Karviná – Vlašim 3:2 (kon.) | Jihlava – Olomouc B 1:1 (kon.) | Opava – Dukla Praha 3:0 (kon.)
konec
MFK Karviná
3:2 (1:2)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Pátek 05.08.2022, 17:00 • Městský stadion Karviná, Karviná • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Mohlo být srovnáno! Na zpětný centr z pravé strany si seběhl Jan Suchan. Ten zakončoval tak ze 7 metrů, ovšem trefil před bránou stojícího Horského, od něhož se balón odrazil nad břevno. Navíc je máván právě Horského ofsajd.
     
    84
    Petr Breda fauloval Durosinmiho a obdržel žlutou kartu. Durosinmi, který hraje od začátku druhé půle, je na hřišti opravdu cítit.
     
    84
    Sebastian Boháč skluzem sestřelil Radka Lehovce. Uviděl zcela zaslouženou žlutou kartu.
     
    81
    Karviná právě vstřelila branku!
    Senzační obrat o deseti hrající Karviné! Střídající Jakub Rezek po minutě na hřišti převzal míč na pravém křídle. Přes obránce si ho navedl na levačku a odcentroval. Letící míč trefil v pádu hlavou RAFIU ADEKUNLE DUROSINMI, který ho zblízka zatloukl do sítě – 3:2.
     
    81
    Střídání v týmu MFK Karviná:
    ze hřiště odchází Rajmund Mikuš, přichází Jakub Rezek.
     
    80
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Michal Hošek, přichází Radek Lehovec.
    ze hřiště odchází Nedžad Zinhasović, přichází Daniel Langhamer.
    ze hřiště odchází Tomáš Rigo, přichází Ladislav Janda.
     
    79
    Domácí Rafiu Durosinmi se výborně uvolnil na hranici šestnáctky, odkud prověřil Vágnera nebezpečnou střelou. Ten byl na zemi včas a balón vyrazil!
     
    77
    Domácí Jan Žídek a hostující Tomáš Rigo dostali žluté karty za potrkávání se před rozehráním rohového kopu.
     
    76
    Po rohovém kopu hlavičkoval jeden z bránících hráčů Vlašimi těsně nad vlastní bránu! Další rohový kop pro domácí.
     
    73
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají! Velkou chybu udělal Michal Hošek, který měl u vlastní šestnáctky míč na kopačce. Ten mu však sebral SEBASTIAN BOHÁČ, jenž se tak dostal do velké příležitosti a tu proměnil střelou k pravé tyči Vágnerovy brány.
     
    71
    Wow, tohle mohl být minimálně gól kola, ale spíše celého podzimu! Po dlouhém autu Zedníčka si našel zády k bráně míč Rafiu Durosinmi. Ten šmikl překrásné nůžky, po nichž zachránila brankáře Vágnera jeho levá tyč!
     
    64
    Střídání v týmu MFK Karviná:
    ze hřiště odchází Lukáš Cienciala, přichází Daniel Bartl.
     
    63
    První střídání Vlašimi. Končí Michael Ugwu, který se zapojil do tréninku s týmem až tento týden. Vydržel hodinu a nyní ho nahrazuje Adam Toula.
     
    59
    Dominik Soukeník malou domů nadělal brankáři Ciupovi velké problémy! Míč směřoval na bránu, navíc skákal a karvinskému brankáři málem utekl až za brankovou čáru! Na poslední chvíli ho ve skluzu odkopl. To by byl hodně kuriózní vlastní gól.
     
    53
    A šance hostí po rohu! Zakončení Michala Hoška bylo zablokováno. Míč se odrazil doleva k Janovi Suchanovi, jehož tečovaná střela skončila na boční síti!
     
    52
    Hosté mohli navýšit náskok! Michal Hošek posunul míč do šestnáctky na Tomáše Riga, který z pravé strany po zemi neprostřelil Ciupu. Domácí brankář vyrazil balón nohama na roh.
     
    46
    Střídání v týmu MFK Karviná:
    ze hřiště odchází Aleš Nešický, přichází Sebastian Boháč.
    ze hřiště odchází Martin Rolinek, přichází Martin Zedníček.
    ze hřiště odchází Michal Papadopulos, přichází Rafiu Adekunle Durosinmi.
     
    45
    Domácí mohli z ničeho nic srovnat! Rajmund Mikuš přesprintoval Bredu a na pravé straně postupoval proti útočníkovi Ugwuovi, který se nějak ocitl v defenzivní linii svého týmu. Přes nigerijského protihráče pak posílal míč před bránu. Hrací předmět se následně odrazil na hranici šestnáctky k Dominikovi Soukeníkovi, který tak o půlmetru přestřelil!
     
    38
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí skóre! Po faulu Rolinka na Suchana přišla standardní situace z pravé strany. Tu rozehrál Zdeněk Folprecht chytře. Místo centru nahrál proti noze JANOVI SUCHANOVI a ten další parádní střelou posílá Vlašim do vedení 2:1.
     
    34
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! Celou akci vymyslel i zakončil JAN SUCHAN. Ten z levé strany rozehrál na střed na Petra Heppnera a seběhl si do pokutového území. Jeho spoluhráč mu tam nahrál a Suchan z levé strany nedal Ciupovi šanci. Míč napálil do vzdálenější šibenice – 1:1.
     
    33
    Hosté mohli přesilovku hned využít! Přízemní střela Zdeňka Folprechta skončila na levé tyči z pohledu zamrzlého Ciupy.
     
    32
    Velký problém pro Karvinou! Jaroslav Málek zajel v souboji ve středu hřiště do protihráče skluzem a rozhodčí Starý mu udílí žlutou kartu. Ta je pro Málka již druhá, takže následuje také kartónek červené barvy!
     
    27
    Žlutou kartu vyfasoval také hostující Michal Hošek.
     
    27
    Domácí Jaroslav Málek dostal žlutou kartu za faul na Jana Suchana.
     
    15
    Hosté se dostali do své první velké šance! Sehráli pěknou kombinaci. Míč dostal do běhu Tomáš Rigo, který ho u šestnáctky předal Zdeňkovi Folprechtovi. Ten ještě uvolnil zleva nabíhajícího Filipa Horského, jenž ale minul bližší tyč Ciupovy svatyně.
     
    13
    Lukáš Cienciala zezadu fauloval Michala Hoška. Domácí hráč se zapisuje do statistik žlutou kartou.
     
    8
    Domácí zahrávali rohový kop a opět zahrozili. Míč se poodrážel před bránu k Michalovi Papadopulosovi, který v dobré šanci přestřelil.
     
    6
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do rychlého vedení! Adam Krčík odcentroval z pravé strany. Před bránou svedl Michal Papadopulos hlavičkový souboj s obráncem, po němž se balón odrazil k Jaroslavovi Málkovi. Ten ho přenechal ALEŠOVI NEŠICKÉMU, který z hranice šestnáctky zamířil k tyči po levé ruce brankáře Vágnera. Ten se natahoval marně.
     
    1
    Hned první šance! Nákop do šestnáctky prodloužil před bránu Michal Papadopulos. Tam si balón našel Dávid Krčík, který v zajímavé příležitosti netrefil hlavou prostor mezi tyčemi!

    Martin Augustin

    Branky: 6. Nešický, 73. Boháč, 81. Durosinmi – 34. Suchan, 38. Suchan

    Karty:   13. Cienciala (KAR), 27. Málek (KAR), 77. Žídek (KAR), 84. Boháč (KAR) – 27. Hošek (VLA), 77. Rigo (VLA), 84. Breda (VLA)   32. Málek (KAR)


    MFK Karviná: Ciupa – A. Krčík, D. Krčík, Žídek, Rolinek (46. Zedníček) – Nešický (46. Boháč), Soukeník – Mikuš (81. Rezek), Málek, Cienciala (64. Bartl) – Papadopulos (C) (46. Durosinmi).
    Náhradníci: Neuman – Šindelář.

    Trenér: Tomáš Hejdušek

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Hošek (80. Lehovec), Halinský, Heppner, Breda (C) – Horský, Zinhasović (80. Langhamer), Folprecht, Suchan, Rigo (80. Janda) – Ugwu (63. Toula).
    Náhradníci: Kolář – Onije, Lehoczki.

    Trenér: Martin Hyský

    Rozhodčí: Starý – Slavíček, Arnošt

    Diváci: 1224
    bahis siteleri