Ath. Bilbao – Osasuna 2:0 (kon.) | Atlético – Sevilla 1:1 (kon.) | Real Betis – Granada 2:0 (kon.)
Celta Vigo – Elche 1:0 (kon.) | Mallorca – Rayo Vallecano 2:1 (kon.) | Getafe – Barcelona 0:0 (kon.)
Cádiz – Real Madrid 1:1 (kon.) | Levante – Alavés 3:1 (kon.) | Villarreal – Real Sociedad 1:2 (kon.)
konec
Atlético Madrid
1:1 (1:0)
Sevilla FC
Neděle 15.05.2022, 19:30 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (21:38:13)
     
    Další program:


    Atlético Madrid

    38. kolo – 22. 5. 2022, 18:30: Real Sociedad – Atlético Madrid


    Sevilla FC

    38. kolo – 22. 5. 2022, 18:30: Sevilla – Athletic Bilbao
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:4.
    Střely mimo: 5:3.
    Rohy: 4:5.
    Ofsajdy: 1:0.
    Fauly: 13:17.
    Júsuf Nasírí vystřelil svou brankou Seville Ligu mistrů
     
    Druhý poločas nabídl parádní fotbal a asi jeden z nejlepších poločasů této sezony španělské LaLigy. Od jeho začátku se hrálo ve vysokém tempu a oba týmy měly dostatek příležitostí na změnu skóre. Zpočátku měli větší gólové příležitosti domácí, hráče Atlética ale zradila koncovka a druhou branku tak přidat nedokázali. To se Atléticu nakonec vymstilo, protože poté se začala show Júsufa Nasírího, který nejdříve minul domácí branku, pak trefil hlavičkou břevno Oblakovy svatyně a nakonec v 85. minutě hlavou dokázal vyrovnat. Emotivní závěr zápasu přinesl ještě několik žlutých karet, další gólová příležitost už ale nepřišla a týmy si tak body rozdělí.

    Atlético zůstane po této remíze na třetí pozici tabulky s jistotou Ligy mistrů. Sevilla remizovala počtvrté za sebou, na čtvrtém místě má ale náskok 3 bodů před rivalem Betisem a lepší vzájemné zápasy. Díky nim tak získala definitivu účasti v příští sezoně Ligy mistrů.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Carrascův centr do šestnáctky vyboxoval brankář hostů Búnú, jenž ale spadl přes Carlose nekoordinovaně na trávník. Naštěstí se zdá, že oba dva jsou v pořádku.
     
    90+4
    Žlutou kartu za zásah Correy vysokou nohou dostává Marcos Acuňa (Sevilla FC). Atlético bude mít v úplném závěru zápasu standardku z prvého křídla.
     
    90+3
    Domácí se snaží ještě zaútočit, hosté ale mají zjevně sil pořád dost a nadále je velmi aktivně presují už na jejich polovině hrací plochy.
     
    90+2
    Mir si nezpracoval nákop z vlastní poloviny hřiště, pak ale stáhl na trávník Giméneze. Jeho druhé žluté kartě zabránilo jen to, že mu byl odmáván ofsajd.
     
    90+1
    Obránci Sevilly mají míč na kopačkách, přihrávají si ho ale jen ve středu pole, protože se jim na přihrávku neotevírají spoluhráči v útoku.
     
    90
    Bude se hrát ještě pět minut.
     
    89
    Žlutou kartu dostává v emotivním závěru zápasu také domácí kapitán Koke (Atlético Madrid), jenž ve vzdušném souboji vletěl do Navase.
     
    88
    Žlutou kartu dostává i trenér Julen Lopetegui (Sevilla FC), který byl až příliš aktivní v protestech proti žluté kartě pro Mira.
     
    88
    Žlutou kartu za šlápnutí na nohu Carrasca dostává Rafa Mir (Sevilla FC).
     
    86
    Žlutou kartu za svlečení dresu dostává Júsuf Nasírí (Sevilla FC).
     
    85
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Aktivita hostů slaví úspěch a je vyrovnáno! Na další Torresův centr z pravé strany si naběhl do středu šestnáctky Atlética JÚSUF NASÍRÍ, jenž se dostal k míči dříve než střídající Felipe, a prudkou hlavičkou ho usměrnil k pravé tyči Oblakovy branky. Asistence: Óliver Torres.
     
    84
    Obrana Atlética tuto standardku vyřešila, míč ale domácí podržet nedokázali a ten se tak dostal zpět k hostům.
     
    83
    Brankář Búnú okamžitě vykopl míč na opačnou stranu, kde se k centru dostal Koundé. Jeho nákop byl sražen na rohový kop.
     
    82
    Atlético zatáhlo míč na útočnou polovinu, kde se pokusilo kombinací dostat do šestnáctky. To se domácím nepovedlo a Koke nakonec vypálil přímo do středu branky.
     
    81
    Correa se hezky uvolnil ve středu pole a otevřel se mu prostor na únik. Míč potáhl až k šestnáctce Sevilly, před ní se ale zamotal v kličkách a o hrací předmět přišel.
     
    80
    Hosté cítí šanci na zvrat v zápase a aktivním presinkem brání domácím v rozehrávce. Obránci Atlética si míč přihrávají jen na vlastní polovině hřiště.
     
    79
    Nasírí se na zadní tyči protlačil k centru Torrese z pravé strany a svou hlavičkou orazítkoval břevno Oblakovy branky.
     
    78
    Střídání v týmu Atlético Madrid:
    ze hřiště odchází Rodrigo de Paul, přichází Héctor Herrera.
     
    78
    Střídání v týmu Atlético Madrid:
    ze hřiště odchází Marcos Llorente, přichází Felipe.
     
    76
    Přestávka na občerstvení hráčů.
     
    75
    Hraje se teď velmi rychle ze strany na stranu. Hosté museli otevřít hru, což dává domácím mnohem více prostoru na rychlé protiútoky.
     
    75
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Nemanja Gudelj, přichází Karim Rekik.
     
    73
    Torresův nákop do domácí šestnáctky podcenili obránci Atlética i vybíhající brankář Oblak, míč tak doletěl až na zadní tyč, kde ho už nedokázal rozběhnutý Nasírí v těžké pozici usměrnit do odkryté domácí branky.
     
    72
    Žlutou kartu za podražení Correy ve středu pole dostává Nemanja Gudelj (Sevilla FC).
     
    71
    Carrascův centr z přímého kopu z levé strany doletěl až do středu pokutového území Sevilly k Savićovi, jenž to ale zjevně nečekal a míč se od něj jen odrazil mimo Búnúovu branku.
     
    70
    Střídání v týmu Atlético Madrid:
    ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Ángel Correa.
     
    68
    Carrasco si naváděl míč z levého křídla na os hřiště, Koundé mu ho ale skluzem vypíchl. Hrací předmět se nicméně odrazil k Llorentemu, jehož tvrdou střelu pod břevno musel brankář Sevilly Búnú vyrazit.
     
    67
    Obránci Sevilly podcenili nákop domácího brankáře Oblaka a před svou šestnáctku musel vyběhnout brankář Búnú, aby míč odkopl do bezpečí.
     
    66
    Nakonec celá tato dlouhá útočná akce Sevilly skončila ztrátou míče na levém křídle a taktickým faulem Delaneyho na de Paula, který znemožnil domácím založit rychlý protiútok.
     
    65
    Sevilla se nadále tlačí do útoku, přes disciplinovanou obranu Atlética se ale ne a ne prosadit. Hosté začínají vypadat trochu bezradně.
     
    65
    Střídání v týmu Atlético Madrid:
    ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Matheus Cunha.
     
    63
    Atléticu se dokonce povedlo kombinující hosty vytlačit do středu pole. Ani teď ale míč nezískalo a Sevilla může pokračovat v útočné akci.
     
    62
    Hosté obléhají domácí obranu, která se zatáhla velmi hluboko. Dobře se pohybující hráči Atlética ale nepouštějí hosty do bezprostřední blízkosti své branky.
     
    60
    Další nákop za obranu soupeře přišel ze strany hostů, brankář Oblak ale opět skvěle přečetl hru a byl u míče jako první.
     
    59
    Atlético odpovědělo svým postupným útokem, na konci kterého byla další kolmice Kokeho na Carrasca. Tu Carrasco tentokrát nedokázal doběhnout.
     
    58
    Střídající Mir se hned zapojil do útoku svého týmu, když si nabíhal za nákopem ze středu pole, v šestnáctce mu ale míč vzal vybíhající brankář Atlética Madrid Jan Oblak.
     
    57
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Rafa Mir.
     
    56
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Ivan Rakitić, přichází Óliver Torres.
     
    55
    Hosté zavezli míč na útočnou polovinu, jejich kombinace kolem pokutového území ale nevedla ani k centru, ani k nebezpečné střele.
     
    53
    Na opačné straně tečoval Gómezovu střelu ze střední vzdálenosti Delaney, míč se ale jen pomalu dokutálel do rukou připraveného brankáře Oblaka.
     
    52
    Na Reinildův centr zprava si mezi obránce Sevilly naběhl Suárez a prudkou hlavičkou v pádu nasměroval míč těsně mimo levou tyč Búnúovy branky.
     
    51
    Centr z rohu obránci Sevilly odhlavičkovali za šestnáctku, Kondogbia ale míč vrátil z pravé strany „do ohně“ a nechybělo moc, aby míč před brankou hostů zasáhli Suárez nebo Giménez. Hrací předmět ale netečovali a ten tak nakonec skončil mimo sevillskou svatyni.
     
    50
    Koke vyslal obloučkem do šestnáctky Sevilly Carrasca, tomu ale na poslední chvíli v střelecké pozici odkopl míč na rohový kop právě Gudelj.
     
    49
    Suárez si ve středovém kruhu elegantně obhodil Gudelje, který ho pak podrazil. Domácí se dožadují karty, hlavní rozhodčí ale záložníkovi Sevilly jen domlouvá.
     
    48
    Střídající Navas se hezky uvolnil na pravém křídle a otevřel se mu prostor i na centr. Svým nákopem ale poslal míč přímo do rukou domácího brankáře Oblaka.
     
    47
    Hosté velmi rychle míč ztratili, stejně rychle ho ale získali i zpět. Jejich pokus o přechod středu pole ukončil čistým skluzem de Paul.
     
    46
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Gonzalo Montiel, přichází Jesús Navas.
     
    46
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Jesús Manuel Corona.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 20:33.
     
    V prvním poločase jsme se rozhodně nenudili. Oba týmy vstoupily do zápasu v ohromném nasazení a i když byl obraz hry víceméně vyrovnaný, tak více nebezpečných situací před brankou soupeře měli nakonec domácí. Už v úvodu zápasu měli velké příležitosti Suárez a Reinildo, ani jeden z nich ale branku Sevilly netrefil. Na opačné straně měl největší gólovou možnost zhruba v polovině prvního dějství Nasírí, ani on ale netrefil prostor tří tyčí. Jediná branka padla téměř přesně po půlhodině hry, kdy poslal míč prudkou hlavičkou pod břevno branky hostů Giménez.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 43 % : 57 %
    Střely na branku: 1:1
    Střely mimo: 2:1
    Rohy: 1:4
    Ofsajdy: 0:0
    Fauly: 6:10
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Acuňa se pak ještě snažil probít do pokutového území Atlética, míč mu ale v poslední chvíli před střelou odskočil směrem k připravenému domácímu brankáři Oblakovi.
     
    45+2
    Ti však rozehráli nepřesně a Montielovi se na pravé straně otevřel prostor na únik. Míč proto potáhl k šestnáctce Atlética a jeho centr musel ve skluzu zastavit Savić.
     
    45+1
    S nákopem do šestnáctky si obrana hostů poradila, obránci Sevilly ale pod tlakem odehráli míč jen na útočnou polovinu k obráncům Atlética.
     
    45
    Domácí střídačka se dožadovala žluté karty pro Gudelje až příliš hlasitě a hlavní rozhodčí proto ukázal žlutou kartu nejaktivnějšímu protestujícímu Mariovi Hermosovi (Atlético Madrid). Pak ještě domlouval trenérovi Simeonemu.
     
    44
    Z Carrasca se stává mučedník tohoto zápasu. Jeho další průnik ukončil úderem do hrudi Gudelj a domácí křídelník se jen velmi těžce zvedá z trávníku.
     
    43
    Sevilla získala další rohový kop, tyto standardky ale jsou v podaní hostů v prvním poločase ztrátou času, protože i tentokrát ho bez problémů vyřešila obrana Atlética Madrid.
     
    42
    Carrasco asi chtěl nacentrovat míč do šestnáctky, jeho prudký nákop se ale zakroutil tak, že gólman Sevilly musel zasáhnout a míč chytit.
     
    41
    První žlutou kartu zápasu dostává za podkopnutí Carrasca po odehrání míče Gonzalo Montiel (Sevilla FC).
     
    40
    Centr Rakitiće od rohového praporku doletěl ve středu pokutového území Atlética na hlavu Carlose, ten ale míč usměrnil přímo do rukou brankáře Oblaka.
     
    39
    Gólman Sevilly Búnú kulatý nesmysl bez váhání nakopl na útočnou polovinu, kde na pravé straně vybojoval pro hosty další rohový kop Ocampos.
     
    38
    Centr z rohového kopu hostů domácí obrana vyřešila a do úniku vyrazil po levé straně Carrasco. Při snaze o kličku přes obránce si ale míč předkopl příliš daleko od nohy.
     
    36
    Po faulu Diega Carlose získali domácí standardku z pravé strany útočné poloviny. Carrasco centrem z ní nenašel žádného spoluhráče v pokutovém území Sevilly.
     
    35
    Gómezův centr zleva byl příliš vysoký pro všechny hráče v pokutovém území Atlética, míč ale na druhé straně zastavil Ocampos. Ten ho vrátil do šestnáctky domácích, kde však skončil v rukou brankáře Oblaka.
     
    34
    Ani druhý pokus o útok po inkasované brance se Seville nepovedl a domácí hosty vytlačili až k jejich šestnáctce.
     
    33
    Hosté hned po výkopu po inkasované brance odevzdali míč domácím, kteří se pokusili o rychlou protiakci. Carrasco si však nákop na levé křídlo zpracovat nedokázal a hrací předmět skončil za brankovou čárou.
     
    32
    Přestávka na občerstvení hráčů.
     
    30
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Právě po tomto rohovém kopu otevírají domácí skóre! Na Carrascův centr si na přední tyči odskočil od obránce JOSÉ GIMÉNEZ, jenž prudkou hlavičkou pod břevno poslal míč za záda bezmocného brankáře Búnúa. Asistence: Yannick Carrasco.
     
    30
    Mezeru Atlético nenašlo, Suárez ale svým průnikem po levém křídle vybojoval pro domácí alespoň rohový kop.
     
    29
    Postupnou kombinací se ale domácí stejně dostali na útočnou polovinu. V této chvíli se snaží najít mezeru v obranném postavení Sevilly.
     
    28
    Slovinský gólman Atlética Madrid vyrazil ze své branky, aby zastavil další kolmici na Nasírího. Povedlo se mu to, jeho obránci se ale o rychlou rozehrávku svého útoku nepokusili.
     
    27
    Domácí s rozehrávkou nikam nespěchali a možná to tak bylo lepší, protože když se ji pokusili zrychlit, tak přišel z jejich strany jen nepřesný pas na Suáreze.
     
    26
    Nasírí se tentokrát pokusil o individuální průnik, ten mu však čistým skluzem před vlastní šestnáctkou ukončil Savić.
     
    25
    Držení míče: 34 % : 66 %
     
    24
    Delaney vyslal obloučkem za domácí obranu do úniku Nasírího, který střílel už v šestnáctce z první. Jeho střela skončila mimo Oblakovu branku.
     
    23
    Atlético se pokusilo o založení postupného útoku, tato snaha ale skončila už ve středu nepřesnou přihrávkou Kokeho. Sevilla může přejít do protiútoku.
     
    22
    Koundé se vysunul z pozice obránce až do šestnáctky, kde si nabíhal na Gómezův nákop z křídla. Jeho hlavička skončila výrazně mimo Oblakovu branku.
     
    20
    Po velmi aktivním úvodu z obou stran se hra v posledních minutách uklidnila a teď sledujeme spíše boj o střed pole. Ani jednomu z týmů se zatím nepovedlo získat převahu.
     
    19
    K němu se ale nakonec nedostali, protože Savić vystihl kolmici na rozběhnutého Nasírího. Hráči Atlética se však následně dostali pod tlak napadajících hostů a míč odkopli jen do středu pole.
     
    18
    Obránci Sevilly následně založili postupnou rozehrávkou útok, kterým se pomalu přibližují k pokutovému území Atlética Madrid.
     
    17
    Jejich útočná akce ale nevedla k ničemu. Domácí brankář Oblak pak nakopl míč na útočnou polovinu, kde v souboji o něj zasáhl Carrasco Montiela rukou do obličeje.
     
    16
    S centrem od rohového praporku si obrana Atlética poradila, odražený míč ale získali hosté, kteří přecházejí k postupnému útoku.
     
    15
    Na Gómezův centr z levého křídla si nabíhal na zadní tyči Ocampos, Reinildo ale dokázal před ním srazit míč na rohový kop.
     
    14
    Tentokrát se však hostům povedlo zastavit jejich akci ještě předtím, než přišel centr nebo střela. Sevilla po zisku míče okamžitě přenesla hru na opačnou stranu.
     
    13
    Zdá se, že domácí postupně přebírají iniciativu a postupně se opět přibližují kombinací na krátké přihrávky k pokutovému území Sevilly.
     
    12
    Tečovaný centr z pravé strany odvrátil z vlastní šestnáctky Carlos a následně při snaze o založení rychlého protiútoku podrazil ve středu pole Rakitiće Kondogbia.
     
    11
    Seville se dvakrát za sebou nepovedlo rozehrát a míč ve středu pole získali domácí. Ti si ho pro jistotu zatáhli zpět na vlastní polovinu hřiště.
     
    9
    Utkání začalo v pekelném tempu a oba týmy zatím nedávají najevo, že by chtěli hrát jinak než dopředu. Míč mají v této chvíli pod kontrolou hráči Atlética.
     
    8
    De Paul našel svým centrem z přímého kopu v šestnáctce Sevilly hlavu Reinilda, jeho zakončení ale skončilo těsně mimo branku hostů.
     
    7
    Montiel podrazil na levém křídle rozběhnutého Carrasca. Standardka pro Atlético Madrid.
     
    6
    Další tvrdý souboj o míč ve středu pole už zvedl ze střídačky i trenéra Sevilly Lopeteguiho. Tomu se vůbec nelíbil zákrok Kondogbii na Delaneyho.
     
    5
    Domácí vytlačili vysokým presinkem hosty k jejich šestnáctce a před ní vypíchl Gómezovi míč de Paul. Hrací předmět se pak dostal do pokutového území přímo k rozběhnutému Suárezovi, jenž vypálil po zemi mimo branku Sevilly.
     
    4
    Obránci Sevilly se s dlouhou rozehrávkou nezdržovali a hned nakopli míč na hrot útoku na Nasírího. Ten se snažil o průnik do šestnáctky, při zpracování mu ale hrací předmět odskočil.
     
    3
    Výkop brankáře Sevilly do středu pole získali hráči Atlética, kteří hned založili svůj protiútok. Ten vedl po levé straně Reinildo, jenž nacentroval přesně do rukou gólmana Búnúa.
     
    2
    Už úvod zápasu dává tušit, že dnes uvidíme velmi vypjaté utkání. Po souboji s Gómezem zůstal na trávníku ležet de Paul, také on ale bude v pořádku.
     
    1
    První útok v utkání patřil hostům. Nasírí se snažil o kličku přes Giméneze, ten ho ale ve velmi tvrdém souboji čistě srazil na trávník.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Atlético bude hrát ve svých tradičních červeno-bílých dresech, Sevilla v bílých.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše, zápas tak o malou chvíli začne.
    Po zápase se s fanoušky Atlética rozloučí Luis Suárez a Héctor Herrera, kteří po sezoně v madridském klubu končí
     
    Úvodní sestavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Savić, Giménez, Reinildo – Kondogbia – M. Llorente, de Paul, Koke (C), Carrasco – Griezmann, Suárez I.

    Náhradníci: Lecomte – Correa, H. Herrera, Wass, Felipe, Cunha, M. Hermoso, J. Serrano, Simeone.

    Trenér: Diego Simeone

    Sevilla FC: Búnú – Montiel, Koundé, Carlos, Acuňa – Rakitić (C), Gudelj, Delaney – Ocampos, Nasírí, Al. Gómez.

    Náhradníci: Dmitrović, A. Pastor – Augustinsson, Rekik, Jordán, Corona, Munír, Mir, Navas, Ó. Torres.

    Trenér: Julen Lopetegui

    Rozhodčí: Martínez – Villanueva, Latre.
     


    Vzájemné zápasy

    V zápasech Atlética Madrid se Sevillou v posledních letech platí, že domácí tým neprohrává. Tým hrající venku vyhrál v zápase těchto dvou týmů naposledy ještě v únoru 2018, kdy vyhrálo Atlético v Seville 5:2. Pak následovaly čtyři zápasy za sebou, které skončily remízami, a následně tři zápasy, které vyhráli domácí. První vzájemný souboj v této ligové sezoně vyhrála Sevilla doma 2:1.

    Posledních 5 vzájemných ligových zápasů:
    2. 11. 2019: Sevilla – Atlético Madrid 1:1
    7. 3. 2020: Atlético Madrid – Sevilla 2:2
    12. 1. 2021: Atlético Madrid – Sevilla 2:0
    4. 4. 2021: Sevilla – Atético Madrid 1:0
    18. 12. 2021: Sevilla – Atlético Madrid 2:1
     


    Sevilla FC

    Sevilla byla dlouho na druhém místě za suverénním Realem Madrid, v posledních týdnech ale jakoby jí došla šťáva. Od začátku března vyhrála v LaLize jen dvakrát a tabulkou se tak postupně propadla až na čtvrté místo. Před pátým Betisem však má dvě kola před koncem sezony náskok 5 bodů, případný dnešní bodový zisk by tak Seville definitivně zajistil Ligu mistrů v příštím ročníku. Propad Sevilly byl způsoben hlavně menší útočnou produktivitou, obrana tohoto klubu je totiž nadále nejlepší ve španělské LaLize (29 inkasovaných gólů). Celkově se ale Seville příliš nedařilo v této sezoně ani venku, protože na cizích trávnících vyhrála jen šestkrát.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Sevilla – Real Madrid 2:3
    Levante – Sevilla 2:3
    Sevilla – Cádiz 1:1
    Villarreal – Sevilla 1:1
    Sevilla – Mallorca 0:0
     


    Atlético Madrid

    Madridský klub bude v tomto souboji hájit třetí pozici v tabulce, na které má před svým dnešním soupeřem jednobodový náskok. Výše už se Atlético zřejmě neposune, protože na druhou Barcelonu ztrácí dvě kola před koncem ligového ročníka pět bodů. Atlético si možnost bojovat o titul prohrálo především na začátku tohoto kalendářního roku, kdy se dostalo do velké krize, pak se ale dokázalo zvednout a už v předstihu si vybojovalo místo v příští sezoně Ligy mistrů. Minulý týden se mu v madridském derby podařilo zdolat i jistého mistra Real 1:0 a toto čisté konto potvrdilo i zlepšení defenzívy, která v této sezoně nezvykle nestála na úplně pevných nohách. Doma se ale Atléticu navzdory všem problémům v této sezoně daří a je druhým nejlepším týmem španělské LaLigy v zápasech doma.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Atlético Madrid – Espanyol 2:1
    Atlético Madrid – Granada 0:0
    Athletic Bilbao – Atlético Madrid 2:0
    Atlético Madrid – Real Madrid 1:0
    Elche – Atlético Madrid 0:2
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Atlético Madrid – Sevilla FC. Utkání 37. kola španělské LaLigy začíná v 19:30.

    Michal Sadlek

    Branky: 30. Giménez (Carrasco) – 85. Nasírí (Ó. Torres)

    Karty:   45. M. Hermoso (ATM), 89. Koke (ATM) – 41. Montiel (SEV), 72. Gudelj (SEV), 86. Nasírí (SEV), 88. Mir (SEV), 88. trenér J. Lopetegui (SEV), 90+4. Acuňa (SEV)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:17.
    Atlético Madrid: Oblak – Savić, Giménez, Reinildo – Kondogbia – M. Llorente (78. Felipe), de Paul (78. H. Herrera), Koke (C), Carrasco – Griezmann (70. Correa), Suárez I (65. Cunha).
    Náhradníci: Lecomte – Wass, M. Hermoso, J. Serrano, Simeone.

    Trenér: Diego Simeone

    Sevilla FC: Búnú – Montiel (46. Navas), Koundé, Carlos, Acuňa – Rakitić (C) (56. Ó. Torres), Gudelj (75. Rekik), Delaney – Ocampos (46. Corona), Nasírí, Al. Gómez (57. Mir).
    Náhradníci: Dmitrović, A. Pastor – Augustinsson, Jordán, Munír.

    Trenér: Julen Lopetegui

    Rozhodčí: Martínez – Villanueva, Latre

    Diváci: 58 138
    bahis siteleri