Frankfurt – Bayern 1:6 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
1:6 (0:5)
Bayern Mnichov
Pátek 05.08.2022, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Bayern právě vstřelil branku!
    Zápas přeci jen má dvougólového střelce a je jím JAMAL MUSIALA! Po nahrávce od Saného odrazil odpor Hasebeho, za zády ponechal i Lenze a ve finále nasměroval balón zkušeně po levé ruce padajícího Trappa.
     
    82
    Střídání v týmu Bayern Mnichov:
    ze hřiště odchází Benjamin Pavard, přichází Noussair Mazraoui.
     
    82
    Střídání v týmu Bayern Mnichov:
    ze hřiště odchází Lucas Hernández, přichází Matthijs de Ligt.
     
    81
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Tuta, přichází Makoto Hasebe.
     
    74
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Filip Kostić, přichází Faride Alidou.
     
    71
    Zbytečnou žlutou kartu vyfasoval Filip Kostić. Balón dostihl až za postranní čárou, aby vzápětí z frustrace odpálil míč daleko od místa, kde opustil hrací plochu.
     
    65
    Střídání v týmu Bayern Mnichov:
    ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Leroy Sané.
     
    65
    Střídání v týmu Bayern Mnichov:
    ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Mathys Tel.
     
    64
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Manuel Neuer selhal v oblíbené hře nohou. Po zpracování si chtěl navést míč doleva, jenže dal si ho příliš daleko od nohy, což potrestal aktivně presující RANDAL KOLO MUANI pohodlnou střelou do odkryté brány.
     
    59
    První žlutou kartu střetnutí si pěkně zblízka prohlédl Evan Ndicka. Domácí stoper si zezadu nepříjemně došlápl na Thomase Müllera.
     
    58
    Frankfurt vstřelil gól, avšak radost byla předčasná. Manuel Neuer zaváhal a balón posléze skončil za jeho zády, avšak měl štěstí, že do hry se zapojivší Kristijan Jakić stál v době pasu za obranu v ofsajdu.
     
    57
    Střídání v týmu Bayern Mnichov:
    ze hřiště odchází Marcel Sabitzer, přichází Ryan Gravenberch.
     
    46
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Rafael Borré, přichází Randal Kolo Muani.
     
    46
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Sebastian Rode, přichází Kristijan Jakić.
     
    46
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Jesper Lindström, přichází Christopher Lenz.
     
    43
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern završuje populárního "bůra", přitom stále běží první poločas! Mané udržel balón proti Rodemu, aby se jej následně chopil Müller a do situace jeden na jednoho vyslal SERGE GNABRYHO, ten skóroval pokusem mezi pravou ruku a nohu gólmana.
     
    35
    Bayern právě vstřelil branku!
    Koncert úřadujícího mistra Německa pokračuje. Mané v pravý čas posunul míč po pravé ruce na Thomase Müllera, jenž nezazmatkoval a před vyběhnuvším Trappem píchl hrací předmět na JAMALA MUSIALU. Devatenáctiletému rodákovi ze Stuttgartu stačilo nastavit placírku a balón usměrnit do prázdné brány.
     
    33
    Sadio Mané byl blízko druhému gólu! Obdržel balón za posledního obránce. Prvním zakončením trefil navrátilce Ndicku, dorážku otřel o břevno.
     
    29
    Bayern právě vstřelil branku!
    Demolice úřadujícího vítěze Evropské ligy pokračuje. Rode ztratil balón ve středu a do brejku okamžitě dostal balón Gnabry. Lehkým centrem vybídl k zakončení SADIA MANÉHO, ten vstřelil první kariérní gól v Bundeslize hlavičkou k bližší, pravé tyči.
     
    28
    Fantastický Kevin Trapp! Německý gólman skvěle zareagoval na Müllerem tečovanou střelu Musialy, pravačkou vyrazil míč do břevna. Do obránce dorážející Sadio Mané byl nachytán v ofsajdu.
     
    27
    Jesper Lindström měl na pravačce snížení! S obrovským štěstím se proháčkoval přes tři protihráče, načež tváří v tvář brankáři zakončoval vedle pravé tyčky.
     
    24
    Fotbalisté Bayernu nám nyní ukázali, co všechno lze nedat. Serge Gnabry postupoval s Thomasem Müllerem sám na gólmana. Přihrávka šla zkušenému Němci na paty, krkolomné zakončení pak skončilo na levé tyči. Na zemi ležící Müller pak ani hlavou nezvládl ještě více přiblížit favorita k vítězství.
     
    12
    Eintracht dělily od snížení centimetry! Filip Kostić zakroutil centr od rohového praporku na Tutu, jenž přeskočil Daviese a hlavou zakončil do břevna!
     
    11
    Bayern právě vstřelil branku!
    Nagelsmannova družina navyšuje náskok a ukazuje, že je na nový ročník připravena skvěle! Odražený balón po rohovém kopu napálil Müller do bránícího Tuty, načež balón skončil u BENJAMINA PAVARDA. Křižná dělovka zprava z první na zadní tyč neměla chybu.
     
    5
    Bayern právě vstřelil branku!
    Gólový účet nové sezóny nejvyšší německé soutěže načal JOSHUA KIMMICH! Po faulu Ndicky překvapil z přímého kopu střelou z pravé strany na přední tyčku kolem jediného hráče stojícího ve zdi. Kevin Trapp reagoval pozdě, míč skončil s odrazem od levé části brankové konstrukce za jeho zády.

    Milan Huppert

    Branky: 64. Kolo Muani – 5. Kimmich, 11. Pavard, 29. Mané (Gnabry), 35. Musiala (T. Müller), 43. Gnabry (T. Müller), 83. Musiala (Sané)

    Karty:   59. Ndicka (FRN), 71. Kostić (FRN)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 6:13. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:11.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – Touré, Tuta (81. Hasebe), Ndicka – Knauff, Rode (C) (46. Jakić), Sow, Kostić (74. Alidou) – Lindström (46. Lenz), M. Götze – Borré (46. Kolo Muani).
    Náhradníci: Ramaj – Alario, Kamada, Chandler.

    Trenér: Oliver Glasner

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard (82. Mazraoui), Upamecano, Hernández (82. de Ligt), Davies – T. Müller (65. Sané), Kimmich, Sabitzer (57. Gravenberch), Musiala – Mané, Gnabry (65. Tel).
    Náhradníci: Ulreich – Nianzou, Stanišić, Zirkzee.

    Trenér: Julian Nagelsmann

    Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Beitinger
    thejrc.org