Escaldes – Víkingur Reykjavík 0:1 (kon.)
konec
Inter Escaldes
0:1 (0:0)
Víkingur Reykjavík
Pátek 24.06.2022, 21:30 • Víkingsvöllur, Reykjavík • Liga mistrů (předkola) • Předkolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Při ošetřování Kristalla Mániho vystřídal Escaldes dva hráče. Ildefons Lima jde na plac místo Chrise Rubia. Požlucený Víctor Martínez také dohrál a místo něj nastupuje Víctor Casadesús.
     
    80
    Poslední střídání Víkes. Z placu jde Viktor Örlyngur Andrasson a nahrazuje ho Helgi Gudjonsson. Záložník za ofenzívního záložníka.
     
    75
    Pokud dnes Inter prohraje, tak forvard Ahmed Belhadji bude zpytovat svědomí, ve 35. minutě měl na hlavě jasný gól, ale nasměroval míč jen do gólmana. Nyní bude přihlížet, jak se povede jeho nástupci Jordi Betriuovi. Dalším střídajícím je Arial Cabrera, místo kterého přichází Ángel De La Torre.
     
    67
    Víkingur opět dvakrát střídá. Z placu jde dnes nepříliš viditelný Pablo Punyed a také Erlingur Agnarsson. Místo nich přichází Birnir Snær Ingason, posila do útoku, a Ari Sigurpálsson, také útočník.
     
    64
    První střídání Interu. Z placu jde Jordi Rubio a nahrazuje jej Genis Soldevilla. A tady velký pozor. Právě tento forvard otočil v semifinále dvěma góly stav z 0:1 na 2:1 a poslal Inter do finále.
     
    55
    Dvojí střídání. Z placu míří dvojice hráčů s defenzívními úkoly Davíd Örn Atlason a Halldor Smari Sigurdsson. Nahradí je Karl Fridleifur Gunnarsson a talentovaný Lógi Tomasson.

    Tomáš Lysý

    Branky: 68. K. M. Ingason (Gunnarsson)

    Karty:   41. Cabrera (INE), 52. Roca (INE), 69. Feher (INE), 85. Martínez (INE), 85. Nova (INE) – 61. Douglas McLagan (VKR), 63. Magnusson (VKR)


    Inter Escaldes: Coca – Gallego Arias, Feher, De Nova, Chus Rubio – Martínez, Roca (C), Cabrera – Belhadji, Andreu, Jordi Rubio
    Náhradníci: Muñoz, Da Silva – Moreno, Soldevilla, Betriu, De La Torre, Víctor Casadesús, Ildefons Lima

    Trenér: Raul Obiols Rodriguez

    Víkingur Reykjavík: Þ. Ingason – Ekroth, Douglas McLagan, Sigurdsson, Atlason – Agnarsson, Magnusson (C), Punyed, Andrason – Hansen, K. M. Ingason
    Náhradníci: I. Jónsson – Tómasson, Guðjónsson, Þórðarsson, Sigurpálsson, B. S. Ingason, Harðarson, Gunnarsson

    Trenér: Arnar Bergmann Gunnlaugsson

    Rozhodčí: Urs Schnyder – Marco Zürcher, Zürcher Benjamin (vš. Švýcarsko)
    thejrc.org