak stejný hráč zaznamenal snadnou trefu. Asistence: Tomáš Havel.
     
    18:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak přeci Chomutov uniká do dvoubrankového vedení, i když Mělník v poslední chvíli hodně zlobil! Na osu hrací plochy dostal přihrávku JOSEF RINDOŠ, jemuž kotouč přeskočil přes hůl. Přesto pirátský útočník vymetl bližší šibenici branky – 0:2. Asistence: Milan Kostourek a Martin Hartman.
     
    04:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na levé straně nabral velkou rychlost ERIK MEŽNAR, který se dostal až sám před brankáře. Slovinský útočník nabral kotouč na bekhend, jímž zamířil pod horní tyčku. Asistence: Michal Žižka.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 21. Macek (Havel) – 5. Mežnar (M. Žižka), 19. Josef Rindoš (Kostourek, Hartman), 27. Freiberg (Kůs), 32. Chlouba (Kůs, Mála), 33. Chrpa (Mežnar, Huňady), 33. T. Svoboda (Kostourek), 34. Freiberg, 47. D. Šilar (Petrásek, Freiberg), 59. Černý (Kostourek)


    HC Junior Mělník: Šimáček (Chábera) – Cicvárek, Krejsa, Prejza, Nesládek, Cafourek, Kapoun – Šubrt, Richtr, Lenc, Šnajdr, Fedymycz, Novotný, Šípek, Havel, Vernek, Macek, Šícha
    Trenér: Libor Stinka

    Piráti Chomutov: Hanuljak (D. Svoboda) – Charousek, Bártek, Novák, Ferbas, Hartman, M. Žižka, Petrásek – Chlouba, Kůs, Mála – Huňady, Mežnar, Chrpa – Kostourek, T. Svoboda, Josef Rindoš – Jaroš, D. Šilar, Freiberg – Černý
    Trenér: Petr Martínek

    Rozhodčí: Šperl, Květoň – Kubíček, Tuháček
    thejrc.org