Jablonec B – Dukla B 5:3 (kon.) | Velvary – Pardubice B 4:0 (kon.) | Ústí n/O – Přepeře 0:3 (kon.)
konec
FK Jablonec B
5:3 (4:2)
FK Dukla Praha B
Sobota 14.05.2022, 10:15 • Sportovní areál Břízky, Jablonec • Česká fotbalová liga (B) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Jakub HODEK - 5:3
     
    90
    Dukla B právě vstřelila branku!
    Vidíme ještě jeden zásah, pod který se podepisuje JAKUB HODEK. Jeden z jeho spoluhráčů ho našel úplně samotného na pravé straně a s následným zakončením Surovčík už moc dělat nemohl – 5:3!
    80. ALI-ABUBAKAR - 5:2
     
    80
    Tým Jablonec B právě vstřelil branku!
    Defenzíva pražské Dukly skutečně nemá svůj den, její další zaváhání vede k pátému jabloneckému gólu. Ve vápně se po krátké přihrávce k balónu dostal TORFIQ ALI-ABUBAKAR, který neváhal a zakončením k tyči rozšířil své střelecké portfoilo – 5:2!
    45. VARAČKA - 4:2
     
    45
    Dukla B právě vstřelila branku!
    Těsně před koncem prvního poločasu se s notnou dávkou štěstí podruhé v dnešním utkání prosazuje DOMINIK VARAČKA, balón po jeho pokusu pomalu doskákal až za brankovou čáru. Hostující borec si zadělal na hattrick – 4:2!
    40. BREDA - 4:1
     
    40
    Tým Jablonec B právě vstřelil branku!
    Chaos v pražské obraně vede k zásahu číslo čtyři, tohle si defenzíva Dukly opravdu za rámeček nedá! Po sérii krkolomných zákroků ve vápně se balón dostal na kopačku DOMINIKA BREDY, jenž balón za brankovou čáru takřka dotlačil – 4:1!
    38. DANÍČEK - 3:1
     
    38
    Tým Jablonec B právě vstřelil branku!
    Domácí se znovu ujímají dvougólového vedení, po rychlé akci se na listinu střelců zapisuje NIKOLAS DANÍČEK. Buchlák ze své klece loví balón už potřetí – 3:1!
    31. VARAČKA - 2:1
     
    31
    Dukla B právě vstřelila branku!
    MATOUŠ VARAČKA obrovskou šanci nezahodil, z puntíku balón nasměroval do levého dolního rohu jablonecké branky a kontaktní gól Pražanů je na světě – 2:1!
    18. KOBLÍŽEK - 2:0
     
    18
    Tým Jablonec B právě vstřelil branku!
    Na první pokus to nevyšlo, Buchlák si se situací poradil. Ihned poté ale následoval další roh, který už pro jablonecké borce dopadl podstatně lépe: balón za hostujícího gólmana prohlavičkoval FRANTIŠEK KOBLÍŽEK – 2:0!
    11. BREDA - 1:0
     
    11
    Tým Jablonec B právě vstřelil branku!
    Ospalý úvod prvního poločasu prořízla parádní akce z dílny jablonecké rezervy, která se v jedenácté minutě ujímá vedení! Na dlouhý centr z levé strany si počíhal DOMINIK BREDA, který letící balón z bezprostřední blízkosti branky tečoval za bezmocného Buchláka – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 11. Breda, 18. Koblížek, 38. Daníček, 40. Breda, 80. Ali-Abubakar – 31. Varačka (pen.), 45. Varačka, 90. Hodek

    Karty:   3. Breda (JBB)


    FK Jablonec B: Surovčík – Štěpánek, Rozkovec (C), Vošahlík, Koblížek, Munzar (72. Podzimek), Ali-Abubakar, Nykrín (46. Werani), Daníček (85. Břenek), Breda (78. Svrček), Diviš.
    Náhradníci: Fiala.

    Trenér: Jaroslav Vodička.

    FK Dukla Praha B: Buchlák – Mládek (46. Špatenka), Kozojed, Ludvíček, Hodek, Uhlíř (66. Křenek), Jeřábek (78. Krenciv), Villaseca (85. Kočí), Varačka, Hudec, Březina (C).
    Náhradníci: Havlíček.

    Trenér: Aleš Majer.

    Rozhodčí: Tryzna – Ježek, Novotný.

    Diváci: 122
    thejrc.org