Ostrava – Slavia 1:1 (kon.) | Hr. Králové – Plzeň 0:2 (kon.) | Sparta – Slovácko 1:2 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
1:2 (1:0)
1.FC Slovácko
Středa 11.05.2022, 19:00 • Generali Česká pojišťovna Arena, Praha - Bubeneč • FORTUNA:LIGA - Skupina o titul • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký večer z pražské Letné, kde se podruhé během posledního měsíce střetne domácí Sparta se Slováckem, to ještě navíc muselo být vzájemné pohárové finále z minulého týdne odloženo kvůli přívalovému dešti v Uherském Hradišti.

    V rámci základní části FORTUNA:LIGY oba celky přesvědčivě vyhrály domácí zápas. Nejdříve v listopadu Slovácko senzačně smetlo historicky nejúspěšnější český klub 4:0, v dubnu pak Sparta po herní převaze zvítězila 3:1.
     
    AC Sparta Praha

    Spartu do utkání povede nový trenér, neboť po nedělní hladké prohře 0.3 byl o den později odvolán z pozice hlavního trenéra Pavel Vrba a sezónu dokoučuje trenér B-týmu Michal Horňák. Spartu čekají ještě tři zápasy, z toho dva právě proti Slovácku, před pohárovým finále v Uherském Hradišti Letenští ještě odehrají poslední ligové utkání v Edenu se Slavií.

    Po zmíněné prohře v Plzni už má Sparta jednu velkou jistotu, že ukončí tento ligový ročník na třetím místě tabulky, neboť dvě kola před koncem ztrácí sedm bodů na druhou Slavii a má osmibodový náskok na čtvrté Slovácko.

    Dnešní utkání tak z pohledu Sparty bude zejména o domácím loučení, neboť konec profesionální kariéry oznámil kapitán týmu Bořek Dočkal a dá se očekávat, že poslední utkání na Letné odehraje před pravděpodobným odchodem do zahraničí Adam Hložek, jenž i v devatenácti letech už si udělal v rudém dresu obrovské jméno.

    Už delší dobu absentují stopeři Čelůstka s Panákem, kromě nich bude chybět i Ladislav Krejčí mladší, jenž byl vyloučen v neděli v Plzni.
     
    1. FC Slovácko

    Také Slovácko už nijak nezmění svoji ligovou pozici a stoprocentně skončí na čtvrtém místě, neboť shodně osm bodů ztrácí na Spartu a disponuje náskokem na Baník Ostrava.

    V dubnovém zápase zde na Letné Slovácko ukončilo sedmizápasovou ligovou sérii bez porážky. Od té doby střídá domácí výhry s hostujícími porážkami. Nutno však dodat, že všechny poslední venkovní zápasy odehrálo na hřišti nejlepší ligové trojice, prohrálo zde na Letné i v Plzni shodně 1:3, naposledy pak v Edenu se Slavií 0:3, naopak v domácím prostředí porazilo Slovan Liberec 2:0 a v nadstavbě Baník Ostrava 3:1.

    Naposledy zde na Spartě Slovácku chyběli vykartovaní Michal Kadlec s Vlastimilem Daníčkem, oba zkušení pilíři defenzivy už jsou ale samozřejmě opět k dispozici, mimo hru je jen náhradní brankář Tomáš Fryšták. S ohledem na blížící se pohárové finále se ale dají očekávat změny v sestavě.
     
    Úvodní sestavy:

    AC Sparta Praha: Heča – Suchomel, Vydra, Hancko, Höjer – Souček – Pešek, Dočkal (C), Karabec, Haraslín – Minčev.
    Náhradníci: Holec – Čvančara, Sáček, Hložek, Wiesner, Vitík, Ryneš.
    Trenér: Michal Horňák

    1.FC Slovácko: Borek – Tomič, Šimko, Kadlec (C), Kalabiška – Ljovin, Kohút – Jurečka, Havlík, Holzer – Vecheta.
    Náhradníci: Fryšták – Hofmann, Divíšek, Sadílek, Cicilia, P. Juroška, Daníček.
    Trenér: Martin Svědík

    Rozhodčí: Křepský – Pečenka, Machač.
     
    Rozcvička na Letné už je za námi, hráče na ni nahradila kropící zařízení.

    Mezitím se jen pozvolna zaplňují tribuny letenského stadiónu.
     
    Pouze na lavičce náhradníků se v úvodu zápasu objeví tradiční členové sparťanské základní sestavy – Tomáš Wiesner, Martin Vitík, Tomáš Čvančara a také Adam Hložek. V obraně dostávají příležitost mladící Suchomel s Vydrou, na hrotu Martin Minčev.

    V hostující jedenáctce chybí Lukáš Sadílek, jehož jméno se často skloňuje při zmínce o zájmu elitních českých klubů.
     
    Na Letné je před zápasem velká sláva, neboť probíhá slavnostní nástup kapitána Bořka Dočkala, jenž po této sezóně ukončí svoji kariéru.

    Zatímco trojice rozhodčích a hráči Slovácka nastoupila na tradiční pozice u středové čáry, tak sparťanští fotbalisté ze základní sestavy i náhradníci vytvořili špalír i tunelu z kabin, kterým Bořek Dočkal právě slavnostně prochází.
     
    Sparťané se představí v tradičních rudých dresech, Slovácko obléklo světle modrou sadu.
     
    Zdá se, že nástup byl rychlejší, než se předpokládalo. Vše je připraveno k výkopu, do devatenácté hodiny ale ještě zbývají více než dvě minuty.
     
    Rozhodčí Křepský stále vyčkává s úvodním hvizdem, občas se dívá na hodinky.
     
    Zatím sledujeme transparent domácích fanoušků, kteří si přejí odchod sportovního ředitele a klubové legendy Tomáše Rosického se slovy, že vyhazovy trenérů nejsou řešením a vynikající hráč se nerovná úspěšný ředitel.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Konečně odbila devatenáctá hodina a utkání může být zahájeno! Úvodního výkopu se ujali hosté.
     
    2
    Hosté brzy vybojovali standardní situaci u pokutového území Sparty, na centr si před brankou naskočil Jan Kalabiška, míč ale trefil temenem hlavy a nasměroval jej vysoko nad břevno.
    2. Kalabiška po standardce Havlíka hlavičkoval nad
     
    3
    Nepovedená souhra Sparty u postranní čáry, Höjer přihrával Haraslínovi do zámezí.
     
    4
    Po střetu s Vechetou měl problémy vstát na nohy Patrik Vydra, hosté budou vhazovat u útočného rohového praporku.
     
    4
    Po Šimkově dlouhém autu se míč nebezpečně odrážel před brankou, hosté se ale do zakončení nedostali a budou zahrávat rohový kop.
     
    5
    Po rohu znovu hlavičkoval Kalabiška, mířil ale jen do brankáře Heči.
     
    6
    Během prvních pěti minut kotel domácích příznivců nejspíše protestně mlčel proti vedení Sparty, teď už podporuje sparťanské fotbalisty.
     
    7
    Jiří Borek vyběhl za pokutové území, aby odkopl míč do středu hřiště, ovšem promáchl jej a měl štěstí, že nejblíže k němu měli jeho spoluhráči.
     
    8
    Havlíkovu střelu z dálky tečoval mimo branku Filip Souček, Slovácko bude zahrávat svůj druhý rohový kop.
    8. Havlíkova sražená rána skončila na rohu
     
    8
    Po rohu se hosté do zakončení nedostali, Spartě se ale zatím nedaří držet míč na svých kopačkách a znovu o něj brzy přišla.
     
    9
    Daniel Holzer byl při útočné snaze na levé straně přistižen v ofsajdu, rozehrávky se ujme Milan Heča.
     
    10
    Po faulu na Lukáše Haraslína by se sparťané mohli poprvé udržet chvíli na útočné polovině.
     
    10
    Moc dlouho to nakonec přeci jen netrvalo, Adam Karabec nepřesně přihrával k postranní čáře Bořku Dočkalovi, ten už neměl šanci udržet míč na trávníku.
     
    11
    První sparťanská šance! Na povedený centr Jakuba Peška si naskočil Martin Minčev, v záklonu ale nedokázal trefit branku.
    11. Minčev se natlačil k hlavičce
     
    13
    Při útočné snaze Slovácka se odraženého míče ujal Milan Heča. Ten se pak rychlým dlouhým výkopem snažil vysunout do brejku Peška, tomu ale ukopl míč do zámezí Kalabiška a Sparta musí postupovat do zformované obrany.
     
    14
    Na trávníku zůstal ležet Jan Kalabiška, sparťané tak sportovně zakopli míč do zámezí.
     
    15
    Minčev chtěl zpracovat Součkovu přihrávku, dříve ale u míče byl Michal Tomič a bulharský fotbalista Sparty jej nedovoleně podkopl.
     
    17
    Útočná akce Sparty po pravém křídle je zastavena praporkem pomezního rozhodčího Machače, v ofsajdu se ocitl Jakub Pešek.
     
    18
    Tomičův centr se odrazil ke Kalabiškovi, jeho dalekonosný pokus zablokoval Filip Souček.
     
    19
    Haraslínův centr proletěl předbrankovým prostorem na opačné křídlo k Peškovi, ten také volil přetažený centr, který hosté odvracejí na rohový kop.
     
    20
    Po Dočkalově rohu se míč postupně vrátil zpět k Dočkalovi, jehož střelu ke vzdálenější tyči hosté odrazili do bezpečného prostoru.
    20. Dočkalův volej vytvořil zmatek
     
    20
    Slovácko zaútočilo do otevřenější sparťanské obrany, Ljovinova první střela ale byla zablokována, při opětovné pak mířil příliš vysoko.
     
    22
    Lukáši Haraslínovi nevyšel průnik po levém křídle do pokutového území, u brankové čáry už se dostal do zámezí.
     
    24
    Další velmi nepřesný pokus Vladislava Ljovina, tentokrát to ruský záložník zkoušel z dobrých třiceti metrů a mířil příliš vysoko.
     
    25
    Filip Vecheta v souboji se svým jmenovcem Součkem u postranní čáry vybojoval autové vhazování pro Slovácko.
     
    25
    Na příliš prudký nákop Havlíka se v pokutovém území snažil akrobaticky dosáhnout Jan Kalabiška, v těžké pozici ale míč jen prodloužil do zámezí.
     
    27
    Havlíkův pas za sparťanskou obranu byl tentokrát příliš dlouhý pro Filipa Vechetu.
     
    28
    Adam Karabec byl podražen v pokutovém území Slovácka při průniku mezi dvěma soupeři, zatím se ale penalta nepíská.
    28. Karabec padl ve vápně, penalta z toho nebyla
     
    28
    Už je potvrzeno také od videa, že se nejednalo o penaltový zákrok.
     
    30
    Po dalším střetu v pokutovém území Slovácka už se ale penalta kopat bude!

    Patrik Šimko zakopl v pokutovém území natolik nešťastně, že podrazil Bořka Dočkala a rozhodčí Křepský tentokrát s nařízením pokutového kopu neváhal.
     
    30
    Patrik Šimko za penaltový faul dostává žlutou kartu.
     
    31
    Sparta právě vstřelila branku! DÁVID HANCKO s přehledem kopl penaltu do protipohybu brankáře Borka a otevírá skóre zápasu!
    31. Dávid HANCKO - 1:0
     
    33
    Sparťané se krátce po rozehrávce zkusili dostat do brejku, hosté ale v poslední chvíli stačili zastavit Martina Minčeva.
     
    35
    Po souhře Kaarabce s Dočkalem se do balónu opřel Casper Höjer, jeho tečovaná střela ale proletěla vedle hostující branky.
    35. Højerova tečovaná střela skončila mimo
     
    35
    Po rohovém kopu si míč přes bránícího protihráče přehodil Martin Minčev, pomohl si při tom ale rukou, dobrý zákrok Jiřího Borka na brankové čáře se tak do statistik počítat nebude.
     
    36
    Sparťané zvyšují aktivitu, brzy vybojovali další rohový kop, Dočkalově centru se ale soupeř dokázal bezpečně ubránit.
     
    38
    Obecenstvu se nelíbilo, že rozhodčí u postranní čáry neodpískal faul na Minčeva, naopak při dalším souboji píská faul právě bulharskému útočníkovi Sparty.
     
    40
    Casper Höjer na levém křídle dokázal doběhnout dlouhý pas Bořka Dočkala, u brankové čáry si míč zasekl, následný centr svoji slabší pravačkou mu ale vůbec nevyšel.
     
    41
    Milan Heča se při zpracování Höjerovy malé domů dostal do úzkých, před dotírajícím Danielem Holzerem ale dokázal odehrát míč do bezpečí.
     
    42
    Jan Kalabiška v rychlém sprintu potáhl míč do pokutového území, pak jej kolem brankáře Heči odehrál za branku a zároveň přepadl přes domácího brankáře, penaltu ale nevybojoval.
     
    43
    Slovácko se pokusilo o rychlý přechod do útoku, Václav Jurečka sklepl míč k Vechetovi, jehož skákavá střela zamířila za vzdálenější tyč sparťanské branky.
    43. Jurečka sklepl pro Vechetu, ten ohrozil Heču
     
    45
    Rozhodčí Křepský k úvodním pětačtyřiceti minutám přidává jednu nastavenou minutu.
     
    45+1
    Po rychlé kombinaci Sparty v soupeřově pokutovém území se k zakončení dostal Lukáš Haraslín, jeho prudká rána končí těsně za vzdálenější tyčí.
    45+1. Haraslínův obstřel se stočil vedle vzdálenější tyče
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Na úrovni souboje na Letné je znát, že nejde o nějak důležité ligové body a úroveň zápasu zatím výrazně zaostává za posledním vzájemným soubojem z dubna.

    Sparťané vedou po prvním poločase díky penaltové trefě Dávida Hancka, na nějaké další vyložené příležitosti ale čekáme.
     
    Sparta bude do druhého poločasu střídat, u postranní čáry už je připraven Martin Vitík, na opačné straně nastoupí Vlastimil Daníček.
     
    Do hry ve druhém poločase nezasáhnou stopeři Patrik Šimko a Dávid Hancko, tedy hráči, kteří hráli zásadní roli v prvním poločase. Patrik Šimko fauloval na rozdílovou penaltu, Dávid Hancko ji proměnil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Dávid Hancko, přichází Martin Vitík.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
    ze hřiště odchází Patrik Šimko, přichází Vlastimil Daníček.
     
    47
    V pokutovém území Sparty zůstal ležet Filip Vecheta, jenž se nepříjemně srazil s Casperem Höjerem.
     
    48
    První dramatičtější situace před sparťanskou brankou. To když nepřesný centr hostů Vitík nepřesvědčivě odehrál jen do Vechety, ten se ale nestačil dobře zorientovat a z úhlu míč zcela promáchl.
     
    50
    V nepříznivý čas uprostřed týdne je v sektoru fanoušků Slovácka pouze deset lidí, i ti se ale snaží fandit svému týmu.
     
    51
    Kalabiškův centr Casper Höjer odkopl do zámezí.
     
    52
    Martin Minčev se uvolnil na levém křídle, měl ale minimální, či spíše žádnou podporu v pokutovém území, míč tak musel podržet, pak jeho centr Tomič srazil do zámezí.
     
    53
    Hosté vybojovali rohový kop a budou se moci přesunout před Milana Heču.
     
    54
    Po rohu se míč odrazil k Michalu Kadlecovi, ten ale měl málo prostoru na zakončení, nakonec mu jej sparťané odkopli do pole.
     
    54
    Slovácko právě vstřelilo branku! Slovácku perfektně vyšla kombinace v pokutovém území Sparty, po níž se před Milana Heču dostal DANIEL HOLZER, jenž sparťanskému brankáři nedal nejmenší šanci zasáhnout a napodobil svoji trefu odsud z dubnového vzájemného utkání!
    54. Daniel HOLZER - 1:1
     
    56
    Václav Jurečka dostal příliš dlouhý pas na pravé křídlo, Martin Vitík jej odblokoval od míče a bude se kopat od sparťanské branky.
     
    58
    Slovácko je při chuti a snaží se útočit, teď ale Kalabiškovi nevyšla souhra s Václavem Jurečkou a bude se znovu kopat od sparťanské branky.
     
    59
    Další kombinační akce hostů, Marek Havlík ji zakončil střílenou přihrávkou do Milana Heči.
     
    60
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Bořek Dočkal, přichází Adam Hložek.
    60. Dočkalovo poslední střídání na Letné! Štafetu předal Hložkovi
     
    60
    Bořku Dočkalovi se při jeho posledním soutěžním vystoupení na Letné dostává obrovských ovací.
     
    60
    Bořek Dočkal předal kapitánskou pásku Adamu Hložkovi, jenž také nejspíše naposledy hraje v rudém dresu na Letné před očekáváným odchodem do zahraničí.
     
    61
    První pohlednější sparťanská akce ve druhém poločase přinesla velkou šanci! Letenští získali míč ve středu pole a zaútočili do otevřenější obrany soupeře, Lukáš Haraslín přihrál do běhu Martinu Minčevovi, ten ale vůbec nezvládl zakončení a branku výrazně minul.
     
    63
    Na Peškův centr si naskočil Minčev, také hlavou ale mířil vysoko nad branku.
    63. Minčev se pověsil do vzduchu a hlavou minul
     
    63
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
    ze hřiště odchází Michal Kohút, přichází Lukáš Sadílek.
     
    63
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
    ze hřiště odchází Václav Jurečka, přichází Pavel Juroška.
     
    64
    Václav Jurečka dnes ve střelecké tabulce klesl na druhé místo za Jeana-Davida Beauguela, pro hosty je ale důležitější ušetřit jeho síly před pohárovým finále za týden.
     
    65
    Rozhodčí Křepský přiběhl udělit žlutou kartu někomu z hostující lavičky.
     
    66
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Lukáš Haraslín, přichází Tomáš Čvančara.
     
    66
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Jakub Pešek, přichází Matěj Ryneš.
     
    67
    Hosté zahrávali standardní situaci, po níž vznikla obrovská skrumáž před sparťanskou brankou, nikdo ve světle modrém se ale do zakončení nedostal.
    67. Po Kadlecově nabídce zmatky ve sparťanském vápně
     
    68
    Rohovému kopu soupeře se Sparta ubránila, bude se kopat od její branky.
     
    69
    Filip Vecheta dostává žlutou kartu za ostrý zákrok na Martina Suchomela u postranní čáry.
     
    71
    Michal Kadlec si teď pořádně zahrával ve vlastním pokutovém území, když v obležení tří soupeřů volil zpětnou přihrávku na brankáře Borka, tomu se ale povedlo odkopnout míč do bezpečí.
     
    72
    Za skandování domácích příznivců "Dej Hložek gól!" si na Höjerův centr naskočil právě Adam Hložek a hlavou těsně minul hostující branku!
    72. Hložek byl po rohu blízko gólu
     
    73
    Tentokrát bylo rušno na druhé straně! Havlíkův přetažený centr našel u branky Filipa Vechetu, jehož hlavičku v pádu výborným zákrokem vyrazil Milan Heča!
    73. Zákrok zápasu - Heča zneškodnil Vechetu zblízka
     
    73
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
    ze hřiště odchází Filip Vecheta, přichází Rigino Cicilia.
     
    74
    Následný rohový kop hosté sehráli prudce po zemi před branku, do zakončení už se ale nedostali.
     
    75
    Dnešní utkání sleduje 7 093 diváků.
     
    76
    Martin Minčev si u rohu pokutového území navedl míč na pravačku, pak jeho tečovaná střela zamířila k brankáři Borkovi.
     
    78
    Matěji Rynešovi nevyšla individuální akce na pravém křídle, bude se jen kopat od branky Slovácka.
     
    78
    Další velká šance Slovácka! V pokutovém území Sparty dostal výbornou přihrávku za domácí obranu Marek Havlík, zblízka ale nepřekonal Milana Heču!
     
    80
    Hosté zahrávali dva rohy během devadesáti sekund, v obou případech se ale do zakončení nedostali.
     
    80
    Michal Tomič si navedl míč do pokutového území, pak byla jeho střela zablokována.
     
    81
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí průběh zápasu na Letné! Po hostujícím autovém vhazování MAREK HAVLÍK napřáhl od rohu pokutového území a jeho střela skončila u vzdálenější tyče branky překvapeného Milana Heči!
    81. Marek HAVLÍK - 1:2
     
    82
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Martin Minčev, přichází Michal Sáček.
     
    83
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
    ze hřiště odchází Daniel Holzer, přichází Josef Divíšek.
    86. Tomič ve skluzu trefil balon nad
     
    86
    Marek Havlík celkem jednoduše pronikl po levém křídle až před sparťanskou branku, kam mu nabíhali dva spoluhráči, Havlík je ale netrefil.
     
    87
    Na Kalabiškův přetažený centr si naběhl Michal Tomič, zblízka ale těžkou střelu nedokázal nasměrovat na branku!
     
    87
    Matěj Ryneš se pokusil vniknout do pokutového území pomocí narážečky s Tomášem Čvančarou, tomu ale nevyšla zpětná přihrávka na mladého spoluhráče.
     
    88
    A další veliká příležitost hostů! Marek Havlík průnikovou přihrávkou vysunul za sparťanskou obranu Rigina Ciciliu, jenž tváří v tvář Hečovi zakopl při zakončení, vystřelit nedokázal a nejspíše se ještě zranil.
     
    89
    Zatímco probíhá ošetřování hostujícího útočníka, tak domácí obecenstvo skanduje "My chceme Spartu!".
     
    89
    Ošetření Cicilii už se přesunulo za branku, případná ztráta tohoto útočníka by pro Slovácko byla před blížícím se finále MOL Cupu velmi nepříjemná.
     
    90
    Cicilia už je ale zpět na nohou a brzy se do utkání ještě zapojí.
     
    90+1
    V úvodu čtyřminutového nastavení se u pokutového území Slovácka uvolnil Adam Hložek, jeho skákavá střela ze střední vzdálenosti ale zamířila těsně vedle hostující branky!
    90+1. Hložek mířil zpoza vápna těsně vedle
     
    90+3
    Avizovaný nastavený čas už se přesunul do své druhé poloviny, hosté mohou vhazovat v blízkosti laviček.
     
    90+3
    Hosté ještě jednou nebezpečně zaútočili, po přihrávce Jurošky z pravé strany se o elegantní zakončení patičkou pokoušel Lukáš Sadílek, domácí srazili míč za branku.
    90+3. Sadílkovo zakončení odvrátil v poslední chvíli na roh Vydra
     
    90+4
    Z následného rohu hosté nezahrozili, hned po Hečově výkopu ale vybojovali faul ve středu hřiště a mohou v klidu kontrolovat závěr zápasu.
     
    90+4
    Za předchozí faul ještě dostává žlutou kartu Casper Höjer.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Za pískotu obecenstva zazněl závěrečný hvizd rozhodčího Křepského. Sparta i přes poločasové vedení nestačila na Slovácko a podlehla mu 1:2.

    Letenské poslal do vedení po půlhodině hry z pokutového kopu Dávid Hancko, po změně stran ale Slovácko zcela otočilo průběh zápasu, díky trefám Daniela Holzera a Marka Havlíka si odváží vítězství 2:1.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 7:8. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 9:6. (20:56:35)

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 31. Hancko (pen.) – 54. Holzer (Kalabiška), 81. Havlík (Tomič)

    Karty:   90+4. Höjer (SPA) – 30. Šimko (SLO), 69. Vecheta (SLO)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 7:8. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 9:6.
    AC Sparta Praha: Heča – Suchomel, Vydra, Hancko (46. Vitík), Höjer – Souček – Pešek (66. Ryneš), Dočkal (C) (60. Hložek), Karabec, Haraslín (66. Čvančara) – Minčev (82. Sáček).
    Náhradníci: Holec – Wiesner.

    Trenér: Michal Horňák

    1.FC Slovácko: Borek – Tomič, Šimko (46. Daníček), Kadlec (C), Kalabiška – Ljovin, Kohút (63. Sadílek) – Jurečka (63. P. Juroška), Havlík, Holzer (83. Divíšek) – Vecheta (73. Cicilia).
    Náhradníci: Fryšták – Hofmann.

    Trenér: Martin Svědík

    Rozhodčí: Křepský – Pečenka, Machač

    Diváci: 7 093
    thejrc.org