Uh. Brod – IHC Prague Rats 7:3 (kon.) | IHC Dynamo Pardubice – IHC Přerov 1:3 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Dynamo Pardubice 5:12 (kon.)
Uh. Brod – IHC Přerov 7:6 (kon.)
konec
IHC KANCI Uherský Brod
7:3 (3:2, 4:1)
IHC Prague Rats
Sobota 25.06.2022, 10:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    Zápas je minulostí. Uherský Brod poráží v semifinále Finálového turnaje JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje Prague Rats 7:3 a postupuje do finále. Kanci navázali na těsné vedení z prvního dějství, druhý poločas vyhráli 4:1. Útočník Martin Pavlůsek navíc zkompletoval hattrick, celkově v utkání nasázel pět branek. (11:05:54)
     
    Konec zápasu.
     
    28:20
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    MARTIN PAVLŮSEK už je také zpátky ve hře a prosazuje se popáté v utkání. Jeho střela se otřela o horní tyčku a skončila v síti za Svobodou. Bez asistence.
     
    27:18
    Další velká možnost Rats. Střelu z levé strany Březina vyrazil před sebe, jeden z dojíždějících hostů ale vzápětí ležícího brankáře Brodu překonat nedokázal.
     
    26:44
    Juřena je zpátky na ploše, Kanci jsou ve čtyřech.
     
    26:26
    Oddechový čas pro tým IHC KANCI Uherský Brod.
     
    26:26
    Pražané si při dvojnásobné početní výhodě vytvořili nápor poblíž pravé tyče Březinovy branky. Klečícího brankáře Kanců ovšem překonat nedokázali, Březina se prezentoval velmi dobrým zákrokem.
     
    26:15
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod:
    Pavlůsek – 1,5MIN, sekání.
     
    26:05
    Teď byly Rats v přesilovce blízko k brance. Z levé strany to zkusil Švejda a Březinovi pomohla branková konstrukce!
     
    25:14
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod:
    Juřena – 1,5MIN, podrážení.
     
    24:50
    Švejda si najel před dva soupeře. Místo přihrávky se ještě přesunul na pravý kruh, odkud posílal křížný pas před bránu. Hráči Uherského Brodu puk ztečovali zpátky ke Švejdovi, který se tentokrát už vystřelit rozhodl. Jeho pohotový pokus ale proletěl vedle vzdálenější tyče Březinovy brány.
     
    23:25
    Na jedné straně jeden z Kanců nedokázal zasunout puk do odkryté brány, Svoboda už byl přitom překonaný. Na druhé straně se Rats naskytla možnost ke snížení skóre, Březina byla ale proti a dál drží náskok svého týmu o tři góly.
     
    21:38
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka Kanců v utkání. Opět přitom zafungovala spolupráce dvojice MARTIN PAVLŮSEK a Albert Štramberský. Štramberský vysunul Pavlůska za obranu Rats. První Pavlůskův pokus ještě betonem skvěle zlikvidoval Svoboda, na dorážku útočníka domácích z bezprostřední blízkosti už ale nestačil. Asistence: Albert Štramberský.
     
    21:27
    Juřena nejprve v početní převaze vymyslel nahrávku na spoluhráče, který operoval u pravé tyče. Ležícího Svobodu ale nepřekonal. Na druhé straně dojel odražený puk jako první Tábor, osamocený však polovysokou střelou nechal pouze vyniknout Březinu a jeho lapačku.
     
    21:04
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    Svoboda – 1,5MIN, podrážení, odpyká Švejda.
     
    21:04
    Rozhodčí se při přerušené hře ještě chvíli radili. Situaci nakonec vyhodnotili tak, že Svoboda Štěpánka podrazil. Rats tak dostanou menší trest.
     
    21:04
    Šimon Štěpánek se řítil osamocený na Svobodu, ten pohotově padl k zemi a brodský útočník puk nad jeho tělo zvednout nedokázal. Mezi oběma aktéry situace současně došlo ke srážce, po které Štěpánek chvíli zůstal ležet na hrací ploše.
     
    20:55
    Z pravé strany přiletěla na Březinu další střela. Brankář Kanců chvíli nevěděl, kde má kotouč, nakonec ho v pokleku našel mezi betony.
     
    20:36
    Oba týmy hrají v plném počtu.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 4. Pavlůsek (Juřena), 5. Štramberský, 7. Štramberský (Pavlůsek), 18. Pavlůsek (Štramberský), 19. Pavlůsek (Štramberský), 22. Pavlůsek (Štramberský), 29. Pavlůsek – 1. Fišer (Zenkl), 12. Krejčí (Vymazal), 19. Fišer (Zenkl)


    IHC KANCI Uherský Brod: Březina (F. Prokop) – D. Bahula (C), Hradil, Juřena, Mošťková – Ajgl, S. Bodiš (A), Pavlůsek (A), Šiller, Š. Štěpánek, Štramberský
    Trenér: Pavel Bahula, Josef Štramberský

    IHC Prague Rats: Svoboda – K. Prokop, Vymazal, Švejda, Pobl – Lokvenc, Fišer, Purma, Zenkl (C), Krejčí (A), Tábor
    Trenér: Martin Mecera

    Rozhodčí: Novotný, Novotná
    thejrc.org