IHC Přerov – Brno 6:2 (kon.) | Uh. Brod – Devils Zlín 4:15 (kon.) | IHC Prague Rats – Roller Storm 11:4 (kon.)
ILHK Hr. Králové – Černošice 7:6 (kon.) | IHC Přerov – HC Boskovice inline 9:1 (kon.) | ILHK Hr. Králové – HC Hořovice 6:3 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
6:2 (2:1, 4:1)
Mission Roller Brno
Sobota 14.05.2022, 11:00 • MEO Aréna, Přerov • STILMAT extraliga inline hokeje • 2. kolo
Partner:
     
    39:09
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přichází definitiva na přerovské vítězství, kotouč do prázdné brněnské brány poslal z vlastní obranné poloviny FILIP HRBATÝ. Asistence: Aleš Jergl.
     
    38:53
    Brno kombinovalo v útočném pásmu, ránu Kaukiče z první z pravé strany ale Postava vyrážečkou usměrnil nad bránu.
     
    38:23
    Hosté to zkoušejí bez brankáře!
     
    38:15
    Oddechový čas pro tým Mission Roller Brno.
     
    37:08
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov v ponechané výhodě přidává pátý gól. Indrák posunul puk na ALEŠE JERGLA, který přesprintoval Dominika Hrachovinu, natlačil se před bránu a poté prostřelil padajícího gólmana. Asistence: Daniel Indrák.
     
    36:34
    Před Postavu se protáhl z levé strany Strýček, ale beton domácího brankáře přehodit nedokázal.
     
    33:57
    Puk na přerovskou bránu nasměroval Drobný a domácímu týmu pomohla tyčka!
     
    32:55
    Jergl uháněl na Hrachovinu, tísněn soupeřem se před něj nakonec protáhl z levé strany. Hostující brankář padl k zemi a puk svým tělem dokázal zastavit. Neméně dobrým zákrokem se vzápětí blýskl i Postava, jenž pro změnu zlikvidoval možnost osamoceného Kubici.
     
    29:52
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Ferenc vyslal do úniku PAVLA HANÁKA a domácí kapitán už si věděl rady. Tváří v tvář brankáři zvolil zakončení nad lapačku, kterým dává domácím dvougólový náskok. Asistence: Jakub Ferenc.
     
    28:29
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Husák předal kotouč DANIELU INDRÁKOVI a ten vrací domácímu celku vedení. Kotouč skončil po střele přerovského útočníka z pravé strany ve vzdálenějším koutě Hrachovinovy branky. Asistence: Stanislav Husák.
     
    24:42
    Brno právě vstřelilo branku!
    Pořádnou ránu zdálky nyní předvedl LUKÁŠ KAUKIČ. Jeho povedené zakončení skončilo až v síti přerovské branky za zády Postavy. Asistence: David Sedláček.
     
    24:34
    Vyloučení v týmu Mission Roller Brno:
    D. Hrachovina – 2 min, sevření puku rukou.
     
    23:07
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    Husák – 2 min, sekání.
     
    20:25
    Postava si poradil se střelou Kubici mířící mezi betony. Na druhé straně se dral do brejku Jergl, ale hosté jej nakonec návratem dokázali zastavit.
     
    19:35
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    Navrátil – 2 min, držení.
     
    18:36
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí mohli odskočit o tři góly, když se před bránu protáhl Indrák. Hrachovina ovšem střelu přerovského útočníka dokázal zneškodnit. Vzápětí se dva Brňané ocitli sami před Postavou. FRANTIŠEK KAZLEPKA vzal odpovědnost na sebe a zakončil do horní části branky, nad rameno domácího brankáře. Asistence: Dominik Hrachovina.
     
    16:10
    Rosendorf našel od zadního mantinelu Kaukiče, který měl velkou šanci na snížení skóre. Postava se ale roztáhl na brankovišti a v rozkleku kotouč zastavil. To byl parádní zákrok domácího brankáře!
     
    15:48
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí kapitán Hanák připravil střeleckou pozici JAKUBU NAVRÁTILOVI, který se opřel do kotouče a zvyšuje vedení Přerova na rozdíl dvou branek. Asistence: Pavel Hanák.
     
    13:53
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Holík posunul kotouč na ALEŠE JERGLA, který projel po levé straně hřiště a poté prostřelil Hrachovinu spíše přízemní střelou na bližší tyč. Asistence: Adam Holík.
     
    09:16
    Dva skvělé zákroky Michala Postavy! Ferenc na útočné polovině ztratil kotouč a hosté jeli tři na jednoho. Přerovský brankář ale zastavil jak ránu Ondráčka příklepem, tak i následnou dorážku Strýčka z bezprostřední blízkosti.
     
    05:14
    Přerov rozestavěl přesilovkovou formaci a prudký pas Jergla z levé strany usměrnil na bránu Ferenc. Hrachovina udržel kotouč mezi betony a skóre tak zůstává nerozhodné.
     
    04:42
    Vyloučení v týmu Mission Roller Brno:
    Kubica – 2 min, hákování.
     
    02:32
    Hrbatý oslovil z levé strany Indráka, který byl v mezikruží volný. Domácí útočník trefil pravou tyč hostující branky. Od ní se puk odrazil zpátky do hřiště.
     
    01:29
    Kotouče se zmocnil Jergl a potáhl ho na útočnou polovinu hřiště. Tam objel brněnskou branku a předal kotouč Navrátilovi. Ten z levé strany vystřelil na přední tyč, Hrachovina ale vkleče dokázal betony zakročit.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 14. Jergl (Holík), 16. Navrátil (Hanák), 29. Indrák (Husák), 30. Hanák (Ferenc), 38. Jergl (Indrák), 40. Hrbatý (Jergl) – 19. Kazlepka (D. Hrachovina), 25. Kaukič (Sedláček)


    IHC Night Birds Přerov: Postava (Kocák) – Husák, Ferenc (A), Zbořil, Holík – Hanák (C), Hrbatý, Indrák, Jergl, Navrátil
    Trenér: Jakub Ferenc

    Mission Roller Brno: P. Hrachovina – Strýček, Sedláček, Rosendorf, Kubica (C), D. Hrachovina, Kučeřík – Ondráček, Kazlepka (A), Kaukič, Boček, Dufek, Drobný
    Trenér: Petr Hrachovina

    Rozhodčí: Šiška, Blaha

    Diváci: 108
    thejrc.org