Břeclav – IHC Prague Rats 12:4 (kon.) | Mad Parrots – Devils Zlín 4:3 (kon.) | IHC Prague Rats – Devils Zlín 2:14 (kon.)
Břeclav – Mad Parrots 13:4 (kon.)
konec
Mad Parrots Úhřetice
4:3 (3:3, 1:0)
IHC Devils Zlín
Neděle 26.06.2022, 10:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR starších žáků inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    20:20
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Úhřetičtí se ocitli ve dvou před brankou. Kovář přihrál z levé strany FILIPU RAKOUŠOVI, který poslal puk pod padajícím Zábojníkem za brankovou čáru a skóruje podruhé v utkání. Asistence: Melichar Kovář.
     
    14:24
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Půl minuty před koncem první části je vyrovnáno. Koudelka tentokrát předložil kotouč před odkrytou bránu FILIPU RAKOUŠOVI, který zblízka zakončil za marně se natahujícího se Zábojníka. Asistence: Filip Koudelka.
     
    13:24
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediného gólu. Z pravé strany se před bránu protáhl FILIP KOUDELKA, který před chvílí nastřelil tyčku, a zamířil za ležícího Zábojníka. Bez asistence.
     
    10:09
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín odskakuje na rozdíl dvou branek. Pavlík měl zakrytý výhled a z pravé strany jej po přihrávce Uhlíka prostřelil JÁCHYM KUBEČKA. Asistence: Patrik Uhlík.
     
    05:04
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Úhřetice využívají přesilovku. Lehce z pravé strany projel před bránu ŠIMON ŘIVNÁČ a zakončil nad Zábojníkovo tělo. Zlínský brankář šel s betony k ploše, tedy opačným směrem, než mířil kapitán Mad Parrots. Asistence: Matěj Urválek.
     
    03:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín přesilovku po dvanácti sekundách využívá. Uhlík posunul kotouč doprava na JONÁŠE MARKA, který se prosadil razantní střelou pod horní tyč. Asistence: Patrik Uhlík.
     
    01:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín otevírá skóre pokusem z téměř nulového úhlu. JIŘÍ VENENÝ si vyměnil kotouč s Cekotou a poté v podstatě z úrovně brankové čáry našel volné místo mezi bližší, levou tyčí a betonem stojícího Pavlíka. Asistence: Radim Cekota.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Řivnáč (Urválek), 14. Koudelka, 15. Rakouš (Koudelka), 21. Rakouš (Kovář) – 2. Venený (Cekota), 4. Marek (Uhlík), 11. Kubečka (Uhlík)


    Mad Parrots Úhřetice: Š. Pavlík – Sedlák, D. Pavlík, Řehořek, Koudelka (A), Urválek – Kovář, Řivnáč (C), Chlupáč, Rakouš
    Trenér: Martin Koudelka

    IHC Devils Zlín: Zábojník (Rajnoch) – Mišurec, Coufalík (A), Kubečka (C), Uhlík, Cekota – Marek, Hoferek, Pánek, Venený, Matula, Bečka
    Trenér: Jaroslav Janeba

    Rozhodčí: Jurčík, Šiška ml.
    thejrc.org