Ostrava – Hr. Králové 3:1 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
3:1 (1:1)
FC Hradec Králové
Sobota 07.05.2022, 19:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • FORTUNA:LIGA - Skupina o titul • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Ladislav ALMÁSI - 3:1
     
    87
    Baník právě vstřelil branku! Nyní je zřejmě rozhodnuto, jelikož Ostrava přidává třetí gól. David Buchta přesným centrem z pravé strany oslovil na přední tyči LADISLAVA ALMÁSIHO, který byl u míč dřív než Vízek a pohodlně dopravil míč do sítě.
    67. Ladislav ALMÁSI - 2:1
     
    67
    Baník právě vstřelil branku! Tak to se opravu jen tak nevidí! Chlumecký roztáhl hru doprava na Ndefeho, který si hrudí dal míč příliš od sebe, ale i tak stíhal na pravou stranu vápna svého soupeře. Ten zcela nepochopitelně přihrál před bránu přímo na LADISLAVA ALMÁSIHO, jenž z blízka dopravil míč za bezmocného Vízka.
    24. Ladislav TAKÁCS - 1:1
     
    24
    Baník právě vstřelil branku! Ostravané však využívají také první šanci a skóre je opět srovnáno. Klíma se dokázal na levé straně vápna dosta k centru, na který si na středu malého čtverce naskočil LADISLAV TAKÁCS, jenž prudkou hlavičkou pod břevno nedal Vízkovi žádnou šanci a mohl tak začít slavit svůj první gól v dresu Ostravy.
    7. Adam VLKANOVA - 0:1
     
    7
    Hradec Králové právě vstřelil branku! Teď už se ale skóre mění a hosté se ujímají z první šance brzkého vedení! Z pravé strany přiletěl Kubalův přízemní centr na střed vápna, kde se do míč opřel ADAM VLKANOVA, na jehož tečovanou ránu nemohl Laštůvka v žádném případě reagovat.

    Radomír Fukala

    Branky: 24. Takács (Ji. Klíma), 67. Almási, 87. Almási (Buchta) – 7. Vlkanova (Kubala)

    Karty:   16. Jaroň (OVA), 59. Takács (OVA) – 48. Ja. Klíma (HKR)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:18.
    FC Baník Ostrava: Laštůvka (C) – Ndefe, Lischka (46. Chlumecký), Pokorný, Fleišman – Jaroň (69. Kuzmanović), Kaloč (46. Budínský), Takács, Smékal (46. Buchta) – Ji. Klíma (77. Falta), Almási.
    Náhradníci: Budinský – Boula.

    FC Hradec Králové: Vízek – Ja. Klíma, Král, Čech – Mejdr, Doležal (75. Rada), Kodeš, Vlkanova (C), Novotný (62. Harazim) – Kubala (75. Dvořák), Prekop (69. Kučera).
    Náhradníci: Fendrich – Rybička, Soukeník.

    Rozhodčí: Křepský – Arnošt, Bureš

    Diváci: 4253
    thejrc.org