ILHK Hr. Králové – Devils Zlín 7:4 (kon.) | IHC Přerov – Černošice 8:2 (kon.) | Devils Zlín – Černošice 7:6 (kon.)
ILHK Hr. Králové – IHC Přerov 0:7 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
7:4 (0:4, 7:0)
IHC Devils Zlín
Sobota 25.06.2022, 13:00 • Zimní stadion Kroměříž • Final Four Stilmat extraligy mužů inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    39:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Do prázdné branky zvyšuje FILIP KUŤÁK a Hradec Králové se může začít radovat z postupu do finále! Asistence: Aleš Půlpán.
     
    36:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale teď už to vyšlo. ŠIMON MARHA zůstal osamocen za obranou a vyzrál na Kořénka střelou. Asistence: Jakub Novák, Lukáš Novák.
     
    33:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po samostatné akci FILIPA HRONKA je stav zápasu najednou příznivější pro Hradec Králové! Hronek měl čas i prostor, aby si položil Kořénka a snadno pověsil puk pod víko. Bez asistence.
     
    32:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Jakub Novák ještě neuspěl, jenže do brankoviště se ještě procpal LUKÁŠ NOVÁK, který kotouč dokázal dopravit do zlínské branky. Asistence: Jakub Novák.
     
    28:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zatímco první polovina gólově patřila Zlínu, druhá část má úplně jiný průběh. Marha předal kotouč LUKÁŠI NOVÁKOVI, který dostal kousek prostoru mezi kruhy a parádně pověsil kotouč nad Kořénkovu vyrážku. Asistence: Šimon Marha.
     
    23:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pozor. Vzápětí je tu druhá branka Hradce Králové a Zlín se opět bude muset zkoncentrovat. Ze sourozenecké spolupráce vytěžil druhou branku Hradce Králové ŠIMON MARHA. Asistence: Jakub Novák, Lukáš Novák.
     
    23:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    FILIP HRONEK to vzal na sebe a snižuje na rozdíl tří branek. V přesilové hře se mu otevřel prostor na pravém kruhu a proti jeho svižné střele Kořének nestihl zareagovat. Asistence: Aleš Půlpán, Filip Kuťák.
     
    17:13
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín využívá i první přesilovku a nad Hradcem Králové se nadále stahují mračna. Před brankou si na střílený pas počíhal TOMÁŠ PAVLŮSEK a jemnou tečí překonal Mahdala. Asistence: Daniel Gazda, Jiří Suhrada.
     
    11:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlínští snadno využívají šance a zvyšují vedení. DANIEL GAZDA zůstal osamocen před Mahdalem, když jej dlouhým pasem z vlastní poloviny našel Jiří Suhrada a blafákem překonal brankáře Hradce Králové.
     
    06:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín si vyčkal a z další příležitosti udeřil. Trojice Devils vykombinovala dva bránící hráče soupeře a ADAM BACHÁNEK mezi kruhy pověsil kotouč pod víko. Asistence: Lukáš Chliudil, Jiří Suhrada.
     
    05:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Druhá příležitost Zlína je využita. DANIEL GAZDA natáhl na vrcholu kruhu a ukázal, jak svižnou má ránu. Mahdal se jen ohlédl a za pukem, který skončil v jeho síti. Asistence: Jiří Suhrada, David Hrazdira.
    Branky a nahrávky: 24. Hronek (Půlpán A., Kuťák), 24. Marha (Novák J., Novák L.), 29. Novák L. (Marha), 33. Novák L. (Novák J.), 34. Hronek, 37. Marha (Novák J., Novák L.), 40. Kuťák (Půlpán A.) – 6. Gazda (Suhrada, Hrazdira), 7. Bachánek (Chludil, Suhrada), 12. Gazda (Suhrada), 18. Pavlůsek (Gazda, Suhrada)


    ILHK Hradec Králové: Mahdal (Lequin) – Hronek, Valkoun, Dunda, Komárek, Půlpán T., Malík, Marha, Novák J. Novák L., Půlpán A., Kuťák
    Trenér: Zdeněk Karlík

    IHC Devils Zlín: Kořének (Huf) – Bachánek, Bartko, Chludil, Gazda, Hrazdira D., Luža, Pavlůsek, Suhrada, Vyoral, Zámorský
    Trenér: Jiří Suhrada

    Rozhodčí: Šicl, Blaha
    thejrc.org