Čína – Izrael 14:1 (kon.)
konec
Čína
14:1 (4:0, 5:0, 5:1)
Izrael
Úterý 26.04.2022, 17:00 • Dvorana Velesajam, Záhřeb, Chorvatsko • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Čína splnila roli favorita a čtrnácti brankami zasypala izraelského brankáře, který ještě několik dalších šancí dokázal zastavit. Izraeli se alespoň povedlo jedenkrát skórovat. (19:01:37)
     
    Konec zápasu.
     
    59:06
    Čína právě vstřelila branku!
    Tak ještě jeden. Nikým nehlídaný JUNCHENG YAN po tandemu od Junjie Yuana mířil milimetrově do šibenice. Asistence: Junjie Yuan.
     
    58:29
    Čína právě vstřelila branku!
    Ještě jeden zásah do izraelské branky. V signalizované výhodě se Číně povedlo vykombinovat přečíslení, které pod horní tyč bezpečně uklidil JIA LUO. Asistence: Jiang Fu, Shuai Fu.
     
    57:39
    Izrael také dokáže zamknout soupeře v jeho pásmu. Z několika střel, ale žádná na čínskou branku neprošla.
     
    56:56
    Aktivní Šerbatov přes clonícího hráče vypálil z pravého kruhu, jenže jemu není přáno. Ouban byl u tyče připraven.
     
    55:06
    Čína právě vstřelila branku!
    Po inkasované brance Čína zapnula motory a u tyče zůstal neobsazený JUNGCHENG YAN, od kterého na chvíli odjeli dva bránící hráči Izraele. Asistence: Jianing Guo.
     
    54:33
    Čína to teď v útočném pásmu překombinovala. Když mělo dojít ke střele, přišla zbytečná přihrávka, do které obránce Izraele vložil hůl a puk končí za mantinelem.
     
    53:20
    Izrael právě vstřelil branku!
    Čestný úspěch pro tým Izraele! Po parádní stahovačce přes obránce se ILJA SPEKTOR dostal před brankáře a pod rukou mu dokázal procedit puk do sítě! Bez asistence.
     
    52:53
    Šerbatov byl úplně sám před brankářem Číny, ale Ouban dokázal šanci zlikvidovat!
     
    52:17
    Čína právě vstřelila branku!
    Teď už se Čína prosadila. Zdá se, že ale Reisingera překonal vlastní obránce, od kterého se puk odrazil do izraelské branky. Autorem branky je JIALEI SHEN. Asistence: Taile Wang, Jinguang Ye.
     
    51:57
    Taile Wang šel do zakončení, ale zase tomu něco chybělo.
     
    51:19
    Číňané si kombinují v útočném pásmu, jenže jejich pohyb je špatný. Izrael může rozestavět blok, přes který se soupeři jen složitě prosazuje.
     
    50:12
    Čína nerozvážně rozehrávala a je z toho zakázané uvolnění.
     
    49:16
    Zimeng Chen měl před sebou dálnici až do branky, ale chtěl ještě stříleným pasem hledat spoluhráče. Obránce Izraele ale tento úmysl překazil.
     
    48:29
    Po hezké individuální akci zvoní za Reisingerem tyč!
     
    48:10
    Nejvýraznější a taky nejznámější hráč Izraele, Šerbatov si to nebruslil do útočného pásma a zkusil přelstít Oubana. Brankář Číny ale dobře viděl a chytá.
     
    47:16
    Taile Wang měl před sebou otevřený prostor, ovšem střela z pravého kruhu, kterou vyslal na Reisingera, nebyla dostatečně přesná.
     
    46:49
    Ojedinělá akce Izraele ke střele nevedla.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 3. Fu S. (Fu J., Luo), 4. Fu S. (Jieke), 10. Rouian (Ye, Fu J.), 16. Fu J. (Fu S., Luo), 26. S. (J., Jieke), 29. Yan (Chen), 30. Yan (Guo, Liu), 33. Kailiaosi (Wang), 33. Jian (Zhang, Yuan), 46. Luo (Fu S., Zheng), 53. Shen (Wang, Ye), 56. Yan J. (Guo), 59. Luo (Fu J., Fu S.), 60. Yan J. (Yuan) – 54. Spektor


    Čína: Ouban (Han) – Zhou, Rouian, Yuan, Liu, Jieke, Zheng, Chen, Yan R. – Fu S., Lou, Fu J., – Ye, Wang, Shen – Zhong, Jian, Zhang – Yan J., Guo
    Trenér: Ivano Zanatta

    Izrael: Reisinger (Tichon) – Koževnikov M., Vinegard, Maaravi, Aharonovič T., Ben Tov, Raiter – Frenkel, Šerbatov, Milner – Aharonovič R., Spektor, Koževnikov E. – Klein, Halpert, Kapulkin – Vaitz, Levy, Rom
    Trenér: Ty Newberry

    Rozhodčí: Sevruk – Bergant, Fenyi
    thejrc.org