Maďarsko – Česko 0:4 (kon.)
konec
Maďarsko
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Česko
Sobota 14.05.2022, 19:00 • Mátyásföldi Jégcsarnok, Budapešť • Evropský pohár žen do 16 let • Finále
Partner:
    Julie JEBOUSKOVÁ - 0:4
     
    22:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    A po chvilce se v domácí síti třepotá další kotouč. Na pravé straně do sítě dorazila za záda Milibákové odraženou střelu Pietraszové JULIE JEBOUSKOVÁ a Češky zvedají ruce nahoru dnes už počtvrté – 0:4. Asistence: Klaudie Pietraszová.
    22:18 Linda VOCETKOVÁ - 0:3
     
    22:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jdou do tříbrankového trháku. LINDA VOCETKOVÁ si sebrala osamocený kotouč, nabruslila s ním až před Milibákovou. Poté vyslala svižnou střelu, která prosvištěla okolo tyče až za záda maďarské brankářky – 0:3. Asistence: Klaudie Pietraszová a Johanna Tischler.
    15:23 Zikmunda MAZANCOVÁ - 0:2
     
    15:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned po vhazování před Milibákovou se k odraženému kotouči dostala ZIKMUNDA MAZANCOVÁ a ta ho poté doklepla do sítě soupeřek – 0:2. Češky tak navyšují svůj náskok v tomto finálovém utkání. Asistence: Barbora Prošková.
    03:30 Julie JEBOUSKOVÁ - 0:1
     
    03:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se ujímají vedení. V rohu pásma vybojovaly kotouč, Pietraszová ho nechala JULII JEBOUSKOVÉ, která si sjela blíže brance Milibákové a z pravé strany pověsila švihem kotouč do sítě – 0:1. Asistence: Klaudie Pietraszová.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Jebousková (Pietraszová), 16. Mazancová (Prošková), 23. Vocetková (Pietraszová, Tischler), 23. Jebousková (Pietraszová)


    Maďarsko: Milibáková (od 23. Takácsová) – Hajduová, Konczová, Harasztová, Kornyilovová, Szabóová, Vajdaová, Károlyiová – Báhickiová-Tóthová, Imetsová, Torontáliová – Kárpátiová, Mozolaiová, Bánová – Gergelyová, Simonová, Kovácsová-Ferenczová, Polónyiová
    Trenér: Fodor Zoltán

    Česko: Nováková (Šenková) – Slavíčková, Stýblová, Chladová, Paroubková, Hujová, Tischler, Velínská – Čabelová, Jílková, Juříčková – Mazancová, Příhodová, Prošková – Fromová, Skořepová, Vocetková – Jebousková, Pánková, Pietraszová
    Trenér: Rudolf Valla

    Rozhodčí: Dósa – Bereczki, Laár

    Diváci: 184
    thejrc.org