Brno – IHC Přerov 6:4 (kon.) | Devils Zlín – Uh. Brod 7:4 (kon.) | Černošice – Roller Storm 7:6 (kon.)
HC Boskovice inline – IHC Přerov 3:9 (kon.) | Černošice – IHC Prague Rats 3:9 (kon.) | HC Hořovice – ILHK Hr. Králové 1:9 (kon.)
konec
HC Boskovice inline
3:9 (1:4, 2:5)
IHC Night Birds Přerov
Sobota 21.05.2022, 14:00 • Zimní stadion Boskovice • STILMAT extraliga inline hokeje • 3. kolo
Partner:
     
    37:34
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    JAKUB NAVRÁTIL bleskově využil přesilovku, když číhal sám u levé tyče a puk pověsil pod břevno – 3:9. Asistence: Pavel Hanák a Mikuláš Zbořil.
     
    33:40
    Boskovice právě vstřelily branku! Domácí snižují. Na konci nepřehledné akce stál JIŘÍ ŠMAHEL, který doklepl kotouč od odkryté branky. Asistence: Erik Pospíšil a Tomáš Müller.
     
    30:56
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Navrátil táhl brejk po pravé straně a místo střely ještě uvolnil FILIPA HRBATÉHO, který neobsazen u tyčky nasměroval kotouč hladce do sítě – 2:8. Asistence: Jakub Navrátil.
     
    25:07
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ HANÁK dostal pas k pravému mantinelu a ranou z první překonal domácího gólmana – 2:7. Asistence: Daniel Indrák a Stanislav Husák.
     
    24:21
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Teď už snížení přichází.TOMÁŠ MÜLLER stál úplně sám u levé tyčky, kam dostal přesnou přihrávku a pohodlně z první zakončil – 2:6. Asistence: Erik Pospíšil a David Bílý.
     
    21:45
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Další pohledná akce Přerova končí gólem. Na jejím konci stál DANIEL INDRÁK, který se prosadil dnes podruhé – 1:6. Asistence: Stanislav Husák, Tomáš Hanák.
     
    20:51
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Už je to o čtyři branky. Pavel Hanák v přečíslení krásně našel před prázdnou brankou JAKUBA NAVRÁTILA a ten se jednoduchým zakončením nemýlil – 1:5. Asistence: Pavel Hanák.
     
    12:24
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! O chvíli později se ale podobná šance naskytla MIKULÁŠI ZBOŘILA a ten si v úniku poradil chytrým zakončením nad vyrážečku – 1:4. Bez asistence.
     
    08:46
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! A je to o dvě branky. Hrbatý dobře podržel puk za brankou a našel mezi kruhy najetého TOMÁŠE HANÁKA, který se trefil nad vyráženu domácího gólmana – 1:3. Asistence: Filip Hrbatý, Stanislav Husák.
     
    07:08
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Hned následně hosté otáčejí skóre, parádní akci až do prázdné branky zakončil nikým nehlídaný TOMÁŠ HANÁK – 1:2. Asistence: Daniel Indrák, Stanislav Husák.
     
    06:51
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Je vyrovnáno. Brankář domácích se skvěle natáhl na čáře po ráně Hanáka, ale u dorážky byl jako první DANIEL INDRÁK a dostal kotouč do sítě – 1:1. Asistence: Pavel Hanák.
     
    00:59
    Boskovice právě vstřelily branku! Domácí jdou v úvodní minutě do vedení. V rychlém přečíslení mohl Šmahel střílet, ale ještě našel u druhé tyče volného LUKÁŠE ŠMÍDA a ten zakončil do odkryté části branky – 1:0. Asistence: Jiří Šmahel, Erik Pospíšil.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 1. Šmíd (Šmahel, Pospíšil), 25. Müller (Pospíšil, Bílý), 34. Šmahel (Pospíšil, Müller) – 7. Indrák (Hanák), 8. T. Hanák (Indrák, Husák), 9. T. Hanák (Hrbatý, Husák), 13. Zbořil, 21. Navrátil (Hanák), 22. Indrák (Husák, T. Hanák), 26. Hanák (Indrák, Husák), 31. Hrbatý (Navrátil), 38. Navrátil (Hanák, Zbořil)


    HC Boskovice inline: J. Külzer (Jablunka) – Bílý, Hrazdil, N. Külzer, Müller, Novotný, Ošlejšek, Pospíšil, Schejbal (C), Šmahel, Šmíd.
    IHC Night Birds Přerov: Postava – Husák, Holík, T. Hanák, Hrbatý, Hanák (C), Indrák, Navrátil, Zbořil.

    Rozhodčí: Cik, Novotný
    thejrc.org