Devils Zlín – Brno 10:0 (kon.) | Devils Zlín – Brno 6:5 (1:0 po s.n.) | IHC Přerov – HC Boskovice inline 5:0 (kon.)
ILHK Hr. Králové – HC Hořovice 12:2 (kon.) | ILHK Hr. Králové – HC Hořovice 12:3 (kon.) | IHC Přerov – HC Boskovice inline 7:3 (kon.)
IHC Prague Rats – Černošice 3:4 (2:3 po s.n.) | IHC Prague Rats – Černošice 7:8 (po pr.)
konec
IHC Night Birds Přerov
7:3 (4:2, 3:1) Stav série: 2:0
HC Boskovice inline
Sobota 18.06.2022, 14:00 • MEO Aréna, Přerov • STILMAT extraliga inline hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    37:34
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Na přihrávku Gremlici si před branku Boskovic najel kapitán Přerovanů PAVEL HANÁK a zamířil do její odkryté části. Sovičky se prosazují posedmé v zápase, Hanák skóruje podruhé. Asistence: Martin Gremlica a Adam Holík.
     
    34:50
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Počtvrté v utkání tu máme bleskovou reakci v podobě gólu. Za přerovskou obranou se po pasu Novotného ocitl NIKLAS KÜLZER, který na rozdíl od spoluhráčů v předchozích obdobných situacích nic nevymýšlel. Místo blafáků prostě napřáhl a švihem zakončil k pravé tyči. Asistence: Jonáš Novotný.
     
    34:43
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Školoud se nyní proměnil ze střelce v nahrávače. Z pravého rohu hřiště vyjel lehce nad kruh, odkud našel na protější straně útočné poloviny stojícího MARTINA GREMLICU. Přerovský obránce pálil z první do odkryté brány. Asistence: Petr Školoud a Pavel Hanák.
     
    33:24
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    První trefa druhého dějství. Po pravém křídle projel až před branku Boskovic PETR ŠKOLOUD, položil si Külzera a vzápětí uklidil kotouč do sítě. Přerovští tak vedou o tři góly. Bez asistence.
     
    15:08
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí podruhé v zápase bleskově odpovídají na gól soupeře. Školoud po nahrávce od Hanáka našel na levé straně útočné poloviny MIKULÁŠE ZBOŘILA, jehož křížná střela zapadla za zadní tyč hostující branky. Vytrčený beton Jana Külzera letící kotouč nezastavil. Asistence: Petr Školoud a Pavel Hanák.
     
    15:01
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Důraz se vyplatil také na druhé straně. Kotouč na pravém křídle dojel NIKLAS KÜLZER, jeho první pokus ještě Postava vytěsnil betony, na dorážku hostujícího útočníka už byl ale krátký. Asistence: Jonáš Novotný.
     
    14:11
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí hráči byli velmi důrazní poblíž pravé tyče Külzerovy brány a vyplatilo se jim to. Indrák posunul kotouč před bránu, kde číhal FILIP HRBATÝ, který hbitě uklidil puk za brankovou čáru. Külzer se natahoval marně. Asistence: Daniel Indrák.
     
    10:43
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov rychle odpovídá a bere si jednogólové vedení zpět. Hrbatý přichystal puk před odkrytou bránu JANU ANDRÝSKOVI, který stejně jako před chvílí Pospíšil na druhé straně neměl s uklizením kotouče do sítě sebemenší potíže. Asistence: Filip Hrbatý a Jakub Navrátil.
     
    10:28
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Hosté srovnávají a prosazují nejen poprvé v duelu, ale vůbec poprvé v celé sérii. Müller adresoval z pravé strany pas na ERIKA POSPÍŠILA, který neměl problém zakončit do odkryté části branky. Asistence: Tomáš Müller a Lukáš Ošlejšek.
     
    07:02
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí opět otevírají skóre utkání. Přerov sice v obraně nechal otevřených několik oken, Boskovice je ale využít nedokázaly. Po sedmi minutách pak předvedl povedenou střelu kapitán Soviček PAVEL HANÁK, Külzera prostřelil nad lapačku. Asistence: Mikuláš Zbořil a Petr Školoud.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 8. Hanák (Zbořil, Školoud), 11. Andrýsek (Hrbatý, Navrátil), 15. Hrbatý (Indrák), 16. Zbořil (Školoud, Hanák), 34. Školoud, 35. Gremlica (Školoud, Hanák), 38. Hanák (Gremlica, Holík) – 11. Pospíšil (Müller, Ošlejšek), 16. N. Külzer (Novotný), 35. N. Külzer (Novotný)


    IHC Night Birds Přerov: Postava (Machač) – Zbořil (A), Andrýsek, Gremlica – Hanák (C), Navrátil, Indrák, Školoud, Holík, Hrbatý
    Trenér: Jakub Ferenc

    HC Boskovice inline: J. Külzer (A. Schejbal) – M. Schejbal (A), Šebek (C), Ošlejšek – Müller, Novotný, N. Külzer, Miloš, Pospíšil
    Trenér: David Šebek

    Rozhodčí: Novotný, Bezděk

    Diváci: 108
    IHC Přerov 2 0 HC Boskovice inline
    #1 Sobota 18.06.2022 • 11:00
    IHC Přerov - HC Boskovice inline 5:0
    #2 Sobota 18.06.2022 • 14:00
    IHC Přerov - HC Boskovice inline 7:3
    thejrc.org