Carolina – Boston 3:2 (kon.) | Toronto – Tampa 1:2 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:0 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:2 (0:1, 1:1, 0:0) Stav série: 3:4
Tampa Bay Lightning
Neděle 15.05.2022, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • Play-off NHL • Čtvrtfinále V. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Hezké nedělní ráno při sledování textového přenosu z NHL. Dnes nás čeká očekávaný sedmý duel série prvního kola mezi Torontem a Tampou. Začínáme krátce po 1:00.
     
    Dosavadní průběh série

    1. zápas

    Toronto – Tampa 5:0

    Branky a nahrávky: 19. Muzzin (Kaše, Michejev), 27. Matthews (Marner, Tavares), 30. Kämpf (Marner), 37. Marner (Rielly, Matthews), 49. Matthews (Kaše, Rielly)

    2. zápas

    Toronto – Tampa 3:5

    Branky a nahrávky: 28. Bunting (Marner, Matthews), 52. Marner (Muzzin, Matthews), 56. Kerfoot (Brodie) – 20. Hedman (Killorn), 23. Perry (Hedman), 30. Kučerov (Hedman, Stamkos), 42. Hagel (Paul, Kučerov), 46. Point (Kučerov, Hedman)

    3. zápas

    Tampa – Toronto 2:5

    Branky a nahrávky: 32. Colton (Sergačjov, Palát), 46. Palát (Killorn, McDonagh) – 5. Rielly (Bunting, Marner), 10. Blackwell (Ljubuškin, Engvall), 26. Kämpf, 59. Michejev (Engvall), 60. Michejev (Engvall)

    4. zápas

    Tampa – Toronto 7:3

    Branky a nahrávky: 1. Stamkos (Kučerov, Hedman), 6. Bellemare, 8. Maroon (Sergačjov), 24. Colton (Hagel, Foote), 26. Perry (Kučerov, Point), 55. Palát, 58. Colton (Hagel, McDonagh) – 43. Nylander (Matthews, Rielly), 53. Nylander (Tavares), 56. Muzzin (Brodie, Blackwell)

    5. zápas

    Toronto – Tampa 4:3

    Branky a nahrávky: 24. Tavares (Nylander, Giordano), 44. Rielly (Tavares, Nylander), 45. Nylander (Michejev, Holl), 54. Matthews (Marner, Bunting) – 6. Stamkos (Kučerov, Palát), 7. Hedman (Killorn, Kučerov), 49. McDonagh (Colton, Paul)

    6. zápas

    Tampa – Toronto 4:3 po prodloužení

    Branky a nahrávky: 18. Palát, 31. Cirelli, 50. Kučerov (Point, Stamkos), 79. Point (Killorn, Hagel) – 32. Matthews (Giordano, Nylander), 40. Tavares (Spezza, Kaše), 40. Tavares (Nylander, Kerfoot)
     
    Česká a slovenská stopa

    Ondřej Kaše (Toronto)
    David Kämpf (Toronto)
    Erik Černák (Tampa)
    Jan Rutta (Tampa)
    Ondřej Palát (Tampa)
     
    Toronto zatím pokaždé v této sérii vedlo, ale stejně bude muset rozhodnout sedmé utkání na jeho ledě. Hokejisté Maple Leafs po domácí výhře v pátém duelu jeli do Tampy s mečbolem v kapse. V průběhu druhé části prohrávali o dvě branky, ale i díky dvěma trefám Johna Tavarese průběh střetnutí otočili. Tampa se ale nevzdala a deset minut před koncem třetí třetiny vyrovnala z hokejky Nikity Kučerova. Poté už to bylo v prodloužení kdo s koho. Toronto nakonec inkasovalo na konci prvního prodloužení, kdy rozhodl Brayden Point. Obhájce Stanley Cupu tedy stále žije, zatímco kanadský celek dál jen pošilhává po postupu do druhého kola.
     
    Úvodní sestavy:

    Toronto Maple Leafs: Campbell (Källgren) – Ljubuškin, Rielly, Brodie, Muzzin, Holl, Giordano – Marner (A), Matthews (A), Bunting – Kerfoot, Tavares (C), Michejev – Engvall, Kämpf, Nylander – Kaše, Blackwell, Spezza.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Černák, Hedman (A), Bogosian, McDonagh (A), Foote, Sergačjov – Kučerov, Stamkos (C), Palát – Point, Cirelli, Killorn – Hagel, Paul, Colton – Perry, Bellemare, Maroon.
    Trenér: John Cooper

    Rozhodčí: McCauley, Furlatt – Cherrey, Kovachik.
     
    Všichni aktéři dnešního duelu jsou už na hrací ploše, následují státní hymny Kanady a USA.
     
    Všechny formality již máme za sebou! Nic nebrání tomu, aby dnešní duel mohl odstartovat!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly vyznělo lépe pro domácí, kteří se okamžitě vrhají kupředu.
     
    00:20
    Hned v úvodu se domácí usadili v útočné třetině. Bunting se snažil uvolnit, přes Hedmana však přejít nedokázal.
     
    00:55
    Ve středním pámu nabral rychlost Tavares, okamžitě po přejetí modré čáry domácí kapitán vypálil. Vasilevskij na jeho ránu viděl a betonem ji vyrazil mimo led.
     
    01:34
    Giordano pálil od modré, střela domácího obránce však skončila hned na prvním bloku hostů.
     
    02:14
    Maroon si dokázal udělat prostor za brankou, následně našel zkušený útočník hostů Perryho, který si už kotouč připravoval na střelu, na poslední chvíli mu však kotouč přeskočil čepel.
     
    02:36
    První nebezpečnější akce zápasu. Michejev dokázal udržet kotouč před dotírajícím Footem, následně domácí křídelník našel rozjetého Kämpfa. Ten svojí ranou trefil pouue blok hostující obrany.
     
    03:35
    Lightning se na delší dobu usadili v útočném pásmu. Rány od Bogosiana a McDonagha nebyly přesné, obě minuly branku.
     
    04:31
    Velkou obětavost předvedl domácí Mitch Marner, který zaklekl do střely od modré čáry a zmařil tak náznak příležitosti hostujícího celku.
     
    05:00
    Pět minut hry za námi. Zatím jsme viděli pouze jednu střelu na branku, kterou obstarali hráči hostí, Maple Leafs zatím na nule.
     
    05:47
    Rielly nahazoval kotouč od modré po zaváhání hostů, Vasilevskij měl na jeho pokus dobrý výhled, a tak ho střela domácího obránce nezaskočila.
     
    06:05
    Díky dobrému napadání se dostal ke kotouči Kerfoot, který našel ve velké šanci Tavarese. Domácí kapitán byl však až moc blízko brankáři hostí, a tak nedokázal přesně zakončit.
     
    06:22
    Ve velké příležitosti se vyskytl Mitch Marner, po střele jednoho ze spoluhráčů se dostal kotouč ke kanadskému křídelníkovi ve službách Maple Leafs. V dobré příležitosti ale Marner těsně minul soupeřovo branku!
     
    07:24
    Nylander sice našel Kerfoota za hostující obranou, domácí útočník se však nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    07:48
    Po nahození od modré se kotouč odrazil na hůl Paula, tvrdá rána z velkého úhlu ale nebyla přesná.
     
    07:55
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Brandon Hagel – 2 min., podrážení.
     
    07:55
    Hagel podrazil u mantinelu Kerfoota. První přesilovou hru zápasu mají k dispozici domácí.
     
    08:12
    Rielly vybídl ke střele Matthewse. Dělovka domácího útočníka ale nebyla přesná, dokonce Maple Leafs vyhnala z útočného pásma.
     
    08:43
    Maple Leafs v přesilové hře se střelbou nešetří. Tentokrát se o střelecký pokus postaral Nylander, který však svoji ránu poslal přímo do náruče hostujícího brankáře.
     
    09:05
    Rielly obětavě udržel pásmo, díky tomu se ke střele následně dostal Nylander. Svojí ránu poslal švédský útočník domácích pouze nad branku.
     
    09:55
    Hagel je zpět na ledě. Hosté první těžké momenty přečkali a jsou v plném počtu.
     
    10:06
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Mark Giordano – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    10:06
    Giordano nešťastně vyhodil kotouč mimo led, přesilovou hru si tak zahrají i hosté.
     
    10:38
    Domácím se podařilo osvobodit, Hedman bude rozjíždět další akci až od svého brankáře.
     
    11:17
    Po křižném pasu od Kučerova pálil v dobré příležitosti Stamkos, toho zablokoval Holl. Dorážku Killorna poté dokázal zlikvidovat Campbell, jehož lapačka byla ve správný čas na správném místě.
     
    12:06
    Giordano se již vrací na ledovou plochu, ani hosté tedy nevyužili svoji první početní výhodu.
     
    12:49
    Špatný přechod přes modrou čáru od domácího celku. Po komerční pauze se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    13:06
    Další rychlá protiútok domácích, rychlá akce Maple Leafs. Ani tentokrát z toho branka nebyla. Rána Marnera z úhlu neměla gólové parametry.
     
    14:30
    Tvrdé souboje za domácí brankou, vítězem se nakonec stal domácí Justin Holl, který dokázal vydolovat kotouč a přesně rozehrát.
     
    15:00
    Blackwell ukořistil kotouč ve středním pásmu, po hezkém uvolnění vybídl k zakončení Spezzu. Střelu domácího veterána dokázal Vasilevskij vyrážečkou dostat do bezpečí.
     
    15:48
    Nahození Sergačjova od modré neprošlo přes několik těl stojících před ním, Maple Leafs posílají kotouč žabičkou do středního pásma.
     
    16:59
    Individuální akci vytáhl Tavares. Domácí kapitán si prohodil Foota, následné rychlé zakončení však skončilo v lapačce hostujícího brankáře.
     
    17:11
    Point přichycen v ofsajdu. Hostující útočník si následně nešťastně ublížil, Point okamžitě míří do kabin, nevypadá to s ním vůbec dobře.
     
    18:17
    Domácí se hnali do přečíslení. Michejev zvolil střelu, která ale nebyla přesná.
     
    18:24
    Tampa právě vstřelila branku! Hosté jdou do vedení! Ránu Coltona vyrazil Campbell pouze na hůl NICKA PAULA, který kotouč dorazil do poloodkryté branky domácích. Asistence: Ross Colton.
    18:24 Nick PAUL - 0:1
     
    18:35
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Steven Stamkos – 2 min., podrážení.
     
    18:35
    Marner se dokázal protáhnout mezi hostující obránci. Neobešlo se to bez faulu Stamkos, domácí si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    19:35
    Přesilová hra domácímu celku zatím vůbec nevychází, Lightning se po několikáté osvobozují.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní třetinu dnešního duelu, po které odchází spokojenější do kabin hosté. Oba týmy si během první periody vypracovaly několik gólových příležitostí. Ujala se však pouze jedna, a to hostující z hokejky Nick Paula, který poslal hosty do vedení. To je pro další průběh duelu opravdu velmi důležité. Hned v pěti ze šesti duelů série totiž zvítězil tým, jenž vstřelil úvodní branku. Hosty však do dalšího průběhu zápasu jisté musí strašit ztráta Braydena Pointa, který se ke konci třetiny poroučel do kabin po nešťastném pádu. S jeho vrácením do zápasu to nevypadá vůbec dobře, to by byla pro hosty velká ztráta. V dalším průběhu zápasu se máme rozhodně na co těšit!
     
    Oba týmy jsou zpět na ledě, jdeme na druhou část!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Domácí ještě dohrávají početní výhod z konce první třetiny.
     
    21:23
    McDonagh nedokázal udržet kotouč před modrou čarou, ofsajdové postavení hostujícího celku.
     
    21:49
    Dobrou práci s hokejkou předvedl Vasilevskij, který rozehrál další útočnou akci hostů.
     
    22:55
    Další velmi dobrá akce domácího celku, ani tentokrát však nekončí gólem. Brodie si po nabídce Nylandera ještě vylepšil pozici a následně našel Tavarese. Obětavá obrana hostů ale dokázala vyřešit i tuhle situaci.
     
    23:44
    Tvrdým hitem atakoval jednoho z hostů Blackwell, za což sklízí domácí útočník velký potlesk od fanoušků.
     
    24:45
    Tvrdá dělovka Brodieho končí v náručí hostujícího brankáře, po komerční pauze se bude vhazovat po pravici.
     
    24:55
    Colton se nezvládl udržet před modrou čarou, hra se přesouvá do středního pásma.
     
    25:30
    Mezi domácími obránci se dokázal protáhnout Perry, který v dobré příležitosti našel pouze náruč domácího brankáře.
     
    25:55
    Opět pálil Perry, tentokráte od modré čáry. I tentokrát byl ve vzájemném souboji úspěšnější brankář domácího celku.
     
    26:26
    Kämpf si až moc dlouho hrál s kotoučem ve středním pásmu, až ho ztratil. Chybu domácího útočníka však nedokázali hosté zužitkovat.
     
    27:05
    Po rychlém přechodu modré čáry se do obrovské šance dostal Nick Paul, tentokrát ho však Campbell v domácí brance vychytal.
     
    28:32
    Těžká rána pro domácí. Krásnou akci předvedl John Tavares, který si dokázal udělat střelecký prostor a přesnou střelou se dokonce prosadit. Branka však neplatí, ještě než domácí kapitán vystřelil, tak se nedovoleného bránění dopustl Justin Holl. Místo srovnání skóre tu tedy máme přesilovou hru hostů.
     
    28:32
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Justin Holl – 2 min., nedovolené bránění.
     
    29:15
    Hedman vybídl ke střele Kučerova, ten svojí dělovkou trefil pouze blokujícího Giordana.
     
    29:29
    Zpoza branky se zkusil vytočit Killorn, Campbell na celou situaci připraven. Po dalším zákroku přerušuje strážce domácí svatyně hru.
     
    30:08
    Hosté ve velké tlaku při přesilové hře, těžké chvíle pro Maple Leafs.
     
    30:15
    Po nahození od modré čáry poskakoval kotouč volně před brankou. Ani jeden z hostující hráčů ho však nedokázal dostat do sítě!
     
    30:32
    Holl je na ledě, domácí jsou v plném počtu.
     
    33:03
    Po důrazném přistoupení k protihráči dokázal Ljubuškin vybojovat kotouč, následná rozehrávka už tak úspěšná nebyla, Lightning však zaváhání domácího obránce využít nedokázali.
     
    33:25
    Toronto právě vstřelilo branku! Tentokrát už máme srovnáno! Matthews našel volného MORGANA RIELLYHO, který přesnou střelou pod horní tyč nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Auston Matthews a Mitch Marner.
    33:25 Morgan RIELLY - 1:1
     
    34:05
    Domácí jsou po vstřelené brance na koni, po odrazu se dostal k zakončení Kämpf, který ale svojí střelou minul branku.
     
    35:16
    McDonagh vyvezl kotouč a našel u leévho mantinelu Cirelliho, ten minul domácí branku.
     
    35:50
    Ze strany se hnal na hostujícího brankáře Nylander, který obral o kotouč Foota. Domácí útočník to udělal náramně, chyběl tomu pouze gól!
     
    36:32
    Tampa právě vstřelila branku! Hosté opět odskakují! Poslední minuty patřily domácímu celku, prosazují se však hosté. NICK PAUL se dokázal možná trochu se štěstím uvolnit přes Brodieho a následně přesně zakončit. Bez asistence.
    36:32 Nick PAUL - 1:2
     
    37:23
    Skóre pro hosty mohlo být ještě veselejší! Po ráně Kučerova zazvonila levá tyč domácí branky!
     
    39:10
    Dobrý tlak domácího celku, dvěma obětavými pády do střel však hostující obránci zabránil větším šancím.
     
    39:52
    Těsně před sirénou pálil ještě Stamkos, tentokrát ale hostujcíí kapitán pálil nepřesně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina dnešního duelu je minulostí. Během prostřední části zápasu jsme viděli po jedné brance na každé straně. Maple Leafs se podařilo vyrovnat ve čtyřiatřicáté minutě, kdy se prosadil Morgan Rielly. Vyrovnaný stav však vydržel pouze tři minuty. Svojí druhou brankou v zápase vrátil Lightning vedení Nick Paul, který je tedy zatím hrdinou dnešního rozhodujícího duelu. Maple Leafs jsou tak jednu třetinu od konce sezony, hosté naopak od postupu do druhého kola.
     
    Všichni aktéři dnešní bitvy jsou zpět na ledě, je před námi třetí část!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Muzzin se při tlaku v útočném pásmu neodhodlal ke střele, naopak vybídl ke střele Matthewse, ten byl však dobře bráněn soupeřem.
     
    41:04
    Po velkém propadnutí domácích se hosté hnali do přečíslení tři na jednoho. Killorn se rozhodl ke střele, jeho ránu dokázal Campbell vyrazit ramenem.
     
    41:44
    Po rychlém přechodu přes modrou čáru vystřelil dělovkou Perry. Tvrdá rána hostujícího útočníka našla pouze náruč Campbella.
     
    42:08
    Hagel nabral rychlost, protáhl se podél levého mantinelu. Jeho pokus najít před brankou najít spoluhráče se nevydařil.
     
    42:46
    Muž dnešního zápasu Nick Paul předvedl skvělý návrat do obrany, na poslední chvíli zmařil slibně vyvíjející se příležitost domácích.
     
    43:21
    Další nápor domácích. Postupně pálil Marner, Matthews i Bunting. Vasilevskij však na všechny pokusy domácích hráčů připraven.
     
    43:35
    Tečovanou střelu od modré poslal na branku Kaše, jeho rána prosvištěla jen těsně kolem levé tyče hostující branky!
     
    43:58
    Nick Paull nabral rychlost, nacpal se před Blackwella do zakončení. Při snaze vystřelit tvrdě sestřelil Campbella, který zůstává na ledě.
     
    43:58
    Vypadá to však, že domácí brankář to rozhýbe a bude připraven pokračovat v zápase.
     
    45:50
    Muzzinovo nahození končí po teči v ochranné síti. Vhazovat se bude před brankou hostí.
     
    46:19
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Ondřej Palát – 2 min., hákování.
     
    46:19
    Mitch Marner se dokázal krásně uvolnit přes Paláta, který musel sáhnout k faulu. Maple Leafs tak mají příležitosti ke srovnání skore.
     
    46:30
    Matthews rychle švihnul zápěstím a zkusil vypálit. Jeho rána končí na blokujícím obránci.
     
    47:05
    Nylander pálil po kontatku s jedním z hostů, domácí fanoušci se zlobí, žádali si totiž vyloučení. Rozhodčí ale tentokrát zůstavají klidní.
     
    47:28
    Domácí obléhají branku, zatím se však hosté zvládají bránit.
     
    48:19
    Palát je zpět na ledě, domácí pohrdli velkou příležitostí ke skórování.
     
    49:09
    Zakázané uvolnění domácích. Někteří hráč Toronta jsou na ledě již opravdu dlouhou dobu, těžká chvíle pro domácí.
     
    49:21
    Celou situaci vyřešil jistým zákrokem Campbell, po komerční pauze se bude vhazovat po levici domácího brankáře.
     
    50:41
    Tvrdé souboje ve středním pásmu, poprvé končí na zemi Marner, o několik sekund později i Cirelli.
     
    51:38
    Hosté si už nekomplikují situaci, dvakrát po sobě hráči Tampy poslali kotouč lobem do středního pásma.
     
    52:43
    Podél levého mantinelu nabral rychlost Michejev, střelou na přední tyč na svého krajana v brance soupeře nevyzrál.
     
    53:16
    Dobré střídání třetí útočné formace Maple Leafs, ani tentokrát se žádné ze šancí Toronta neujala. Lightning tak drží necelých sedm minut před koncem vedení.
     
    55:00
    Giordano odehrál kotouč před všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před Campbellem.
     
    56:51
    Maple Leafs dobývají pevnou obranu soupeře, fanoušci ženou svůj celek k vyrovnání, zatím se však hosté s přehledem brání.
     
    57:09
    Rychlý protiútok hostů končí střelou Kučerova do lapačky Campbella. Hosté budou v útočné třetině šetřit drahocenné sekundy.
     
    57:40
    K odraženému kotouči se dostal Rielly. Z dobré pozice však domácí obránce našel pouze náruč brankáře hostí.
     
    57:40
    Campbell je pryč z branky, Maple Leafs to zkoušejí v šesti.
     
    58:39
    Marner hledal přes šířku kluziště Tavarese, obětavě hosté dokázali kotouč odpálit do bezpečí.
     
    58:50
    Domácí střídačka si vyžádala oddechový čas.
     
    59:10
    Padesát sekund do konce, hraje se v útočné třetině hostů. Pro Toronto to vypadá už nedobře.
     
    Konec zápasu.
     
    Fantastická série mezi Torontem a Tampou Bay je za námi. Rozhodující sedmé finále dokázali lépe zvládnout obhájci titulu z Tampy, kteří zvítězili 2:1 a radují se z postupu do semfiinále Západní konferene. Hrdinou dnešního duelu se stal Nick Paul, který vstřelil dvě branky svého celku. Domácí měli ve třetí třetině tlak, vypracovali si několik příležitostí, všechny však pochytal výborně chytající Andrej Vasilevskij, který tak dotáhl svůj celek opět k postupu.

    Maple Leafs byli více než vyrovnaným soupeřem obhájci trofeje, ani letos ale nedokázali zlomit své prokletí, vítězná série v play-off ani letos nepřišla. Je z toho tedy opět vypadnutí v 1. kole play-off a na Ontario dnes zřejmě dopadne velký smutek. Naopak Tampa ukázala opět svojí sílu ve vyřazovacích bojů a sezoná pro Lightning bude pokračovat. Ve druhém kole play-off narazí na vítěze základní části Floridu Panthers.
     
    Kdo se postavil do brankoviště
    Jack Campbell (TOR) – 23 zákroků, 2 OG, úspěšnost zákroků 92 %, odchytal 58:01
    Andrej Vasilevskij (TBL) – 30 zákroků, 1 OG, úspěšnost zákroků 96,8%, odchytal 60:00

    Československá stopa v utkání
    Ondřej Kaše (TOR) – 0+0, účast 0, 1 střela na bránu, 0 TM, čas na ledě 08:06
    David Kämpf (TOR) – 0+0, -1 účast, 0 střel na bránu, 0TM, čas na ledě 15:10
    Erik Černák (TBL) – 0+0, účast -1, 0 střel na bránu, 0 TM, čas na ledě 26:24
    Ondřej Palát (TBL) – 0+0, účast 0, 0 střel na bránu, 2 TM, čas na ledě 16:21
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a budu se těšit u dalších přenosů napočtenou! (03:55:04)

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 34. Rielly (Matthews, Marner) – 19. Paul (Colton), 37. Paul


    Toronto Maple Leafs: Campbell (Källgren) – Ljubuškin, Rielly, Brodie, Muzzin, Holl, Giordano – Marner (A), Matthews (A), Bunting – Kerfoot, Tavares (C), Michejev – Engvall, Kämpf, Nylander – Kaše, Blackwell, Spezza.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Černák, Hedman (A), Bogosian, McDonagh (A), Foote, Sergačjov – Kučerov, Stamkos (C), Palát – Point, Cirelli, Killorn – Hagel, Paul, Colton – Perry, Bellemare, Maroon.
    Trenér: John Cooper

    Rozhodčí: McCauley, Furlatt – Cherrey, Kovachik

    Diváci: 19 316
    Toronto 3 4 Tampa
    #1 Úterý 03.05.2022 • 01:30
    Toronto - Tampa 5:0
    #2 Čtvrtek 05.05.2022 • 01:40
    Toronto - Tampa 3:5
    #3 Sobota 07.05.2022 • 01:30
    Tampa - Toronto 2:5
    #4 Pondělí 09.05.2022 • 01:00
    Tampa - Toronto 7:3
    #5 Středa 11.05.2022 • 01:30
    Toronto - Tampa 4:3
    #6 Pátek 13.05.2022 • 01:40
    Tampa - Toronto 4:3 po prodl.
    #7 Neděle 15.05.2022 • 01:00
    Toronto - Tampa 1:2
    thejrc.org