Uh. Brod – IHC Prague Rats 7:3 (kon.) | IHC Dynamo Pardubice – IHC Přerov 1:3 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Dynamo Pardubice 5:12 (kon.)
Uh. Brod – IHC Přerov 7:6 (kon.)
konec
IHC KANCI Uherský Brod
7:3 (3:2, 4:1)
IHC Prague Rats
Sobota 25.06.2022, 10:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    Zápas je minulostí. Uherský Brod poráží v semifinále Finálového turnaje JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje Prague Rats 7:3 a postupuje do finále. Kanci navázali na těsné vedení z prvního dějství, druhý poločas vyhráli 4:1. Útočník Martin Pavlůsek navíc zkompletoval hattrick, celkově v utkání nasázel pět branek. (11:05:54)
     
    Konec zápasu.
     
    28:20
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    MARTIN PAVLŮSEK už je také zpátky ve hře a prosazuje se popáté v utkání. Jeho střela se otřela o horní tyčku a skončila v síti za Svobodou. Bez asistence.
     
    27:18
    Další velká možnost Rats. Střelu z levé strany Březina vyrazil před sebe, jeden z dojíždějících hostů ale vzápětí ležícího brankáře Brodu překonat nedokázal.
     
    26:44
    Juřena je zpátky na ploše, Kanci jsou ve čtyřech.
     
    26:26
    Oddechový čas pro tým IHC KANCI Uherský Brod.
     
    26:26
    Pražané si při dvojnásobné početní výhodě vytvořili nápor poblíž pravé tyče Březinovy branky. Klečícího brankáře Kanců ovšem překonat nedokázali, Březina se prezentoval velmi dobrým zákrokem.
     
    26:15
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod:
    Pavlůsek – 1,5MIN, sekání.
     
    26:05
    Teď byly Rats v přesilovce blízko k brance. Z levé strany to zkusil Švejda a Březinovi pomohla branková konstrukce!
     
    25:14
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod:
    Juřena – 1,5MIN, podrážení.
     
    24:50
    Švejda si najel před dva soupeře. Místo přihrávky se ještě přesunul na pravý kruh, odkud posílal křížný pas před bránu. Hráči Uherského Brodu puk ztečovali zpátky ke Švejdovi, který se tentokrát už vystřelit rozhodl. Jeho pohotový pokus ale proletěl vedle vzdálenější tyče Březinovy brány.
     
    23:25
    Na jedné straně jeden z Kanců nedokázal zasunout puk do odkryté brány, Svoboda už byl přitom překonaný. Na druhé straně se Rats naskytla možnost ke snížení skóre, Březina byla ale proti a dál drží náskok svého týmu o tři góly.
     
    21:38
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka Kanců v utkání. Opět přitom zafungovala spolupráce dvojice MARTIN PAVLŮSEK a Albert Štramberský. Štramberský vysunul Pavlůska za obranu Rats. První Pavlůskův pokus ještě betonem skvěle zlikvidoval Svoboda, na dorážku útočníka domácích z bezprostřední blízkosti už ale nestačil. Asistence: Albert Štramberský.
     
    21:27
    Juřena nejprve v početní převaze vymyslel nahrávku na spoluhráče, který operoval u pravé tyče. Ležícího Svobodu ale nepřekonal. Na druhé straně dojel odražený puk jako první Tábor, osamocený však polovysokou střelou nechal pouze vyniknout Březinu a jeho lapačku.
     
    21:04
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    Svoboda – 1,5MIN, podrážení, odpyká Švejda.
     
    21:04
    Rozhodčí se při přerušené hře ještě chvíli radili. Situaci nakonec vyhodnotili tak, že Svoboda Štěpánka podrazil. Rats tak dostanou menší trest.
     
    21:04
    Šimon Štěpánek se řítil osamocený na Svobodu, ten pohotově padl k zemi a brodský útočník puk nad jeho tělo zvednout nedokázal. Mezi oběma aktéry situace současně došlo ke srážce, po které Štěpánek chvíli zůstal ležet na hrací ploše.
     
    20:55
    Z pravé strany přiletěla na Březinu další střela. Brankář Kanců chvíli nevěděl, kde má kotouč, nakonec ho v pokleku našel mezi betony.
     
    20:36
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    20:16
    Jeden z hráčů Rats vyslal z levé strany střelu na bližší tyč, Březina v pokleku podržel kotouč až do přerušení hry.
     
    18:36
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod:
    Bahula – 1,5MIN, držení hole.

    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    K. Prokop – 1,5MIN, krosček.
     
    18:22
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pražané skórují a dostávají se na rozdíl dvou přesných zásahů. Zenkl posunul kotouč na ADAMA FIŠERA, který z pravé strany vyslal ránu příklepem. Hostující útočník tak našel volné místo v postoji Březiny. Ten puk v lapačce nenašel a mohl se jen ohlédnout za sebe. Asistence: Eliáš Zenkl.
     
    18:09
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Čepice dolů, je tu hattrick! MARTIN PAVLŮSEK za 44 sekund od své druhé trefy přidává i třetí. Tentokrát se útočníkovi Uherského Brodu vyplatil důraz v předbrankovém prostoru, kotouč do sítě procpal přes ležícího Svobodu u pravé tyče. Asistence: Albert Štramberský.
     
    17:25
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Kanci jdou do vedení o dvě branky. Štramberský z prostoru u levé tyče propasíroval kotouč před bránu. Svoboda se nestačil přemístit a MARTIN PAVLŮSEK neměl s dorážkou do prázdné brány sebemenší problém. Asistence: Albert Štramberský.
     
    17:08
    Juřena se dostal do samostatného úniku. V rozhodující chvíli zvolil polovysokou střelu, kterou ale trefil pouze dobře postaveného Svobodu. Hostující brankář vkleče zakročil.
     
    16:37
    Švejda si takzvaně na trojnožce najel až na hranici pravého kruhu, odkud mířil do bližšího horního růžku brodské branky. Nakonec ho ale minul a kotouč pouze zaduněl o zadní tvrzené sklo.
     
    15:12
    Kanci vyhráli úvodní buly druhého poločasu a Pavlůsek si to hned namířil nebojácně mezi dva protihráče. Ti mu kotouč sice vypíchli, k odraženému puku se ale jako první dostal Pavlůskův spoluhráč Štramberský. Domácí útočník už se chystal zakončovat, v klíčovém okamžiku mu však kotouč sjel z hokejky.
     
    15:01
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas semifinále Finálového turnaje JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje je u konce. Uherský Brod po něm vede nad Prague Rats 3:2. Autor zatím rozdílové branky je Albert Štramberský, který se prosadil celkově dvakrát.
     
    15:00
    První poločas skončil.
     
    14:50
    Juřena zkusil na pravé straně útočné poloviny střelu přes obránce, Svoboda šel rychle k zemi a pravým betonem kotouč vyrazil někam k zadnímu hrazení.
     
    14:25
    Akci Kanců dvou na jednoho zakončila střelou z levé strany na bližší tyč Mošťková. Svoboda kotouč zachytil do lapačky a držel ho do té doby, dokud rozhodčí nepřerušili hru.
     
    13:00
    Juřena vymanévroval s pukem na holi na levý kruh, poté ale nepřekonal skvělého Svobodu. Brankář Rats vytáhl proti bekhendovému zakončení rychlý reflex a vytrčeným pravým betonem kotouč dokázal zkrotit.
     
    11:48
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Tentokrát JOSEF KREJČÍ postupoval osamocený po levé straně útočné poloviny a přízemním pokusem našel volné místo pod pravým betonem Březiny. Pražané tak snižují na rozdíl jediného gólu. Asistence: Šimon Vymazal.
     
    11:36
    Krejčí měl před sebou dostatek volného místa a před dvojící ustupujících obránců Brodu zakončil. Březina puk letící k pravé tyči hřbetem lapačky vyrazil na zadní mantinel.
     
    10:49
    Aktivní Pavlůsek natáhl nad kruhy k ostré ráně příklepem, Svoboda kotouč vyrážečkou nasměroval mimo bránu.
     
    10:10
    Fišer vymyslel na levé straně útočné poloviny prudkou, ovšem nepřesnou střelu ke vzdálenější tyči.
     
    09:39
    Pavlůsek se mezi kruhy zmocnil odraženého kotouče, ovšem branku Rats netrefil.
     
    08:39
    Šiller si v prostoru mezi kruhy dokázal zpracovat prudkou přihrávku od Ajgla, poté ale zamířil nad horní tyčku branky Rats.
     
    07:23
    Pavlůsek mohl stejně jako před chvílí jeho spoluhráč Štramberský skórovat podruhé v utkání. Středem hřiště projel až před Svobodu, který ale jeho zakončení k pravé tyči parádně vytěsnil vyrážečkou mimo branku.
     
    06:21
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Kanci po osmnácti sekundách využívají přesilovku a vedou o dva góly. ALBERT ŠTRAMBERSKÝ sice nejprve ve vyložené šanci branku minul, zanedlouho ale obdržel nahrávku od Pavlůska z pravé strany a tentokrát už se přízemní střelou nemýlil. Asistence: Martin Pavlůsek.
     
    06:03
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    Krejčí – 1,5 min., podrážení.
     
    05:37
    Odpovědět se pokusil Pobl, který zakončoval z levé strany útočné poloviny. Březina si ale jeho pokus pohlídal na betonech a přerušuje hru.
     
    04:27
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Otočka ve skóre je přece jen na světě. Středem hrací plochy projel k bráně Rats ALBERT ŠTRAMBERSKÝ a bekhendovým blafákem pokořil padajícího Svobodu. Bez asistence.
     
    04:02
    Uherský Brod mohl dokonat obrat ve skóre. Na pravé straně natáhl ke střelec autor zatím jediné domácí branky Pavlůsek a orazítkoval bližší tyč Svobodovy branky.
     
    03:12
    Oddechový čas pro tým IHC Prague Rats.
     
    03:12
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Juřena poslal na útočnou polovinu MARTINA PAVLŮSKA, jenž si najel mezi kruhy a přízemní střelou našel recept na Svobodu. Ten se betony natahoval, seč mohl, ale marně. Asistence: Vojtěch Juřena.
     
    02:43
    Rats operovaly na útočné polovině, ovšem Březinu tentokrát výrazněji neohrozily. Na druhé straně se vydal dopředu Šiller, ale nakonec nezakončil.
     
    01:30
    Štramberský měl na útočné polovině proti sobě posledního bránícího soupeře. Přes jeho tělo se rozhodl vystřelit a celou situaci tak trochu risknout. Branku Svobody ovšem střelou švihem minul.
     
    00:10
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Tak to je bleskový zásah v podání Rats. Kapitán Pražanů Zenkl přihrál ADAMU FIŠEROVI, který už po deseti sekundách překonává Březinu. Asistence: Eliáš Zenkl.
     
    00:02
    Úvodní buly vyhrál Uherský Brod.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Uherský Brod, který je veden jako domácí tým, nastoupí ve žlutomodrých dresech. Hosté z Prahy oblékli pro tento zápas černobílé dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    IHC KANCI Uherský Brod: Březina (F. Prokop) – D. Bahula (C), Hradil, Juřena, Mošťková – Ajgl, S. Bodiš (A), Pavlůsek (A), Šiller, Š. Štěpánek, Štramberský
    Trenér: Pavel Bahula, Josef Štramberský

    IHC Prague Rats: Svoboda – K. Prokop, Vymazal, Švejda, Pobl – Lokvenc, Fišer, Purma, Zenkl (C), Krejčí (A), Tábor
    Trenér: Martin Mecera

    Rozhodčí: Novotný, Novotná.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 4. Pavlůsek (Juřena), 5. Štramberský, 7. Štramberský (Pavlůsek), 18. Pavlůsek (Štramberský), 19. Pavlůsek (Štramberský), 22. Pavlůsek (Štramberský), 29. Pavlůsek – 1. Fišer (Zenkl), 12. Krejčí (Vymazal), 19. Fišer (Zenkl)


    IHC KANCI Uherský Brod: Březina (F. Prokop) – D. Bahula (C), Hradil, Juřena, Mošťková – Ajgl, S. Bodiš (A), Pavlůsek (A), Šiller, Š. Štěpánek, Štramberský
    Trenér: Pavel Bahula, Josef Štramberský

    IHC Prague Rats: Svoboda – K. Prokop, Vymazal, Švejda, Pobl – Lokvenc, Fišer, Purma, Zenkl (C), Krejčí (A), Tábor
    Trenér: Martin Mecera

    Rozhodčí: Novotný, Novotná
    thejrc.org