Escaldes – Víkingur Reykjavík 0:1 (kon.)
konec
Inter Escaldes
0:1 (0:0)
Víkingur Reykjavík
Pátek 24.06.2022, 21:30 • Víkingsvöllur, Reykjavík • Liga mistrů (předkola) • Předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u nového ročníku Ligy mistrů. Ten minulý skončil teprve nedávno a mistrovské oslavy ještě někde v Madridu nebo u fanoušků Realu stále mohou probíhat, nicméně nadcházející sezona startuje právě nyní. A to miniturnajem v rámci prvního předkola, který se bude konat v Reykjavíku na stadionu mistrovské Víkinguru, jenž získal titul po 30 letech.
     
    Miniturnaje v rámci nultého předkola se zúčastní čtyři celky ze zemí, které měly po sezoně 2020/2021 nejnižší koeficient – Island, Estonsko, Andorra a San Marino. Pojďme se podívat na mistrovské týmy jednotlivých zemí a systém miniturnaje:

    Island – Víkingur Reykjavík
    Estonsko – FC Levadia Tallinn
    Andorra – Inter Escaldes
    San Marino – SP La Fiorita.

    V semifinále se proti sobě utkají dva papírově nejsilnější celky, Levadia Tallinn proti Reykjavíku. Výkop bude ve 21:30 hodin českého času, tedy v 19:30 islandského. Předtím, od 15 hodin, změří síly Fiorita proti Escaldes. Vítězové postupují do finále, které se hraje 24.6. také v Reykjavíku.

    Poražení semifinalisté a poražený finalista nepřijde zkrátka, čeká ho druhé předkolo Konferenční ligy.

    A vítěz finále? Jeden ze čtyř celků změří síly v prvním předkole Ligy mistrů proti švédskému mistrovskému týmu Malmö FF!
     
    O složení finálových dvojic bude jasno nejpozději v úterý kolem půlnoci.
    Víkingur rozstřílel Levadii 6:1 a zajistil si postup do finále
     
    V prvním utkání semifinále se málem schylovalo k překvapení, když ve třetí minutě nastavení první půlky šla Sanmarinská Fiorita do vedení. Andorrský mistr Escaldes ale ve druhém poločase dvěma góly Soldevilly otočil stav na 2:1 a ve finále se střetne s domácím Víkingurem. Tým z Reykjavíku sice v papírově silnější dvojici prohrával proti Levadii Tallinn od šesté minuty 0:1 gólem z penalty, ale pak spustil hotovou kanonádu. Víkings totiž dali do poločasu tři branky, ve druhé půlce další tři a vyhráli 6:1.

    Ve finále by tak měli být proti Escaldesu favoritem, byť Inter má za poslední pětiletku lepší koeficient. Není se ale čemu divit, Víkingur se totiž stal mistrem Islandu po třiceti letech a v pohárech sedm let chyběl. Hraje mu ale do karet nejen to, že porazil Levadii Tallinn, ale i domácí prostředí, umělá tráva a dost proměnlivé islandské počasí.
    Dá se čekat, že sestava Víkings se pro finále moc měnit nebude
     
    Potvrzeno, dnešní zápas budeme komentovat přímo z místa, na stadionu Víkingsvöllur v Reykjavíku.
     
    Úvodní sestavy:

    Inter Escaldes: Coca – Gallego Arias, Feher, De Nova, Chus Rubio – Martínez, Roca (C), Cabrera – Belhadji, Andreu, Jordi Rubio
    Náhradníci: Muñoz, Da Silva – Moreno, Soldevilla, Betriu, De La Torre, Víctor Casadesús, Ildefons Lima
    Trenér: Raul Obiols Rodriguez

    Víkingur Reykjavík: Þ. Ingason – Ekroth, Douglas McLagan, Sigurdsson, Atlason – Agnarsson, Magnusson (C), Punyed, Andrason – Hansen, K. M. Ingason
    Náhradníci: I. Jónsson – Tómasson, Guðjónsson, Þórðarsson, Sigurpálsson, B. S. Ingason, Harðarson, Gunnarsson
    Trenér: Arnar Bergmann Gunnlaugsson

    Rozhodčí: Urs Schnyder – Marco Zürcher, Zürcher Benjamin (vš. Švýcarsko).
     
    Za krasného počasí je již vše připraveno k výkopu. Zní i hymna Ligy mistrů.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hned první akce domácích. Na pravém křídle potáhl míč Atlason a odcentroval, ale obrana andorrského mistra se měla na pozoru.
    Jak šla cesta komentátora na stadion
     
    3
    Až nyní se Escaldes konečně dostal k míči. Kombinuje na vlastní polovině.
     
    4
    Zajímavostí je, že umělá tráva na Víkingsvöllur byla před zápasem trošku pokropena. V Reykjavíku opravdu panuje krásné počasí, na rozdíl od propršených úterních semifinále.
     
    4
    Atlason si oproti původnímu zápisu prohodil role s Sigurdssonem a operuje na pravém kraji obrany. A je také velmi aktivní. To já jsem byl dnes v 7 ráno taky, když jsem v hotelu vstával na snídani pro padesát Angličanů.
     
    5
    O kulisu máme postaráno. Jeden fanoušek, co jsem tak zaslechl, tak zřejmě Sigurdur, vytáhl buben. A kousek ode mne. Slušně zaplněná hlavní a jediná tribuna se dobře chytá.
     
    6
    Útok Víkinguru byl poměrně překombinován, stopeři se tak museli rychle vracet. Mistr Reykjavíku by si měl uvědomit, že na krásu jde hrát až od stavu 4:1 ve 47. minutě, jako v semifinále proti Levadii.
     
    7
    Sluníčko v Reykjavíku je příjemnou změnou oproti propršenému a profoukanému týdnu. To budou mít Islanďáci krásný víkend. Nicméně už tak krásné to není u mne, jelikož sotva vidím na hrací plochu a na obrazovku notebooku už zhola ne. Omluvte případný překlep, prosím.
     
    8
    Atlasonův přetažený centr šal kamsi na zadní tyč, kde nebyl nikdo z jeho spoluhráčů v červenočerném dresu. Snad Inter Escaldes promine, že tento trikot mám též na sobě. Akorát na rozdíl od kluků na placu mám triko trošku upnuté.
     
    9
    Chus Rubio se dostal ke dvěma autům. První z nich odkopli obránci Víkinguru kamsi k místnímu bubeníkovi, který rázem utišil svůj nástroj a jal se ho bránit. Druhý aut už tolik nebezpečný nebyl. Ani pro bubeníka, ani pro švédskou posilu Víkings, stopera Ekrotha.
     
    11
    Inter poprvé otestoval obranu soupeře a zjistil, že by nemusela být úplně nejpevnější. Po hezké kombinaci se dostal ke střele Chus Rubio, který před chvilkou házel dva auty. Jeho pokus sice propadl přes několik hráčů před ním, ale mířil mimo tři tyče.
     
    13
    A tak jsou opět u slova domácí. Gólman Coca sice nyní ukazoval, že míč kryje a ten míří do zámezí, ale domnívám si, že tolik jist si nebyl. Hlava dánského snajpra Nikolaje Hansena nebyla od pumlíče nijak daleká.
     
    Zatímco se na hřišti nic moc neděje, mohu Vám vysvětlit, proč si skoro každý návštěvník nosí do hlediště lahodný mok, párek nebo hamburger. Za prvé jsem se s párkem při svých anabázích na islandských stadionech ještě nesetkal. A byl vskutku výborný. Stejně jako 0,4 litrů lahodného moku. V součtu za 1400 islandských korun, to jsou na poměry této krásné země vskutku drobné.
     
    17
    Ačkoliv se někteří fanoušci Víkings trošku zlobí, troufám si tvrdit, že švýcarský sudí foukl faul jednoho z domácích hráčů zcela dle pravidel.
     
    Vedle sedící paní dává na odiv nejen své šaty, ale i bílé ponožky Nike. To jen dokresluje, jak krásné je počasí v hlavním městě Islandu.
     
    18
    Pojďme zpět k fotbalu. Domácí dobře zapresovali a po ztrátě míče ho soupeři ihned odebrali. Což bylo vodou na mlýn pro Nikolaje Hansena, který vyzkoušel pozornost brankáře. Coca v brance Escaldes zapisuje první ostrý zákrok.
     
    20
    Ofsajd – zakřičel fanoušek sedící vedle paní s ponožkami. A skutečně. Druhý centr Jordi Rubia už přišel v době, kdy jeden z jeho spoluhráčů byl v postavení mimo hru.
     
    22
    Víkingur táhne akci po levé straně, bohužel pro islandského mistra byla finální přihrávka špatná.
     
    23
    O míč se na pravé straně hlásil zcela volný Douglas McLagan, ale přihrávkou nebyl vyslyšen. Vzápětí se musel při protiútoku soupeře rychle vracet a prezentoval se dobrým blokem. Celá akce andorrského mistra byla završena hodně nepřesnou střelou Jordi Rubia.
     
    24
    Po McLaganově výzvě si Atlason u pravého rohového praporku krásně povodil soupeře. Jenže akce Víkinguru opět shořela na nepřesné finální přihrávce, respektive se jednalo o takový pas, který beci Escaldes odvrátili.
     
    25
    Po dvou hraničních zákrocích se švýcarský sudí Urs Schnyder odhodl zapískat, k potěšení domácích, faul hostí.
     
    26
    Magnusson se lehce dotkl Jordi Rubia, který u postranní čáry na půlce hřiště moc dobře využil situace a dopadl si pro faul.
     
    27
    Víkingur zkouší přelstít obranu soupeře postupnou kombinací, což se zatím nedaří. Přihrávky končí na velkém vápně, ale i tak se "domácí" drží na míči.
     
    28
    Ekroth nesměl minout míč, protože za ním už číhal na chybu forvard Andreu. Nedočkal se, švédský stoper zastavil míč a ještě jej posunul blíže k brance Interu.
     
    30
    Pokud se nepletu, přijde na řadu první rohový kop domácích. Rozehraje ho kdo jiný než Salvadořan Pablo Punyed.
    Půlhodina hry gól nepřinesla
     
    31
    Po rohu se k zakončení dostal Andrason, ale ačkoliv Coca míč chytil, nebyla to pro něj nebezpečná střela.
     
    34
    Rohový kop si vyzkouší také mistr Andorry.
     
    34
    Po rohovém kopu Gallega Ariase se míč z druhé strany vrátil zpět do vápna. Asi nikdo na stadionu neví, jak se k míči dostal Andreu a jak vůbec balon propadl směrem k brance, přes tolik hráčů v červenočerném. Zakončující forvard drží ve svých dlaních hlavu, tou totiž selhal. Těžko říct, zda by Þordur Ingason balon chytil při lepším zakončení...
    34. Zmatek před brankou Vikinguru
     
    36
    Kristall Mání Ingason zaznamenal proti Levadii svůj první gól v evropských pohárech. A nyní mohl přidat další. Jeho utěšená střela šla těsně nad horní šibenici.
     
    37
    Skóre se mohlo měnit také na druhé straně. Po hezkém centru Chuse Rubia šel míč do vápna přímo na hlavu forvarda Belhadjiho, který ale obrovskou šanci zahodil do ztracena. Hlavičkoval pouze do míst, kde byl připraven brankář Ingason.
    37. Belhadjiho hlavička
     
    38
    Andorrský mistr je v této fázi lepším celkem, to netřeba zastírat. Ačkoliv nyní Ingason v brance jistě kontroloval centr, musí se v posledních minutách co otáčet.
     
    40
    Fanouškům na stadionu se vůbec nelíbí, že Coca v brance Escaldes hraje na čas a drahnou dobu mu trvá rozehrání míče. Je pravda, že by se sudím mohl popohnat.
     
    41
    Již dva tři zákroky Interu byly na hraně a nyní švýcarský sudí zřejmě sečetl všechny dohromady. Urs Schnyder sahá do kapsičky pro žlutou kartu po Cabrerově faulu na středu hřiště, kterým poslal nešetrně na umělý pažit Atlasona.
     
    Pivo Víking a teplé počasí dělá divy. Jeden fanoušek dvě řady pode mnou okusil tvrdost betonové tribuny. Myslím, že nějaká ta bolístka mu nyní nevadí, spíše jej trápí rozlitý lahodný mok.
     
    44
    Kyle Douglas McLagan již sprintoval do vápna k pravé tyči, kam správně čekal přetažený centr z levé strany. Jenže podobně jako před chvilkou pána na tribuně, tak i obránce Víkes zradila stabilita. Padl do měkčího – do umělé trávy.
     
    45
    Po střele Andreua mají z míče radost děti v pět kilometrů vzdáleném Kópavoguru.
     
    45+1
    Nad rámec hry v prvním poločasu bude nastavena minuta.
     
    45+1
    Centr do vápna z pravé strany neprošel až k brankáři Ingasonovi. Vzápětí možná sudí mohl nechat výhodu, nestalo se ale tak a první půlka končí. Švédské Malmö tak na soupeře bude čekat minimálně ještě 45 minut.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas je u konce. Víkingur byl ze začátku aktivnější, ale k pořádnému zakončení se nedostal, Až po půl hodině hry se dala za nebezpečnou považovat střela Kristalla Mání Ingasona. Poté se probudili i hosté, do té doby zcela neviditelní. Andreu po zmatku ve vápně zakončoval jen těsně vedle a poté spálil obrovskou šanci Belhadji, který sám před brankářem na penaltě hlavičkoval jen do připraveného Ingasona – 0:0.
     
    Statistiky prvního poločasu:
    Góly: chybí
    Střely na branku: 1-2
    Zásahy gólmanů: 2-1
    Střely mimo: 4-1
    Rohy: 1-1
    Fauly: 3-7
    Žluté karty: 1-0
    Červené karty: 0-0
     
    Když už tedy máme tu poločasovou přestávku, dovolte mi poděkovat pár lidem, že jsem se na dnešní zápas mohl dostat. Šéfové, která souhlasila s tím, že jsem šel do práce už ráno. Kolegovi Martinovi, který si mohl už nyní v teplém počasí válet šunky, ale vzal za mne odpolední. Jednomu pánovi, který mi hned za městem zastavil a hodil mne na půl cesty. Dle svých slov je fotbalistou a podepsal smlouvu za Berserkir. A v neposlední řadě ctihodné padesátnici, která mi zastavila v dalším městě a vzala mne až do Kópavoguru. Minulý týden si přerazila dva prsty, tak snad jí brzy srostou.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:32.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Diváci se nadále dobře baví. Nyní dokonce většina z nich vstává. A dle melodie, co skandují, bych řekl, že se jedná o něco jako: Povstaň, kdo jsi Víkingur.
     
    48
    Krístall Mání Ingason si hezky vyměnil míč s Andrasonem, avšak ve vápně ho stačili pokrýt obránci Interu. A to za zvuku islandské verze Bella Ciao.
     
    49
    Aridai Cabrera by si na podobné vylomeniny a gesta měl dát pozor. Má už žlutou kartu a nyní se necházel v jasném ofsajdu. Rozčílení zbytečné.
     
    49
    Zhruba dva metry chyběly Nikolaji Hansenovi, aby se dostal k hlavičce z bezprostřední blízkosti branky. Hezký centr, chyběl jen o maličko rychlejší náběh.
     
    51
    Peter Oliver Ekroth se obraně Víkinguru opravdu vyplácí. Nebýt dobrého postavení švédského zadáka, šel by Andreu ve vápně do gólové šance.
     
    52
    Nejenže byl před velkým vápnem dobře postaven kapitán Julius Magnusson, jenž odehrál míč na spoluhráče. Navíc byl ještě faulován Rocou, který ho pořádně dojel. Jasná žlutá a hra byla přerušena hned, jelikož Hansen měl k balonu dále.
     
    55
    Znovu Ekroth. V rychlostním souboji byl nyní u míče dříve než nabíhající Cabrera a ještě zvládl míč v rychlosti sklepnout pro brankáře Ingasona.
     
    55
    Dvojí střídání. Z placu míří dvojice hráčů s defenzívními úkoly Davíd Örn Atlason a Halldor Smari Sigurdsson. Nahradí je Karl Fridleifur Gunnarsson a talentovaný Lógi Tomasson.
     
    57
    Andorrský tým bude zahrávat rohový kop.
     
    57
    Po Rocově rohu se do zakončení dostal De Nova, ale také on neseřídil mířidla přesně. Vysoko nad.
     
    58
    Nikolaj Hansen měl chvilku prostoru ve vápně, konkrétně na penaltovém puntíku. Zde je ale času na zpracování, kudrlinky a střelu vskutku minimum a je jedno, jestli proti Vám stojí Sergio Ramos, Panák – Zelený nebo Feher. Míč mu byl před zakončením uzmut, příliš otálel.
     
    59
    Napětí se stupňuje. Fanoušci Víkes se dožadovali odpískání penalty po zákroku na Andrasona, leč švýcarský sudí je asi správně nevyslyšel.
    59. Neodpískaný zákrok ve prospěch Escaldesu
     
    61
    Faul na Ahmeda Belhadjiho nevypadal na první pohled tak hrubě, nicméně Kyle Douglas McLagan za něj vidí žlutou kartu.
     
    63
    Dopředu kvapíkem postupoval s míčem špílmachr Pablo Punyed a Víkingur měl slibný protiútok tři na tři, ale ten skvěle zastavil Raul Mihai Feher. Ukázkově čisté odebrání míče, jako by se nechumelilo.
     
    63
    A za následné protesty si vysloužil žlutou kartu také Julius Magnusson.
     
    64
    První střídání Interu. Z placu jde Jordi Rubio a nahrazuje jej Genis Soldevilla. A tady velký pozor. Právě tento forvard otočil v semifinále dvěma góly stav z 0:1 na 2:1 a poslal Inter do finále.
     
    65
    V ochozech to jen zahučelo. Nikolaj Hansen byl sice nejlepším kanonýrem uplynulého ročníku islandské ligy, ale dnes mu zatím není přáno. Z pozice na penaltovém puntíku zakončil těsně vedle.
    65. Nikolaj Hansen těsně minul
     
    67
    Víkingur opět dvakrát střídá. Z placu jde dnes nepříliš viditelný Pablo Punyed a také Erlingur Agnarsson. Místo nich přichází Birnir Snær Ingason, posila do útoku, a Ari Sigurpálsson, také útočník.
     
    68
    Víkingur Reykjavík právě vstřelil branku!
    Domácí se zhruba pětadvacet minut před koncem základní hrací doby dočkali. Míč opět prošel do velkého vápna zásluhou centru Gunnarssona, kde si nejlépe poradil KRISTALL MÁNI INGASON a navazuje na svůj gól ze semifinále proti Levadii Tallinn. Naprosto přesná hlavička, koníčkem k tyči. Nyní už to budou mít hráči andorrského mistra hodně těžké. Asistence: Karl Fridleifur Gunnarsson.
    68. K. M. Ingason - 0:1
     
    69
    Po gólu ještě vznikla menší strkanice, kterou před brankou Interu nejvíce odnesl "požlucený" stoper Raul Mihai Feher.
     
    72
    Gunnarsson je při chuti. Nyní si totiž výborně vyměnil míč se spoluhráčem a střílel z pravého rohu vápna. Metr nad branku!
     
    73
    Hansenovi zatím jeho střelecká selhání vadit nemusí, nahradil ho Kristall Mání Ingason. Nicméně nyní byl opět ve velké šanci a z hranice penaltového puntíku upět neposlal míč mezi tři tyče. To už je snad druhá gólovka tohoto dánského kanonýra.
     
    75
    Pokud dnes Inter prohraje, tak forvard Ahmed Belhadji bude zpytovat svědomí, ve 35. minutě měl na hlavě jasný gól, ale nasměroval míč jen do gólmana. Nyní bude přihlížet, jak se povede jeho nástupci Jordi Betriuovi. Dalším střídajícím je Arial Cabrera, místo kterého přichází Ángel De La Torre.
     
    77
    Na rohový kop Víkinguru si soupeř počkal a kop Lógiho Tomassona zdárně odvrací.
     
    78
    Soldevilla byl poprvé v akci, ale jeho možná šance je zastavena ofsajdem, který správně odmával Zürcher Benjamin.
     
    80
    Poslední střídání Víkes. Z placu jde Viktor Örlyngur Andrasson a nahrazuje ho Helgi Gudjonsson. Záložník za ofenzívního záložníka.
     
    82
    Po faulu domácích bude točit míč do vápna z pravé strany kapitán Jordi Roca.
     
    82
    Ale jeho centr na zadní tyč našel jen stopera Víkinguru. Od něj jde míč do bezpečí.
     
    83
    Víkingur opět hraje na krásu. Hansen se snažil přistrčit míč na Birnir Snær Ingasona, ale nebylo kudy. Poté už se "domácí" k míči nedostali.
     
    85
    Birnir Snær Ingason se stal obětí nepříjemného faulu od Victora Martíneze, který vidí žlutou kartu. A v ochozech to vře.
     
    85
    Escaldes začíná ztrácet nervy. Stoper Ivan De Nova přímo před mými zraky totiž doslova sejmul Kristalla Mání Ingasona a ještě mu něco slovně naložil. Tahle žlutá karta se lehce zabarvila do oranžova... Pátý karetní trest pro mistra Andorry.
     
    86
    Při ošetřování Kristalla Mániho vystřídal Escaldes dva hráče. Ildefons Lima jde na plac místo Chrise Rubia. Požlucený Víctor Martínez také dohrál a místo něj nastupuje Víctor Casadesús.
     
    88
    Domácí lehce rezignovali na kombinaci, míč už by Ingason nestihl. Místo toho se deset hráčů v červenočerném zodpovědně vrátilo do defenzívy.
     
    90
    Povstaň, kdo jsi Víkingur, je tady zase, takže opět nevidím zhola nic.
     
    90
    I tato akce Víkinguru byla hodně překombinovaná, chtělo by to možná trošku klidu na kopačky. Ale tým z Reykjavíku to mrzet nemusí, drží postupové vedení.
     
    90+1
    Právě naskočila první minuta za čtyř nastavených.
     
    90+1
    Andorrský mistr už musí hnát všechny síly od útoku. A právě toho se nyní snažil využít Birnir Snær Ingason. Přes vracejícího se Fehera sice nepřešel, ale vybojoval aut.
     
    90+3
    Také Víkings už také trošku tlačí čas. Jeden z jejich hráčů si vyžádal ošetřování u své branky.
     
    90+4
    Jeden z posledních centrů Interu končí v zámezí za brankou. Nyní už jsou domácí hodně blízko.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Inter Escaldes budou mrzet dvě nevyužité gólovky z konce prvního poločasu, jelikož ve druhé půlce už byl Víkingur Reykjavík lepší a vytvořil si několik šancí. Co ale například zahodil dánský forvard Nikolaj Hansen, to v 68. minutě napravil po Gunnarssonově centru střelec turnaje v rámci nultého předkola Ligy mistrů Kristall Máni Ingason.

    Víkingur tak domácí miniturnaj ovládl a v 1. předkole Ligy mistrů vyzve švédského mistra Malmö FF. První zápas se odehraje 5. července ve Švédsku, druhý o týden později v hlavním městě Islandu. Pokud neuspěje, půjde do druhého předkola Evropské konferenční ligy.

    Druhé předkolo Konferenčky čeká i Inter Escaldes, který vyzve lepšího z dvojice Budučnost/Llapi.
     
    Statistiky zápasu:
    Góly: 0-1
    Střely na branku: 1-3
    Zásahy gólmanů: 2-1
    Střely mimo: 8-5
    Rohy: 2-2
    Fauly: 7-11
    Žluté karty: 5-2
    Červené karty: 0-0.
     
    S konstatováním, že favorit Víkingur Reykjavík vyhrál ve finále nultého předkola na svém stadionu Víkingsvöllur proti andorrskému mistru Escaldes 1:0 a postoupil tak do prvního předkola Ligy mistrů, se s Vámi loučí a u dalších přenosů z Reykjavíku se bude těšit Tomáš Lysý. (20:30:44)

    Tomáš Lysý

    Branky: 68. K. M. Ingason (Gunnarsson)

    Karty:   41. Cabrera (INE), 52. Roca (INE), 69. Feher (INE), 85. Martínez (INE), 85. Nova (INE) – 61. Douglas McLagan (VKR), 63. Magnusson (VKR)


    Inter Escaldes: Coca – Gallego Arias, Feher, De Nova, Chus Rubio – Martínez, Roca (C), Cabrera – Belhadji, Andreu, Jordi Rubio
    Náhradníci: Muñoz, Da Silva – Moreno, Soldevilla, Betriu, De La Torre, Víctor Casadesús, Ildefons Lima

    Trenér: Raul Obiols Rodriguez

    Víkingur Reykjavík: Þ. Ingason – Ekroth, Douglas McLagan, Sigurdsson, Atlason – Agnarsson, Magnusson (C), Punyed, Andrason – Hansen, K. M. Ingason
    Náhradníci: I. Jónsson – Tómasson, Guðjónsson, Þórðarsson, Sigurpálsson, B. S. Ingason, Harðarson, Gunnarsson

    Trenér: Arnar Bergmann Gunnlaugsson

    Rozhodčí: Urs Schnyder – Marco Zürcher, Zürcher Benjamin (vš. Švýcarsko)
    thejrc.org