Karviná – Vlašim 3:2 (kon.) | Jihlava – Olomouc B 1:1 (kon.) | Opava – Dukla Praha 3:0 (kon.)
konec
MFK Karviná
3:2 (1:2)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Pátek 05.08.2022, 17:00 • Městský stadion Karviná, Karviná • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    81
    Karviná právě vstřelila branku!
    Senzační obrat o deseti hrající Karviné! Střídající Jakub Rezek po minutě na hřišti převzal míč na pravém křídle. Přes obránce si ho navedl na levačku a odcentroval. Letící míč trefil v pádu hlavou RAFIU ADEKUNLE DUROSINMI, který ho zblízka zatloukl do sítě – 3:2.
     
    73
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají! Velkou chybu udělal Michal Hošek, který měl u vlastní šestnáctky míč na kopačce. Ten mu však sebral SEBASTIAN BOHÁČ, jenž se tak dostal do velké příležitosti a tu proměnil střelou k pravé tyči Vágnerovy brány.
     
    38
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí skóre! Po faulu Rolinka na Suchana přišla standardní situace z pravé strany. Tu rozehrál Zdeněk Folprecht chytře. Místo centru nahrál proti noze JANOVI SUCHANOVI a ten další parádní střelou posílá Vlašim do vedení 2:1.
     
    34
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! Celou akci vymyslel i zakončil JAN SUCHAN. Ten z levé strany rozehrál na střed na Petra Heppnera a seběhl si do pokutového území. Jeho spoluhráč mu tam nahrál a Suchan z levé strany nedal Ciupovi šanci. Míč napálil do vzdálenější šibenice – 1:1.
     
    6
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do rychlého vedení! Adam Krčík odcentroval z pravé strany. Před bránou svedl Michal Papadopulos hlavičkový souboj s obráncem, po němž se balón odrazil k Jaroslavovi Málkovi. Ten ho přenechal ALEŠOVI NEŠICKÉMU, který z hranice šestnáctky zamířil k tyči po levé ruce brankáře Vágnera. Ten se natahoval marně.

    Martin Augustin

    Branky: 6. Nešický, 73. Boháč, 81. Durosinmi – 34. Suchan, 38. Suchan

    Karty:   13. Cienciala (KAR), 27. Málek (KAR), 77. Žídek (KAR), 84. Boháč (KAR) – 27. Hošek (VLA), 77. Rigo (VLA), 84. Breda (VLA)   32. Málek (KAR)


    MFK Karviná: Ciupa – A. Krčík, D. Krčík, Žídek, Rolinek (46. Zedníček) – Nešický (46. Boháč), Soukeník – Mikuš (81. Rezek), Málek, Cienciala (64. Bartl) – Papadopulos (C) (46. Durosinmi).
    Náhradníci: Neuman – Šindelář.

    Trenér: Tomáš Hejdušek

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Hošek (80. Lehovec), Halinský, Heppner, Breda (C) – Horský, Zinhasović (80. Langhamer), Folprecht, Suchan, Rigo (80. Janda) – Ugwu (63. Toula).
    Náhradníci: Kolář – Onije, Lehoczki.

    Trenér: Martin Hyský

    Rozhodčí: Starý – Slavíček, Arnošt

    Diváci: 1224
    thejrc.org