Uh. Brod – IHC Prague Rats 7:3 (kon.) | IHC Dynamo Pardubice – IHC Přerov 1:3 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Dynamo Pardubice 5:12 (kon.)
Uh. Brod – IHC Přerov 7:6 (kon.)
konec
IHC KANCI Uherský Brod
7:3 (3:2, 4:1)
IHC Prague Rats
Sobota 25.06.2022, 10:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    28:20
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    MARTIN PAVLŮSEK už je také zpátky ve hře a prosazuje se popáté v utkání. Jeho střela se otřela o horní tyčku a skončila v síti za Svobodou. Bez asistence.
     
    27:18
    Další velká možnost Rats. Střelu z levé strany Březina vyrazil před sebe, jeden z dojíždějících hostů ale vzápětí ležícího brankáře Brodu překonat nedokázal.
     
    26:26
    Oddechový čas pro tým IHC KANCI Uherský Brod.
     
    26:26
    Pražané si při dvojnásobné početní výhodě vytvořili nápor poblíž pravé tyče Březinovy branky. Klečícího brankáře Kanců ovšem překonat nedokázali, Březina se prezentoval velmi dobrým zákrokem.
     
    26:15
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod:
    Pavlůsek – 1,5MIN, sekání.
     
    26:05
    Teď byly Rats v přesilovce blízko k brance. Z levé strany to zkusil Švejda a Březinovi pomohla branková konstrukce!
     
    25:14
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod:
    Juřena – 1,5MIN, podrážení.
     
    21:38
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka Kanců v utkání. Opět přitom zafungovala spolupráce dvojice MARTIN PAVLŮSEK a Albert Štramberský. Štramberský vysunul Pavlůska za obranu Rats. První Pavlůskův pokus ještě betonem skvěle zlikvidoval Svoboda, na dorážku útočníka domácích z bezprostřední blízkosti už ale nestačil. Asistence: Albert Štramberský.
     
    21:27
    Juřena nejprve v početní převaze vymyslel nahrávku na spoluhráče, který operoval u pravé tyče. Ležícího Svobodu ale nepřekonal. Na druhé straně dojel odražený puk jako první Tábor, osamocený však polovysokou střelou nechal pouze vyniknout Březinu a jeho lapačku.
     
    21:04
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    Svoboda – 1,5MIN, podrážení, odpyká Švejda.
     
    18:36
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod:
    Bahula – 1,5MIN, držení hole.

    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    K. Prokop – 1,5MIN, krosček.
     
    18:22
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pražané skórují a dostávají se na rozdíl dvou přesných zásahů. Zenkl posunul kotouč na ADAMA FIŠERA, který z pravé strany vyslal ránu příklepem. Hostující útočník tak našel volné místo v postoji Březiny. Ten puk v lapačce nenašel a mohl se jen ohlédnout za sebe. Asistence: Eliáš Zenkl.
     
    18:09
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Čepice dolů, je tu hattrick! MARTIN PAVLŮSEK za 44 sekund od své druhé trefy přidává i třetí. Tentokrát se útočníkovi Uherského Brodu vyplatil důraz v předbrankovém prostoru, kotouč do sítě procpal přes ležícího Svobodu u pravé tyče. Asistence: Albert Štramberský.
     
    17:25
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Kanci jdou do vedení o dvě branky. Štramberský z prostoru u levé tyče propasíroval kotouč před bránu. Svoboda se nestačil přemístit a MARTIN PAVLŮSEK neměl s dorážkou do prázdné brány sebemenší problém. Asistence: Albert Štramberský.
     
    17:08
    Juřena se dostal do samostatného úniku. V rozhodující chvíli zvolil polovysokou střelu, kterou ale trefil pouze dobře postaveného Svobodu. Hostující brankář vkleče zakročil.
     
    13:00
    Juřena vymanévroval s pukem na holi na levý kruh, poté ale nepřekonal skvělého Svobodu. Brankář Rats vytáhl proti bekhendovému zakončení rychlý reflex a vytrčeným pravým betonem kotouč dokázal zkrotit.
     
    11:48
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Tentokrát JOSEF KREJČÍ postupoval osamocený po levé straně útočné poloviny a přízemním pokusem našel volné místo pod pravým betonem Březiny. Pražané tak snižují na rozdíl jediného gólu. Asistence: Šimon Vymazal.
     
    07:23
    Pavlůsek mohl stejně jako před chvílí jeho spoluhráč Štramberský skórovat podruhé v utkání. Středem hřiště projel až před Svobodu, který ale jeho zakončení k pravé tyči parádně vytěsnil vyrážečkou mimo branku.
     
    06:21
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Kanci po osmnácti sekundách využívají přesilovku a vedou o dva góly. ALBERT ŠTRAMBERSKÝ sice nejprve ve vyložené šanci branku minul, zanedlouho ale obdržel nahrávku od Pavlůska z pravé strany a tentokrát už se přízemní střelou nemýlil. Asistence: Martin Pavlůsek.
     
    06:03
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    Krejčí – 1,5 min., podrážení.
     
    04:27
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Otočka ve skóre je přece jen na světě. Středem hrací plochy projel k bráně Rats ALBERT ŠTRAMBERSKÝ a bekhendovým blafákem pokořil padajícího Svobodu. Bez asistence.
     
    04:02
    Uherský Brod mohl dokonat obrat ve skóre. Na pravé straně natáhl ke střelec autor zatím jediné domácí branky Pavlůsek a orazítkoval bližší tyč Svobodovy branky.
     
    03:12
    Oddechový čas pro tým IHC Prague Rats.
     
    03:12
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Juřena poslal na útočnou polovinu MARTINA PAVLŮSKA, jenž si najel mezi kruhy a přízemní střelou našel recept na Svobodu. Ten se betony natahoval, seč mohl, ale marně. Asistence: Vojtěch Juřena.
     
    00:10
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Tak to je bleskový zásah v podání Rats. Kapitán Pražanů Zenkl přihrál ADAMU FIŠEROVI, který už po deseti sekundách překonává Březinu. Asistence: Eliáš Zenkl.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 4. Pavlůsek (Juřena), 5. Štramberský, 7. Štramberský (Pavlůsek), 18. Pavlůsek (Štramberský), 19. Pavlůsek (Štramberský), 22. Pavlůsek (Štramberský), 29. Pavlůsek – 1. Fišer (Zenkl), 12. Krejčí (Vymazal), 19. Fišer (Zenkl)


    IHC KANCI Uherský Brod: Březina (F. Prokop) – D. Bahula (C), Hradil, Juřena, Mošťková – Ajgl, S. Bodiš (A), Pavlůsek (A), Šiller, Š. Štěpánek, Štramberský
    Trenér: Pavel Bahula, Josef Štramberský

    IHC Prague Rats: Svoboda – K. Prokop, Vymazal, Švejda, Pobl – Lokvenc, Fišer, Purma, Zenkl (C), Krejčí (A), Tábor
    Trenér: Martin Mecera

    Rozhodčí: Novotný, Novotná
    ocianews.com