Chrudim – Interobal Plzeň 3:1 (po pr.)
po prodl.
FK Chrudim
3:1 (1:1) Stav série: 2:1
SK Interobal Plzeň
Úterý 10.05.2022, 20:20 • MSH Chrudim • Play off 1. futsal ligy • Finále
Předzápasové kurzy
    49:47 EVERTON - 3:1
     
    49:47
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Kozár se rozeběhl středem, Dudu vykopl jeho střelu pravou nohu, pak dorážel Seidler volejem z levé strany. Dudu rychle vyhodil na levou stranu na EVERTONA a ten trefil přes Holého prázdnou bránu. Asistence: Dudu.
    47:36 TORRES - 2:1
     
    47:36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Torres se otočil kolem Ricka na levé straně a jeho sklepnutí pod sebe propadlo do pravé poloviny brankoviště, kde MATEUS TORRES skóroval z druhého doteku na bližší tyč. Asistence: Max.
     
    44:49
    Někdo z Chrudimi stoupl na míč, toho se chopil Künstner na pravé straně. Ten měl proti sobě dva hráči a vybojoval aut. Chrudimským se nelíbilo, že na zemi Radovanovič po souboji s Holým. Žlutou kartu vyfasoval Doša a zároveň trenér Conde. Radovanovič kulhá...
     
    42:36
    Torres přihrával na pravou stranu Davidu Drozdovi, jeho střela na zadní tyč skončila na pravé ruce Ricka stojícího na čáře, Chrudimští protestují, ale krátká penalta se nepíská.
     
    42:19
    Dušan Künstner dostává za faul na otáčejícího se Maxe na levé straně třetí žlutou kartu v play-off a čtvrtý zápas tak bude sledovat jen z hlediště.
     
    41:52
    Vahala přihrával Štrajtovi na pravou stranu, ten poslal míč na střed na slabší pravačku Holého a podle toho to také dopadlo. Tím pádem se rozjel kontr Chrudimi dva na jednoho, ale jediný bránící Rick zachránil Interobal.
     
    35:34
    Plzeň chybovala, ale David Drozd neproměnil šanci z pravé strany, když byl sám proti Vahalovi.
     
    31:30
    Powerplay Chrudimi s Dudem. Everton zrychlil centrem z pravé strany a u vzdálenější tyče byl úplně volný Radovanovič, balón ovšem nezpracoval. Nyní si ale Plzeň koledovala.
     
    28:37
    První faul Plzně, mezitím na lavičce Plzně viděl kartu vedoucí mužstva Jakub Hodek.
     
    27:11
    Doša zaváhal na pravé straně a Künstner stojící za ním se položil do voleje, když byl sám proti gólmanovi, snažil se narvat balón pod víko, ale Dudu použil ruce.
     
    23:29
    Koudelka selhal sám proti Vahalovi!
     
    22:54
    Buchta dostal perfektní pas patou do běhu na pravé straně a šel na brankáře, marně tlačil míč mezi nohy.
     
    22:22
    Plzeň chybovala ve hře v pěti na půli, a to docela výrazně. Everton postrčil na pravou stranu a následná střela směřovala do boční sítě v době, kdy Plzeň neměla na place klasického gólmana.
     
    21:47
    Everton dostává kartu za strčení Ricka z pravé strany, ironicky se tomu usmívá. S rozhodčím Filipským debatuje Koudelka a Dudu. Rick se ještě držel za krk, ale bude v pohodě.
    19:50 REŠETÁR - 1:1
     
    19:50
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Pane jo, Plzni ta powerplay vůbec nevycházela, ale nakonec ten tah s kapitánem v dresu gólmana přinesl gól do šatny! Rick na středu prodloužil nahrávku Buchty z prvního doteku na levou stranu, kde měl LUKÁŠ REŠETÁR hodně prostoru na to, aby si hodil na pravačku a zakončil na zadní tyč. Člověk si nepamatuje, že by někdy hrála Plzeň powerplay s Rešetárem jakožto pátým hráčem. Asistence: Gabriel Rick.
     
    17:58
    Plzeň ztratila míč a Kozár nejprve nestačil vystřídat. Pak v přerušené hře to Kozárovi nevyšlo úplně ideálně, nicméně Vahala nadvakrát vychytal Pavla Drozda a po dalším pasu pod sebe si pohlídal i loženku Maxe mezi nohy.
     
    15:05
    Dezorientovaná plzeňská obrana mohla podruhé inkasovat. Doša shazoval patou zprava na levou stranu a Everton zakončoval přes padajícího Štrajta na vzdálenější tyč do levé ruky přesouvajícího se Vahaly, ten ještě stačil zareagovat na pokus do protipohybu.
     
    13:08
    Rick se hezky uvolnil na levé straně a servíroval centr na zadní tyč, kde měl Buchta proti sobě prázdnou bránu. Domácí se dožadovali desítky za údajnou ruku Buchty.
     
    09:49
    Everton se zbavil dvou hráčů na pravé straně a pak jej tvrdým skluzem poslal na zem Rešetár těsně před brankovištěm, čtvrtá žlutá karta pro Rešetára v play-off a Plzni během chvíle otáčí stav faulů. Momentálně má čtyři, zatímco Chrudim tři.
     
    09:33
    Radovanovič se otáčel na pravé straně kolem Holého, ten jej nejprve držel a pak stáhl, vidí druhou žlutou kartu v play-off je pátým karetně ohroženým Plzeňákem.
    04:47 TORRES - 1:0
     
    04:47
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Radovanović nahrál zleva pod sebe na MATEUSE TORRESE a ten relativně ze střední vzdálenosti překonal Vahalu mezi nohama. Brankář Plzně toho kvůli souboji Kozára s Koudelkou moc neviděl. Asistence: Marko Radovanovič.
     
    02:07
    Vahala lapil první loženku, vyrážel pravou rukou potom, co před ním zůstal Drozd úplně sám. Všechno to začalo ziskem Doši proti Buchtovi, pak Pavel Drozd prošel přes Rešetára, ale na reprezentačního gólmana nevyzrál.

    Vít Muzikář

    Branky: 5. Torres (Radovanovič), 48. Torres (Max), 50. Everton (Dudu) – 20. Rešetár (Rick)

    Karty:   22. Everton (CHR), 45. Doša (CHR), 45. Conde (trenér) (CHR) – 10. Holý (PLZ), 10. Rešetár (PLZ), 29. Hodek (vedoucí mužstva) (PLZ), 43. Künstner (PLZ)


    FK Chrudim: Dudu (Javorski, Gerčák) – Koudelka, Slováček (C), P. Drozd, D. Drozd – Torres, Doša, Radovanovič, Everton – R. Mareš, Kubát, Max.
    Trenér: Felipe Conde

    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec) – Rick, Kozár, Štrajt, Künstner – Holý, Rešetár (C), Seidler, Buchta – Zdráhal, Buchta.
    Trenér: Marek Kopecký

    Rozhodčí: Černý, Filipský – Havlík

    Diváci: 895
    Chrudim 3 1 Interobal Plzeň
    #1 Pondělí 02.05.2022 • 20:20
    Chrudim - Interobal Plzeň 3:2
    #2 Pátek 06.05.2022 • 19:10
    Interobal Plzeň - Chrudim 2:0
    #3 Úterý 10.05.2022 • 20:20
    Chrudim - Interobal Plzeň 3:1 po prodl.
    #4 Čtvrtek 12.05.2022 • 20:20
    Interobal Plzeň - Chrudim 2:2 po penal. (3:4)
    ocianews.com